Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup : Round of 16 >>>ŞAMPİYON JOEDUMARS<<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Déathklaat

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

deathklaatx bende konuşurken yaşı küçük biriyle konuşuyorum gibi hissettim..acaba kardeşimi onun psnsinde oynuyor ??

ama bugün kesin bitecek tahminimce muhammed hükmen yenilecek...ispanya portekiz maçı skoru buraya yazılınca hükmen yazacam....

madem kardeşi var psn başinda , gitsin Little big planet oynasın

Bide 3 kere falan gösteriyorum , kendim japonyayı alıp bekliyorum hani görürde japonyayı hatrlar diye . Tüm çabalarıma ragmen maç Post. game

acaba dedim..olurya kardeşler karışabilir...

• 3.40 güncelleme çıkmış yapıp gireceğim...
  • Hollanda 3-0 Brezilya

freev hocam teşekkürler maç için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4321
    3.40 güncelleme çıkmış yapıp gireceğim...

devre arasinda geliyorum 10 dk var
  • ok ben psndeyim
  • ispanya 3-1 portekiz. Kirmizi kart kirilma aniydi,tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 29 Haziran 2010; 22:57:04 >
  • Sonuçlar tabloya yansıdı..Yarı Final maçlarına geçebiliriz arkadaşlar..

Güney Kore - Hollanda

Almanya - Paraguay&İspanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 30 Haziran 2010; 1:46:36 >
  • bugün resmi tatil galiba..
  • Acaba rakibim ne zaman teşrif edecek?
  • PSNde misin deathklax ?
  • yarın akşam 7'den sonra psn'deyim @yakshi,müsaitsen yapalım maçımızı...
  • USA olarak yaptığım maçta 2-1 yenilmem sonucunda sinirli bir şekilde mesaj yazmıştım önceki sayfaya. Tartışma yaratmamak için 2 gün boyunca girmedim konuya. Üstelik hakaret bile etmemiştim. Nedense hakaret olarak algılamıştı waikato arkadaşım. Yazdığı mesajıda okudum niye turnuvadan çekildi anlamadım. Ne var bunda turnuvadan çekilecek? Bazı arkadaşlarda güvenilir biridir, iyi biridir filan yazmış.

Sanki güvenilirliğine veya iyiliğine veya kişiliğine bir laf etmişim gibi... Ping pong pas ile yendi beni. Haliyle sinirlendim. 5 kişi ile defans yaptım Allah ne verdiyse ama yinede + i bir iki kere yaptıktan sonra boştaki adama arapası atmayı kesemedim. + kombinasyonu ile ceza sahasına kadar top kaptırmadan girmeyi kesemedim. Bu oyunun bir hatasıdır. Fifa 10 çıktığından beride herkes şikayetçi. Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeye çalışmadım. Öyle mi yendi evet öyle yendi. Açıkcası halen sinirliyim. Sinirlenmeyecek bir şey değil çünkü. Ayıp ettin hocam dedim. Ping pong pas kullandın dedim hemen küstün bana. Özellikle turnuvadan çekilmek veya beni ona sor o beni bilir demek filan çok yanlıştı.

Neyseki Fifa 11 de bu bug olmayacak. İlerki turnuvalarda herkese başarılar... Çeyrek final oynayan arkadaşlarada ayriyetten başarılar dilerim.

İyi geceler

• paraguay 3 ispanya 1

turnuvanın sürprizini gerçekleştirdim

Şu oyunu alalı 1 ay oldu en fazla zevk aldıgım maç oldu , yendim diye söylemiyorum.Ugur skill moves ları çok iyi yapiyor , sırf oturup onu izlemek bile var
  • quote:

paraguay 3 ispanya 1

Şu oyunu alalı 1 ay oldu en fazla zevk aldıgım maç oldu , yendim diye söylemiyorum.Ugur skill moves ları çok iyi yapiyor , sırf oturup onu izlemek bile var

vay nasıl oynadında ispanyalı uğurla baş ettin..süper..
  • sonuç tabloya yansıdı..Yarı Finaller belli..
  • Abi 70. dakikadan sonra sırf kayarak oynadın,sinir olmadım değilAma hakettin,yakaladıklarımı atamadım olmayınca olmuyorTebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Abi 70. dakikadan sonra sırf kayarak oynadın,sinir olmadım değilAma hakettin,yakaladıklarımı atamadım olmayınca olmuyorTebrik ederim

hocam kusura bakma ama ilk kez öne geçtim , bide boş kaleye kaçırdım üstüne .O maçı kaybetseydim 2. el bölümüne giderdi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

paraguay 3 ispanya 1

vay nasıl oynadında ispanyalı uğurla baş ettin..süper..

markuez in defansta oynaması lazım şimdi , yani bu hataları nasıl yapiyolar anlam veremiyorum.bu arada Gol olsa bir farkla öne geçeceklerdi halbuki ( meksika fransa maçı 0-0 ken )

tüyoları üstatdan aldık

• Bloklar arası bağlantıyı iyi kurdun,az efor sarf ederek maçı kazandın.Hakan Şükür tipi pivot santrafor olan Cardozo,defansı sırtı dönük meşgul etti.Senin 7 numara sprinter bi futbolcu.Gol olunca skor değişiyor,futbol garip oyun tabi.Şaaane maçtı di mi yalçın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 1 Temmuz 2010; 4:03:03 >
  • kaleci olmasa gol olacaktı çok enteresan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.