Şimdi Ara

2010 civic mi 2008 3.16i mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kasa Civic performans/tüketimde harikaydı zaten.

Sadece 9.2 saniyelik akselerasyonuyla değil sakin kullanımdaki tükettimiyle de çok başarılı bir araçtı.

Ancak ağırlaşan emisyon değerleri yüzünden kağıt üzerinde artan güç yola aktarılamıyor + araçların yeni nesilleri gün geçtikce ağırlaşıyor,bununda çaresi motorun üst devirlerde ulaşabileceği güç yerine düşük devirlerde sunacağı torku arttırmak,zaten böyle olsaydı forumda sıkışık trafikteki tüketimden şikayet eden bu kadar Civic sahibi olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

oy oy oy o y....

Konuda kan gövdeyi götürmüş... :)

ama boşuna didişmişssiniz bence...

Bence iki araç aynı segmentte gibi dursa da en azından fiyatından, prestijine kadar farklı araçlar...
    He bu arada Hondanın motoruna laf eden adam "taş" olur :)

110hp lik eski sasayla 9.2sn lik 0-100 yapanda Honda Civic .... Focusla yakıt tüketimi olayına zaten hiç girmeyin ...

• honda motor teknolojisinin istikameti: http://carscoop.blogspot.com/2009/12/2011-honda-cr-z-hybrid-coupe-new-video.html

1.3 motor 223nm tork yaklaşık 126 beygir100km de 4-4,5 lt tüketim. anlaşılacağı üzere turbo motor honda için gündemde olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerm -- 5 Ocak 2010; 12:08:45 >
  • BLACK ACCORD 2.4 HYBRID

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

BLACK ACCORD 2.4 HYBRID

2010 civic mi 2008 3.16i mi

aga torku düşünebiliyormusun??

• bizimki meğersem fındık motör kalıyormış yaw

2010 civic mi 2008 3.16i mi 2010 civic mi 2008 3.16i mi

• Tork elektrinkli metrolar gibidir herhal ona hiç şüphem yok amaa...

2400 ün gümbürdemesi nerde acaba
  • quote:

2400 ün gümbürdemesi nerde acaba

bu aralar maliyeci amcaların gümbürtü şamatası 2400 motorun gümbürtüsünü bastırıyor

mekanın önüne kırmızı halı serip beni bekliyorlarmış

• anladığım kadarıyla forumda snob luk diz boyu. bir ürünün fiyatı ne kadar fazlaysa o kadar kalitelidir mantığına sahip olmak çok üzücü gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skhnd

anladığım kadarıyla forumda snob luk diz boyu. bir ürünün fiyatı ne kadar fazlaysa o kadar kalitelidir mantığına sahip olmak çok üzücü gerçekten...

Genel geçer olarak kaliteli olanın maliyeti kalitesiz olandan yüksek olur,istisnai pazarlama hataları ya da kardean zarar dışında daha yüksek kaliteyi kalitesizden daha ucuza üretmek imkansızdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skhnd

anladığım kadarıyla forumda snob luk diz boyu. bir ürünün fiyatı ne kadar fazlaysa o kadar kalitelidir mantığına sahip olmak çok üzücü gerçekten...

Genel geçer olarak kaliteli olanın maliyeti kalitesiz olandan yüksek olur,istisnai pazarlama hataları ya da kardean zarar dışında daha yüksek kaliteyi kalitesizden daha ucuza üretmek imkansızdır.

Bence buradaki mesele 2 katı pahalı olduğuna göre 2 katı kaliteli mi???
  • halen erma armut tartışılıyor Bu arabanın fiyatı bu abi....ayrıyetten 2 katı ve 2 kat kalite beklemek saçma olur zaten classlar farklı şunu accordun fiyatı ve kalitesiyle karşılaştırın yahu.... O ZMAN anlarız... siz ilk önce BMW1 İLE kıyaslayın şu Civic'i ozman sorun kendinize BMW1 'in kalitesi artık aradaki fark kaç ise onu hak ediyormu ? Okey
  • hoca acayip kompleks yapmışsın... 3 16 benım gordugum 3 16 herhalde ayrı baska bır seyden bahsetmıyoruz. neyını karsılastıramıyorsun ya? aşın hocam bu sabit düşünceleri aşın
  • peki hocam ben aştım orayı geliyorum düşerek

Keyifli sürüşlerrrrr

Kemerlerimizi takalım, kurallara uyalım..... Trafikte Sağdan sola - soldan sağa aptal aptal geçmeyelim...(Makasçılara bu lafım)

•  2010 civic mi 2008 3.16i mi
  • YAW alet dehşet olmuş. makyajlı kasa farları fln super. döşeme de harika olmus harıka harıka harıka baska bırsey dıyemıyorum ben cok sevdım yenı arabamı allah daha ıyılerını sızlere nasıb etsın 3 16 ları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Ben yıllardır Fiat kullanıcısı olarak hiçbir sorunla karşılaşmadım aracımda. Kalite fiyat performansı Fiat'ta çok üst düzeydedir. sovalye99 düşündüklerinize aynen katılıyorum. Ben de bir Honda kullanana göre farklı bir boyuttan bakarım hayata. Benim aracım Honda'dan daha şık ve alımlı. Bu nokta çok önemliydi teşekkürler. Ömür boyu Fiat diyorum.

fiat hondadan daha mı alımlı?? pehhhh
  • ferrari ve maserati de sonuçta FIAT
  • Orijinalden alıntı: turanhan::: fiat hondadan daha mı alımlı??

Cevap:
    Honda, BMW'den ne kadar alımlı ise, bir Fiat Civic'den 3 kat daha alımlıdır.

tanerm in dediği gibi o araçları yapan Civic'ten 10 kat daha güzelini yapamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 6 Ocak 2010; 22:43:28 >
  • kaan
  • bende mitsubishi forumuna mitsubishi lancer mi bmw 3.16i mi hangisini tavsiye edersiniz demiştim.

lancer in sınıfında yakıt tüketiminde lider olduğunu bildiğim ve muhteşem bir motor sesine sahip olduğu için düşünüyorum.aklıma honda civic,mazda 3 ve mitsubishi lancer vardı.test ettiğim tek araç lancer oldu ve beni tatmin eden bir performans gösterdi 1.5 109 beygirlik bir araç 210 km ye yakın bir performans gösterdi ve dahasınıda göstereceğinden eminim.ama şu var.2004-2005 model 3.16i ler war 2.el 30.000 ile 37.000 arası mükemmel araçlar var.tek sorun gördüğüm ilanlardaki bütün bmwlerin 70.000 ve üstünde olması acaba bu araçlar sıkıntı doğurur mu? düşük km li bir bmw denk gelse kaçırılmaz ama malum fiyatları yüksek.100.000 e yakın km yapmış temiz bir bmw 3.16i denk geldi mi sizce alınmalı mı ve ayrıyeten tahminimce lancerla rahat rahat aynı performansı gösterecektir.3.16 larda duyduğunuz ööle kronik bir arıza filan var mı?çünkü sonuçta 100.000 km ye yakın bu araçların hepsi.YORUMLARINIZI BÜYÜK MERAKLA BEKLİYORUM

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.