Şimdi Ara

2010’ Chevrolet Aveo 1.4 LS AT Sedan (baz model) incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
12.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı aracın 2011 model 1.4 se manuel viteslisini kullanıyorum (kent grisi) fiyatına göre güzel araba memnunum
  • Güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık, otomatik bir araç düşüneceğim yakın zamanda. Güvenlik olayı korkuttu sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaşım konuyu trolleme lütfen belki cidden bilgiye ihtiyacı olan vardır.Az ötede oyna lütfen.
    Ben arabamdan memnunum gerisi kimseyi ilgilendirmez.İsteyen gider Clio alir,efsane kasa corolla-civic alır. Herkesin düşünüş şekli farklı bizim için bu mantıklı geldi memnunuz,tavsiyede ederim.
    Lütfen bilgi sahibi olmadan sallamayın.

• bende bmw x5 e binmek isterdim bu aracı kullanıyorum memnunum çok şükür. bmw de de kazada ölebilirsin herşey çarpışma testi değil biraz da alın yazısı
    konuyu trollemeyelim

• arkadaşlar sol amörtisörden ses geliyor ve muhtemelen değişmesi gerekeçek...hangi marka almalıyım bu konuda fikri olan varsa yada tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi.. GM amörtisör 280 TL civarı, jhonson marka var 120 TL civarı.....
  • EROLFB kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her zaman orjinal taraftarıyım ama bütçe el vermiyorsa tabiki de diğeri olmalı.
    Ayrıca aynı durum bizdede var ön suspansiyonlar çok sesli çalışmaya başladı birkaç aydır.Ama bizim lastiklerde eski ve sert olduğu için önce lastikleri değiştirip aradaki farka bakmayı düşünüyorum.İsterseniz sizde lastik durumunu gözden geçirin,onlarda sertleşmiş olabilir zamana bağlı olarak.
    Bu konuda pek bilgim yok ama olabildiğince fikrimi belirtmeye çalıştım.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn2355 -- 2 Haziran 2016; 13:51:49 >
  • EROLFB kullanıcısına yanıt
    ben orjinal olarak 2 ön amortisör aldım, tanesi 350 TL den. uyduruk marka almayın montajı zor oluyor ve kısa ömürlü oluyor. Örnek vereyim orjinal fren balatası 5-6 yıl gidebilirken çakma olanlar 1-2 senede eriyip gidiyor. Johnson markayı hiç duymadım ancak karar sizin.
  • opelgm.com da gm marka amörtisör 283 TL galiba oradan alacağım herhalde ya...siz nereden aldınız 350 TL tanesi fazla değil mi....ilginize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EROLFB

opelgm.com da gm marka amörtisör 283 TL galiba oradan alacağım herhalde ya...siz nereden aldınız 350 TL tanesi fazla değil mi....ilginize teşekkürler

Gm marka sadece yetkili servislerde satılıyor, bunlar çakma GM . yine de iyice araştırın. ben yetkili servisten aldım.
  • İyi akşamlar. Aveo 1.4 ls otomatik sedan 2011 modelini yeni aldım. 49bin km.
    Vites geçişleri hissedilmiyor. Geri kaydırma yapmıyor.
    700km yol gittim hemen. Sıkıntı yaşamadım çok şükür. Lastikleri yeniledim.
    Ön sis farı yok. Usb ve aux çıkışı var. Radyo çekimi ve ses kalitesini beğendim. Cd çaları var henüz denemedim.
    Hız sabitleyici ve yol bilgisayarı yok bence, açıkçası henüz incelemedim.
    Türkiye'den çekilse de opel'in servislerinde sürekli hizmet alınabiliyor diye duydum.
    Genel olarak memnunum. Her ne kadar kaporta konusunda huylu yorumlar ve izlenimi oluyorsa da bu tarz bi araba için bu fiyat gayet makul hatta iyidir diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Corolla’da endişeyle girdiğim virajlara Aveo ile daha rahat giriyorum.

Sonrasını okumadım

2011 corolla için konuşuyorum yol tutuşu hiç iyi değil. auris'in daha iyi.

yeni kasasını bilemem ama ne kullandım ne de bindim..
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    hocam 2011 aveo ls modeli var bende.araçta içerden kilitleme yok gibi bide hareket halinde kapıların otomatik kilitlenmesi olmuyor bu arabada.sizin arabada mı böyle acaba
  • hocam benim araç 2011 ls otomatik.bu arabalarda kapıları içerden kilitlemek için herhangi bişey yok gibi.hareket halindeykende kapılar otomatik kilitlenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttunc78

hocam 2011 aveo ls modeli var bende.araçta içerden kilitleme yok gibi bide hareket halinde kapıların otomatik kilitlenmesi olmuyor bu arabada.sizin arabada mı böyle acaba
    otomatik kilitlenme yok söför kapısını kilitledin mi tüm kapılar kilitleniyor
  • ttunc78 T kullanıcısına yanıt
    bende eski kasa aveo var içerden kitleme var

• Gule gule kullanin aracinizi.Yalnizca yol tutusu hic parlak olmayan bir uretim.Suspansiyon devamli saga sola oynar surusunde virajlarda.Ciddi sekilde yigilir.

İyi gunler.

• froster2006 kullanıcısına yanıt

@froster2006 TEşekkürler, yalnız virajlarda epey iyi geliyordu bana araç, belki de bunda satın aldığım lastiklerin etkisi de olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.