Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup : Round of 16 >>>ŞAMPİYON JOEDUMARS<<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut,psnde misin ? Gelince pm at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waikato

USA 1-2 GANA

Hocam naaptın ya? Kumandayı kıracaktım vallahi. Sürekli ping pong pas bug'ını kullanarak atak yaptın. Hepsini engellemek için çok uğraştım ama ping pong pas bu engellemek imkansız atağı. Sürekli + olmadı vallahi ayıp ettin. Gerçi suç sendede değil oyun yapımcılarında...

Neyse ilerki maçlarda başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

USA 1-2 GANA

Hocam naaptın ya? Kumandayı kıracaktım vallahi. Sürekli ping pong pas bug'ını kullanarak atak yaptın. Hepsini engellemek için çok uğraştım ama ping pong pas bu engellemek imkansız atağı. Sürekli + olmadı vallahi ayıp ettin. Gerçi suç sendede değil oyun yapımcılarında...

evet bunu engellemek çok zor..bazen maç bitiminde parmağımın şiştiği oldu ama dediğin gibi FIFA2011 buna sınırlama getirmeleri lazım aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 28 Haziran 2010; 22:30:47 >

• sonuç tabloya yansıdı..

URUGUAY-KORE

PORTEKİZ

PARAGUAY- JAPONYA

ses seda yok...

gece 12 online durumuna bakarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 28 Haziran 2010; 22:34:33 >
  • quote:

quote:

USA 1-2 GANA

Cevap vermeyi bile lüzumsuz buluyorum,sana bidahaki turnuvalarda başarılar.

• Millete bak hem turnuvaya katılıyorlar hemde maçlarını yapmıyorlar
  • uruguay 1-2 g.kore
  • quote:

quote:

quote:

USA 1-2 GANA

Ben sana kötü bir şey söyledim bana son derece terbiyesizce cevap veriyorsun. Lüzümsuz buluyormuş. Peh peh peh. Görende 5-6 kişiyi çalımlayarak gol attın sanar. L1 X L1 X işte. Söylüyoruz sonra kötü adam oluyoruz.

• sonuçlar tabloya yansıdı..ÇEYREK FİNAL MAÇLARINA GEÇELİM...oynanmıyanlar hariç herkesin çeyrek final rakibi belli...
  • quote:

quote:

quote:

USA 1-2 GANA

noluyo boyle tersleyince?ortami germek disinda bi getirisini (daha dogrusu goturusunu)soyler misin bana?yapmayin soyle,bozmayin ortami.ayni forumdayiz bu turnuva ne ilk ne son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 29 Haziran 2010; 5:02:27 >

• Arkadaşım kimseyi terslediğim falan yok sadece konuyu uzatmamak açısından böyle bir cevap verdim arkadaşa.Ama siz uzattıkça uzatıyorsunuz.Bende yaklaşık 2 aydır World Cup oyunu olmasına rağmen oynamıyordum bu oyunu sacede Fifa 10 oynayıp turnuvalara katılıp hatta düzenliyordum.Beni bilen bilir burdaki arkadaşlardanda joedumars,yımah,freev,Reox ve birazda fbdemir tanır beni.Yaptığım ve kaybettiğim hiç bir maçtan sonra rakip nasıl oynarsa oynasın tekrar ediyorum rakip nasıl oynarsa oynasın maçtan sonra kazandıysam teşekkür,kaybettiysemde tebrik edip çıkmışımdır.Çünkü benim için bu bir oyundur ve bunun bilincinde olarak oynarım bu oyunu.Kaybettiğim bir maçtan sonra çıkıp yok sen 6 kişi defans yaptın,yok sen bug kullanıp aşırtma gol attın,yok ara pasını çok kullandın,yok sürekli pas yaptın ve arkadaşın yaptığı gibi aut atışlarında top kapmak için kalecinin önünde deli gibi pres yaptın dememişimdir.(Ayrıca katıldığım turnuvalardaki arkadaşlarada sorabilirsiniz kaleci aut atışından yanlışlıklada olsa kaptığım topların hiç birini kale boş olmasına rağmen gole çevirmeden dışarı atmışımdır)

Şimdi ben bu oyunu böyle oynarken ve kazandığım bir maçtan sonra teşekkür edip çıkmışken maçtan sonra arkadaşın gelip buraya ''Hocam naaptın ya? Kumandayı kıracaktım vallahi. Sürekli ping pong pas bug'ını kullanarak atak yaptın. Hepsini engellemek için çok uğraştım ama ping pong pas bu engellemek imkansız atağı. Sürekli + olmadı vallahi ayıp ettin. '' şeklinde suçlaması karşısında ne söylememi bekliyordunuz.Ben susmayı tercih etmiştim.Cevap versem,ben suçlasam uzayıp gidecekti konu ama sağolun yine uzatmayı başardınız.

Son olarak; Kazanınca rakibe teşekkür etmek kadar,kaybedincede rakibi tebrik etmek bir erdemdir diyorum ve turnuvayı düzenleyen fbdemir ve diğer arkadaşlardan özür dileyerek sürekli ping pong pas kullanarak yendiğim arkadaşın benim yerime bir üst turda devam etmesini isteyerek turnuvadan çekiliyorum.

