Şimdi Ara

2010 fiessta pert işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün sabah 2010 ford fiesta titanium x aracımla kaza yaptım. bugün yapılan exper muayenesinde büyük bir ihtimalle pert e çıkacağını söylediler. aracı 32000 tl ye 1.5 ay önce almıştım ve kaskosunuda aynı fiyat üzerinden yaptırmıştım. aracım perte çıkrsa sigort firması ( güneş sigorta) bana ne kadar ödeme yapacak. 32000 tl mi geri alabilecekmiyim? bikaç yerde düşük fiyat verebilecekleri itiraz edilesi gerektiği yazılmış. kou hakkında pek bir bilgim yok. yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum..
    şimdiden teşekkürler

• hocam öncelikle çok geçmiş olsun cana gelmemiş Allahtan.Büyük geçmiş olsun
    Fakat aracın pert olacağına emin misiniz?? Bence onarım görür gibi geldi.Bu konuda yetkili değilim fakat,benim tahminim bu yönde ama inş perte çıkarırlar,sizin isteğinizde bu yöndedir eminim ki.
  • araca çıkan masraf işçilik dahil 20000 tl. kasko bedelide 32000 tl. perte çıkacak büyük bi ihtimal.
  • o zaman perte çıkması daha hayırlı tabiki Tekrar geçmiş olsun.Allah beterinden korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.wehbee

merhaba arkadaşlar.
    dün sabah 2010 ford fiesta titanium x aracımla kaza yaptım. bugün yapılan exper muayenesinde büyük bir ihtimalle pert e çıkacağını söylediler. aracı 32000 tl ye 1.5 ay önce almıştım ve kaskosunuda aynı fiyat üzerinden yaptırmıştım. aracım perte çıkrsa sigort firması ( güneş sigorta) bana ne kadar ödeme yapacak. 32000 tl mi geri alabilecekmiyim? bikaç yerde düşük fiyat verebilecekleri itiraz edilesi gerektiği yazılmış. kou hakkında pek bir bilgim yok. yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum..
    şimdiden teşekkürler

Öncelikle Büyük Geçmiş Olsun...

Hasar tutarınız Kasko değerinin %40'ını geçtiği için aracınızın perte çıkması kesin gibi. Aracınız perte çıktığında şu an ki piyasa bedeli üzerinden ödeme alırsınız.

Sizin marka ve modelinizde ki arabalar şu anda ortalama 29.000 TL ise 29.000 TL alırsınız.

Size tavsiyem piyasada kendinizin de bir araştırma yapması galerilerden aracın fiyatını belgeleyecek broşür tarzı dökümanlar toplamanız. Bu sayede Sigorta şirketinin belirleyeceği rakamlar sizin araştırdığınız rakamların altındaysa yazılı bir şekilde itiraz edebilirsiniz.

• Aracınızı sıfır olarak aldıysanız ve bir yılı geçmediği için yeni değer klozunuz varsa aynı aracın şu andaki güncel liste fiyatının 1000 TL altını verirler..
    Şu anda benim aracımda pert oldu..Benim konumda burada..

http://forum.donanimhaber.com/m_50622114/tm.htm

Kasko aksigortadan dı..Şu anda 39.000 liste fiyatı olan aracım için 38.000 TL para alacağım,halbuki kasko poliçemde 33.750 yazıyor,aralık ayında indirim ile almıştım,aynı fiyattan da kasko yapılmıştı..Kasko poliçenize bir bakın,yeni değer klozunu yaptırdıysanız (50 TL fazlalık oluyordu o zaman),aynı aracın isterseniz yenisinden isterseniz yenisinin liste fiyatından ödeme alırsınız...
    Ben alıyorum bilginiz olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idril -- 21 Temmuz 2011; 8:59:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.