Şimdi Ara

2010 civic mi 2008 3.16i mi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buyrun honda ve bmw 3.16 nın teknik kapışması

beygir gücü
    0-100
    max tork da honda önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 24 Ocak 2010; 15:59:00 >
  • Fiat Bravo 1.4 16V 150 HP T-JET TURBO motorutla Honda ve BMW'nin tüm performans kriterleri açısından öndedir hemde açık ara. 0-100'ü 8,2 saniye. Biraz işlemle 5 saniyeye düşürebilirsin. Bu karşılaştırmada BRAVO her zaman üstte olur, diğerleri (Civic ve 3.16i) ezilmeye her halukarda mahkumdur. Pekala bu performansa göre çok yakar diyecekseniz yanılırsınız. HAYIR daha az yakıyor. Az yakar çok kaçar misali.

Ama Fiat'ın fiyatı fazla derseniz şunu diyeyim aradaki koskoca 25 Beygirlik fark 3-5 milyar fazla para vermeye değmez mi sorarım size....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 24 Ocak 2010; 17:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Fiat Bravo 1.4 16V 150 HP T-JET TURBO motorutla Honda ve BMW'nin tüm performans kriterleri açısından öndedir hemde açık ara. 0-100'ü 8,2 saniye. Biraz işlemle 5 saniyeye düşürebilirsin. Bu karşılaştırmada BRAVO her zaman üstte olur, diğerleri (Civic ve 3.16i) ezilmeye her halukarda mahkumdur. Pekala bu performansa göre çok yakar diyecekseniz yanılırsınız. HAYIR daha az yakıyor. Az yakar çok kaçar misali.

Ama Fiat'ın fiyatı fazla derseniz şunu diyeyim aradaki koskoca 25 Beygirlik fark 3-5 milyar fazla para vermeye değmez mi sorarım size....

105 beygirlik multijetini kullanmıştım.yol tutuş ivmelenme,donanım çok iyi de ön konsoldaki o kumaş desenli plastik dokunmamla çiziliyordu. arka koltuklarda oturana rahat yüzü yok(1,85 boyuma göre sürücü koltuğunu ayarlayınca),17''jant-lastikler konforu oldukça törpülüyordu
    hb araba düşünüyor olsam listenin en başında cam tavanlı lava kırmızısı emotion 120hp mj yada 1.4Tjet olurdu

(beyazı da fena durmuyor hani)

• bravo nerden çıktı şimdi?

o zaman lancia delta alsın, golf TSI alsın, şunu alsın, bunu alsın. bir dünya 1.4 turbo araba var piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

bravo nerden çıktı şimdi?

o zaman lancia delta alsın, golf TSI alsın, şunu alsın, bunu alsın. bir dünya 1.4 turbo araba var piyasada

atmosferikler barnahla gösterilecek yane

şaka bir yana VW grubu araçlar BANA çok ruhsuz geliyor. fransızlara antipatim var geriye FİAT grubu kalıyor forever lancia ve t-jet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

105 beygirlik multijetini kullanmıştım.yol tutuş ivmelenme,donanım çok iyi de ön konsoldaki o kumaş desenli plastik dokunmamla çiziliyordu. arka koltuklarda oturana rahat yüzü yok(1,85 boyuma göre sürücü koltuğunu ayarlayınca),17''jant-lastikler konforu oldukça törpülüyordu
    hb araba düşünüyor olsam listenin en başında cam tavanlı lava kırmızısı emotion 120hp mj yada 1.4Tjet olurdu

(beyazı da fena durmuyor hani)

Yok yahu kalitesi o kadar da kötü değil,bu araçta ciddi şekilde kalite/işçiliğe önem vermiş Fiat.

17" lere gelince o jantlara sahip rakiplerine göre en ideal konfor/yol tutuş dengesi yine Bravo daydı,Focus u almadan önce tüm kompakları tek tek denedim üşenmeden..

• ikinci el araç satış sitesine bakıyorum da bir tane sağlam honda yok hepsinde motor kaputu değişmiş komple boyalı yada sağdan soldan kazalı biraz forumlarda gezindim i vtec olayından dolayı aracın ne kadar hızlandığını hissettirmiyormuş civic bende civic almayı çok düşündüm lakin çocuğum için vazgeçtim bmw bir klass gerçekten 2008 civic almayı düşünürken şuanda 2006 316i lere yöneldim inşallah aradığım arabayı bulurum dua edin benim için :) unutmayın ki aracınız da kendiniz kadar başkalarının da hayatını taşıyorsunuz bu yüzden 1300 kg lık bir araçla 1150 kg lık bir araç hiçbir zaman bir olmaz konforu batsın derler adama :) iyi akşamlar herkese
  • ReNeVaL R kullanıcısına yanıt
    ÜSTAD PC NİN TARİH AYARLARINI Bİ KONTOL ET İSTERSEN
  • kızları dinle
  • Herkese yanıtları ve ilgisi için teşekkürler. Şöyle bir baktım neler yazmışım diye... 6 yıl geçmiş. Honda yi aldıktan birkaç ay sonra bir hatun kişi ile tanıştım. Arabayı bir yıl bildikten sonra sattım. Gözüm gibi baktığım arabanın birkaç yerinde sigara yanigina neden olan hatun kişi ile evlendim. Şimdi bu konuyu okuttugumda tebessüm içinde Honda yi çok sevdiğini ve o arabanın bizim için çok özel olduğunu söyledi. 2017 de yeni çıkacak kasadan almak hayalimiz. Honda gerçekten ruhu olan bir firma. 2012 de çıkardığı kasaya rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl sonra tekrar hortlatırız bu konuyu :)
  • hem civic hem de bmw (e46-3.16 ci- e90'da kullanılan motora sahip olan makyajlı kasa) sahibi olmuş biri olarak diyorum ki; civic kesinlikle kötü araba değil bir focus'a vs değişmem ama bmw gerçketen çok çok başka bir araç. Bunu bindiğinizde sürdüğünüzde anlıyorsunuz. Muhteşem sessizliği, konforu, verdiği güven hissi, yoldaki stabil gidişi, camı açtığınızdaki o bmw sesi gerçekten rüya gibi şiir gibi bir araba. Performans ve yakıt olarakta şunu diyebilirim hemen hemen aynı ama yüksek hızlarda bmw daha iyi. Kaldıki benim bmw 12 yaşında 215 binde, ama takırtı tukurtu olmadığı gibi tık ses yok, çünkü arabanın içinde heryeri kumaşla kaplamışlar, fitilleri bile. Düşük km ve yeni bir bmw kesinlikle hondadan 2-3 kalem üstündür. Tekrar belirtiyorum civic kötü araba değil güzel araba ama bmw ile kıyaslanabilecek bir araba kesinlikle değil. BMW'nin tek kötü yanı parça çok çok pahalı. Farları benden önceki sahibi açtırıp angel takmış, açtırdığı için düzen tutmamış su almaya filan başlamış. Bende yeni far alayım dedim çıkmasının çiftini 1500 TL'ye taktırdım ve bu fiyata bulduğum için sevindim, çünkü sıfırının çifti 3000 TL... Hava filtresi bile 50 TL... 4 buji 170 TL... 4 bobin var tanesi 100 TL'den 400 TL... Parça pahalılığı dışında bi sıkıntısı yok...

• Ben 2008 cıvıcle e90'ların çoğunu geçiyorum , bmw'de beygir önemli beygiri az bir bmw'nin çöpten farkı yok aksi taktirde lpg takıp sağ şeridi usul usul izlersin:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.