Şimdi Ara

2010 Fiat Doblo Lansman (Tüm Detaylar + Satış ve Opsiyon Fiyatları Belli oldu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
32.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inceleme için teşekkürler
  • bizim connect bunu yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

bizim connect bunu yer

Sizin connect 2.0 135 beygirlik motoruda yer değil mi?

Yoksa yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

bizim connect bunu yer

yavaş yesin, 2.0 multijet connectin midesine oturur
  • iç mekan örnek fotolarda iyi gözüküyodu ama canlı çekilmiş fotosunda vasat gibi geldi bana yine.
  •  2010 Fiat Doblo Lansman (Tüm Detaylar + Satış ve Opsiyon Fiyatları Belli oldu)

2010 Fiat Doblo Lansman (Tüm Detaylar + Satış ve Opsiyon Fiyatları Belli oldu)

Bunlar da nette bulduğum bir kaç fotoğraf.İnşallah bu modelleri de çıkmaz.

• şu an yükleyemiyorum ama Ford Connect'e tanıtım videosunda küçük bir dokundurma var. özellikle motor gücü ve yakıt tüketimi konusunda. :)

yazıyı güncelledim. Navigasyon ayrı bir paket olarak satılacağı yazılı. Blue&ME TomTom paketi olarak geçmekte. Ama bu paket içersinde TomTom navigasyon sistemi mevcut değil. Donanım kataloğunda ise Aksesuar olarak görünmekte navigasyon... Yarın test sürüşünde bol bol kurcalamış olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

ben anlamadım arkadaşlar bunu

Daha az yakıt ile aynı yük aynı yol demeye çalışmışlar

acaba burda kast edilen EN İYİ RAKİP yine aracın kendisimi yoksa 1.4 16V – 80 PS(benzin) lik VW Caddy mi ?

• Hayır orada kast edilen o fiyata en yakın satılan araç olan,gerek gücüyle gerek hacmiyle yakın olan araç Renault Kangoo.

Bu arada bence kamyonet modelleri de çıksın.Talep olur diye düşünüyorum.Zira Dobló'ların tavanını kesip,klima takıp et taşıma işinde kullanan epey kişi gördüm.
  • VW Caddy veya Kangoo modeli olabilir. Tüm istatistiksel tabloları yükeleyedim bir bölümü arkadaşımda şu anda. Tüm sunumu video olarak kaydettim onu izleyerek daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Ayrıca slayt gösterisinde belli bir sırayla gitmekte. parça parça yüklediğim için bu tür sorunlar çıkması normal.

* Fotoğraflara aldanmayın. Loş bir ortamda çekmek zorunda olduğum için flaş patladığında kaplamaların renginide ğiştirmekte. Üst ve kapı kaplamaları fotoğrafta göründüğü gibi değil kesinlikle. gayet kaliteli bir iç mekanı var tabiyki bana göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heytbecom -- 11 Şubat 2010; 2:10:36 >
  • sinop fiat showroom una gelmiş fiat doblo geçen gün inceleedim araç hoşuma gitti 4 cam da elektrikli tek dokunuşla açılıp kapanıyor birde en güzel özeliği arka süspansiyon bağımsız
  • 2006 yılında sıfır almış,memnun olmadığımızdan hemen satıp Transporter almıştıkUmarım bu hali kullanıcıları memnun eder!!
  • Aracın göstergeleri hoşuma gitmedi, o göstergeler o ön konsola yakışmamış...

Yakından incelemek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

ben anlamadım arkadaşlar bunu

Daha az yakıt ile aynı yük aynı yol demeye çalışmışlar

km yi 500 olarak verimlilik %7,6 çıkıyor.ben mi yanlış düşünüyorum?lansmanda böyle bir hata olabilir mi?

• Bu sııfda 85hp dizel bizim Kangoo dan başka yok bildiğim kadarı ile.

Verilere herşeye eyvallahda
    İş seçime gelince kişisel dürtüler daha ön plana çıkıyor.

Ayrıca o güzel direksiyon simidine , o göstergeler hiç yakışmamış.
    Aracı yakından incelemediğim için görüntüler üzerinden şimdilik bunu söyleyebilirim.

Birde asıl önemli olan çarpışma testlerinide beklemek gerekli.
  • hata yok. Yeni Doblo rakip modellerden daha büyük boyutlara ve taşıma kapasitesine sahip olduğu için aynı yük 6 yerine 5 seferde taşıyor. O yüzden de 600 yerine 500 km taşınma yapılıyor. Verimlilik hesabında sadece yakıt tüketimi değil aynı miktar yükü taşımak için tüketilen yakıt hesabı var yani.
  • Fotoğraflar çok kötü çıkmış flash deyim yerindeyse içine etmiş arabanın merak edenler showroom larda görebilirler çok daha nitelikli olduğunu oralarda anlayabilirsiniz.

@liberoz

Fiyat bilgisini tam olarak bilyormusunuz?
  • Sakin sakin Düzlükte sollama beni virajlarda deli ederim seni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.