Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup : Round of 16 >>>ŞAMPİYON JOEDUMARS<<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şili 0 - 5 Brezilya
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

attığım mesaj neden onay bekliyor onu anlamadım forumun dünden beri kafası iyi herhalde :)

bu gözüküyorsa buna da ekleyim onay bekleyen mesajım aşağıdaki şekilde

quote:

ilk başta ghimco ile rakip olmuştuk daha sonra arkadaş belirtmiş sanırım kuralar değişmiş...

@ghimco arkadaşım benim psn'den silme sebebim tartışmanın uzayıp birbirimizi daha fazla kırmamız içindi..ilk attığım mesaj gereksiz bir tepkiydi kabul ama senden gelen cevap neticesinde tartışma uzasa oyun için anlamsız bir şekilde birbirimizi kırmış olacaktık ondan iyisi mi susmak daha iyiydi ama dediğim gibi o olay orada kaldı benim açımdan herhangi bir sıkıntı yok,eğer olur da ilerki turlarda veya başka bir turnuvada eşleşirsek de hiç bir sıkıntı olmadan maçlarımızı yapacağımıza eminim çünkü önceki turnuvalarda da karşılaşmıştık..alt tarafı oyun burada kalp kırmaya gerek yok...

Hocam benim de kimseyle sorunum yok ve olmasını da istemem ... Ama öyle bi mesaj atmışsın ki bir daha bu taktikle oynayacaksan söyle hiç oynamayalım ... Ben cevap attım cevabım da neden o taktiği kullandığım içindi ... Neyse benim de sorunum yok ama illa ki burda taktik konusunda anlaşamadığımızı belirtmem gerekirdi ... Ben de yeniden bir tartışma yaşanmaması için kura değişimine gitmek istedim hepsi bu Neyse zaten uzatacak bişey yok dediğin gibi ileriki turlarda veya turnuvalarda denk gelirsek benim açımdan da sorun olmaz

• Hocam benim de kimseyle sorunum yok ve olmasını da istemem ... Ama öyle bi mesaj atmışsın ki bir daha bu taktikle oynayacaksan söyle hiç oynamayalım ... Ben cevap attım cevabım da neden o taktiği kullandığım içindi ... Neyse benim de sorunum yok ama illa ki burda taktik konusunda anlaşamadığımızı belirtmem gerekirdi ... Ben de yeniden bir tartışma yaşanmaması için kura değişimine gitmek istedim hepsi bu Neyse zaten uzatacak bişey yok dediğin gibi ileriki turlarda veya turnuvalarda denk gelirsek benim açımdan da sorun olmaz

• ghimco hocam senin açtığın turnuvada da Bloodie bana şike teklif etti.Maçı bana ver hiç yapmayalım 3-0 yenil gibisinden dedi ben hiç tavrımı bozmadım.Ayrıca unranked davet attığım için takımının gücünü yükseltip oynadı ben yinede ses çıkarmadım American Samoa olarak.

Ayrıca hocam maçımızı ne zaman yapalım ne zaman müsait olursun?
  • ilk sonuçlar tabloya yansıdı...
  • @Burak böyle bişey olduğunu söyleseydin yani güç yükseltme durumu direk hükmen lehine sonuçlanırdı maç Birazdan girerim psn e yaparız maçımızı
  • Hocam zaten ikimizinde çıkma şansı olmadığı için takmadım açıkçası.Ben hemen giremeyebilirim psn'e gireceğim zaman buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

Hocam zaten ikimizinde çıkma şansı olmadığı için takmadım açıkçası.Ben hemen giremeyebilirim psn'e gireceğim zaman buraya yazarım

Anlaştık
  • Ghimco hocam müsaitsen şimdi girebilirim.
  • quote:

ghimco hocam senin açtığın turnuvada da Bloodie bana şike teklif etti.Maçı bana ver hiç yapmayalım 3-0 yenil gibisinden dedi ben hiç tavrımı bozmadım.Ayrıca unranked davet attığım için takımının gücünü yükseltip oynadı ben yinede ses çıkarmadım American Samoa olarak.

Şu adamı bir daha turnuvalara falan almayın burdaki hemen hemen her turnuvaya giriyorum turnuva sahibinide bilgilendiricem bu arkadaş hakkında hiçbir turnuvaya giremiycek.Şu okuduklarımdan sonra o kadar çok sinir lendimki bir kaç birşey söylemek istiyorum ama bu adam yüzünden ban yemek saçma olur.Ama bu adamın yaptığı resmen terbiyesizlik başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

ghimco hocam senin açtığın turnuvada da Bloodie bana şike teklif etti.Maçı bana ver hiç yapmayalım 3-0 yenil gibisinden dedi ben hiç tavrımı bozmadım.Ayrıca unranked davet attığım için takımının gücünü yükseltip oynadı ben yinede ses çıkarmadım American Samoa olarak.

Şu adamı bir daha turnuvalara falan almayın burdaki hemen hemen her turnuvaya giriyorum turnuva sahibinide bilgilendiricem bu arkadaş hakkında hiçbir turnuvaya giremiycek.Şu okuduklarımdan sonra o kadar çok sinir lendimki bir kaç birşey söylemek istiyorum ama bu adam yüzünden ban yemek saçma olur.Ama bu adamın yaptığı resmen terbiyesizlik başka birşey değil.

Bana mı diyorsun yoksa @Bloodie mi?

• quote:

Ghimco hocam müsaitsen şimdi girebilirim.

Psn deyim Burak gel yapalım
  • beyler ne oluryor ya..herkes birbirine laf atıyor..kesin şunu..fitlemeyin..
  • Eğer inanmak istemiyorsanız bilmeden pislik atmayın.Ghimco ile maçımı yapayım resim atacağım.

@ghimco Dostum hemen geliyorum
  • quote:

Eğer inanmak istemiyorsanız bilmeden pislik atmayın.Ghimco ile maçımı yapayım resim atacağım.

adaş inanmayanlara PMden atarsın...buraya atma tartışma martışma istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 27 Haziran 2010; 23:30:10 >
  • quote:

Eğer inanmak istemiyorsanız bilmeden pislik atmayın.Ghimco ile maçımı yapayım resim atacağım.

@ghimco Dostum hemen geliyorum

Burak arkadaş orda sana dememiş o laflar
  • awesome'''''''''''ChnGT__GTS''''''''''''''''USA maç için müsaitim dostum psni ekliyorum.

Maalesef ekleyemedim,psn listen dolu.Boşalttıktan sonra sen beni eklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 27 Haziran 2010; 23:40:04 >
  • Yahsi ne zaman müsaitsin buraya yazarsan iyi olur ona göre yapalım maçımızı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Bana mı diyorsun yoksa @Bloodie mi?

Sana bunları yapan adama dedim tabiki neden sana diyeyimki?Keşke aşağıdaki mesajında bilip bilmeden bok atmayın gibi kötü bir cümle kurmadan önce üstte gene Bloodie olan şahsa sitemlerimi okusaydın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.