Şimdi Ara

2010 FİBA Dünya Şampiyonası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010'da düzenlenecek olan basketbol turnuvasının Türkiye'de olacağını neredeyse herkes biliyordur. Ben formatını pek bilmiyorum ama turnuvaya katılacak ülkeler/takımlar belli mi, belli olacaksa neye göre belli olacak, Amerika gelcek mi ( Amerika'yı bırak Kobe, LeBron Wade gibi yıldızlar katılırlar mı bilgisi olan varsa sevinirim). Konu için biraz erken ama dursun bi köşede bi zarar gelmez.

NOT: Bu konu en alt sayfalarda da yer alıyor drexler22 almış görmemişim, affedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbenga -- 14 Nisan 2009; 21:57:47 >

• 2009 avrupa sampıyonasına katılan takımlardan ılk 4, turkıye, son olımpıyat sampıyonu abd ve bazı elemelerden gelıcek takımlarla 16 takım sanırım..tabıı ulkemızde yapılırsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

2009 avrupa sampıyonasına katılan takımlardan ılk 4, turkıye, son olımpıyat sampıyonu abd ve bazı elemelerden gelıcek takımlarla 16 takım sanırım..tabıı ulkemızde yapılırsa..

Sorma yaa.Bugün gazetede okudum.Bizim yetkililer 6 yılda Abdi İpekçi Spor Salonu'nda iyileştirme yapıcaz ve Ataköy Spor Salonu'nu bitiricez demişler,Ankara ve Antalya'ya yeni birer spor salonu yapıcaz demişler ama 6 yılda yapılan hiçbir şey yok.Antalya'dan ümit kesilmiş,onun yerine alternatif olarak Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nu göstericeklermiş,Ankara'daki salonun temeli de geçtiğimiz günlerde atılmış.Abi 6 yıl yaaa.Bu kadar sorumsuzluk olmaz.Bu tür durumlarda bürokrasiyi kaldırıcaklar abi.Dünya'nın gözünün üstünde olacağı bir organizasyon,binlerce turistin geleceği bir ortam ama biz bunu zora sokuyoruz.Acayip uyuz oldum haberi okuyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the beast -- 3 Mayıs 2009; 19:43:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.