Hepinize iyi oyunlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 29 Haziran 2010; 10:45:19 >

• quote:

Arkadaşım kimseyi terslediğim falan yok sadece konuyu uzatmamak açısından böyle bir cevap verdim arkadaşa.Ama siz uzattıkça uzatıyorsunuz.Bende yaklaşık 2 aydır World Cup oyunu olmasına rağmen oynamıyordum bu oyunu sacede Fifa 10 oynayıp turnuvalara katılıp hatta düzenliyordum.Beni bilen bilir burdaki arkadaşlardanda joedumars,yımah,freev,Reox ve birazda fbdemir tanır beni.Yaptığım ve kaybettiğim hiç bir maçtan sonra rakip nasıl oynarsa oynasın tekrar ediyorum rakip nasıl oynarsa oynasın maçtan sonra kazandıysam teşekkür,kaybettiysemde tebrik edip çıkmışımdır.Çünkü benim için bu bir oyundur ve bunun bilincinde olarak oynarım bu oyunu.Kaybettiğim bir maçtan sonra çıkıp yok sen 6 kişi defans yaptın,yok sen bug kullanıp aşırtma gol attın,yok ara pasını çok kullandın,yok sürekli pas yaptın ve arkadaşın yaptığı gibi aut atışlarında top kapmak için kalecinin önünde deli gibi pres yaptın dememişimdir.(Ayrıca katıldığım turnuvalardaki arkadaşlarada sorabilirsiniz kaleci aut atışından yanlışlıklada olsa kaptığım topların hiç birini kale boş olmasına rağmen gole çevirmeden dışarı atmışımdır)

Şimdi ben bu oyunu böyle oynarken ve kazandığım bir maçtan sonra teşekkür edip çıkmışken maçtan sonra arkadaşın gelip buraya ''Hocam naaptın ya? Kumandayı kıracaktım vallahi. Sürekli ping pong pas bug'ını kullanarak atak yaptın. Hepsini engellemek için çok uğraştım ama ping pong pas bu engellemek imkansız atağı. Sürekli + olmadı vallahi ayıp ettin. '' şeklinde suçlaması karşısında ne söylememi bekliyordunuz.Ben susmayı tercih etmiştim.Cevap versem,ben suçlasam uzayıp gidecekti konu ama sağolun yine uzatmayı başardınız.

Son olarak; Kazanınca rakibe teşekkür etmek kadar,kaybedincede rakibi tebrik etmek bir erdemdir diyorum ve turnuvayı düzenleyen fbdemir ve diğer arkadaşlardan özür dileyerek sürekli ping pong pas kullanarak yendiğim arkadaşın benim yerime bir üst turda devam etmesini isteyerek turnuvadan çekiliyorum.

Hepinize iyi oyunlar....

rakibinden başka hiçkimse bişey demediki sana..çekilmek kolaymı...her turnuvada rakip laf atar..hepsinde çekilecekmisin..yenilen arkadaşın üst tura çıkamaz..(ona özel değil yenilen üst tura çıkamaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

rakibinden başka hiçkimse bişey demediki sana..çekilmek kolaymı...her turnuvada rakip laf atar..hepsinde çekilecekmisin..yenilen arkadaşın üst tura çıkamaz..(ona özel değil yenilen üst tura çıkamaz)

Çekilmek tabiiki kolay değil,turnuvayı yarım bırakmak pekala kabul edilebilecek bir davranış değil ama keyfim kaçtı be dostum.Madem ben bir bugdan yararlanarak maç kazandım o zaman yendiğim rakibim üst tura çıkmayı haketmiştir diye yazmıştım ben onu.Ama düzenleyici olarak sen kabul etmiyorsan yerime bir başkasını alabilirsin,üstde katılmayı isteyen bir arkadaş vardı.
  • waikato ile şimdiye kadar bir çok turnuvada karşılaştık kendisi gayet centilmen,rakibine saygılı ve oyunun eğlence amaçlı olduğunun farkında olan biridir..çok gereksiz bir tartışma olmuş bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 29 Haziran 2010; 13:02:10 >
  • sonuç tabloya yansımıştır..

paraguay japonya

ispanya portekiz haydiiii yapın artıkk
  • ßurak34tr

esas sen şike teklif ettin terbiyesizlik yapma şimdi dedin sonuncu olmayam bari yeneyimde 3. olayım dedin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

waikato ile şimdiye kadar bir çok turnuvada karşılaştık kendisi gayet centilmen,rakibine saygılı ve oyunun eğlence amaçlı olduğunun farkında olan biridir..çok gereksiz bir tartışma olmuş bana göre
    Katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

waikato ile şimdiye kadar bir çok turnuvada karşılaştık kendisi gayet centilmen,rakibine saygılı ve oyunun eğlence amaçlı olduğunun farkında olan biridir..çok gereksiz bir tartışma olmuş bana göre
    Katılıyorum..

+1000000
  • 2...ugur610'''''''''''''''Pianist_bcnr67'''''''''''İSPANYA arkadaş bende ekli benim açık oldugum zaman o kapalı sanırım Onun açık oldugu zaman da ben kapalıyım sanırım bugun maçı yapalım belli bir saat belirleyelim ve yapalım ben saat 21:00 de sonra her zaman müsayitim Tşklr.. bekleyen arkadaşlar özür dilerim Ankarada Staj yaptıgım için biraz geçikti artık Dikkatli olacağım... Tşklrr
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.