Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup : Round of 16 >>>ŞAMPİYON JOEDUMARS<<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

ghimco hocam senin açtığın turnuvada da Bloodie bana şike teklif etti.Maçı bana ver hiç yapmayalım 3-0 yenil gibisinden dedi ben hiç tavrımı bozmadım.Ayrıca unranked davet attığım için takımının gücünü yükseltip oynadı ben yinede ses çıkarmadım American Samoa olarak.

Ayrıca hocam maçımızı ne zaman yapalım ne zaman müsait olursun?

Şu adamı bir daha turnuvalara falan almayın burdaki hemen hemen her turnuvaya giriyorum turnuva sahibinide bilgilendiricem bu arkadaş hakkında hiçbir turnuvaya giremiycek.Şu okuduklarımdan sonra o kadar çok sinir lendimki bir kaç birşey söylemek istiyorum ama bu adam yüzünden ban yemek saçma olur.Ama bu adamın yaptığı resmen terbiyesizlik başka birşey değil.

Bana mı diyorsun yoksa @Bloodie mi?

Sana bunları yapan adama dedim tabiki neden sana diyeyimki?Keşke aşağıdaki mesajında bilip bilmeden bok atmayın gibi kötü bir cümle kurmadan önce üstte gene Bloodie olan şahsa sitemlerimi okusaydın.

Kusura bakma hocam bir anda celallendim.Benzer bir olayı daha öncede yaşadım ve haksız yere suçlandım.Ortamı germeye niyetim yok tekrardan özür dilerim.Ama isterseniz resimleri yüklemiş durumdayım.

Bu arada Mexico 0 - 4 Argentina @ghimco tebrikler hocam güzel maçtı.

• Abi o zaman eğer öyşe bir şey varsa ss koyun daha alınmasın turnuvalara o kişi dedikleriniz doğruysa
  • Bu kesinlikle ihraç sebebidir bu arkadaşın ihraç edilmesi gerekir
  • Sen yeni kal bilader,güle güle
  • Bu adamın bendeki mesajlarını görrseniz konuya yazdıklarım yarısı değil belki
  • sonuç tabloya yansıdı..tamam bitsin şu mevzu yaw..canınız sıkılıyor herhalde..can sıkıntısı klavyeye vuruyor anlaşılan....
  • Almanya 5-1 İngiltere
  • sonuçlar tabloya yansıdı..2 çeyrek final belli ..diğerleri ortalıkta yoksunuz son gün yarın akşam 12..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 28 Haziran 2010; 1:45:02 >
  • Gana-USA maçı için arkadaşı eklemeye çalıştım psn listesi dolu olduğundan ekleyemedim.Arkadaşa mesajda attım artık onun beni eklemesini bekliyorum,maç içinde akşam 19 dan sonra geç vakte kadar müsait olurum.
  • Aykutkoksal piyasada yoktu bugun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Aykutkoksal piyasada yoktu bugun

psn : AykutKoksaL_UK
    psn : AykutKoksaL_US
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

Aykutkoksal piyasada yoktu bugun

psn : AykutKoksaL_UK
    psn : AykutKoksaL_US

uk ekledim ben.zahmet edip foruma baksa iyi olurdu.neyse yarin artik.
  • Kusura bakmayın dün konuya bakamadım evde değildim. Bugün saat 21.30 a kadar boşum. @waikato pm ne cevap verdim, ps3 ü açılnca listemde bi kaç kişiyi silip seni ekleyeceğim. Bana boş olduğun vakitleri söylersen buluşup maç yapabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Kusura bakmayın dün konuya bakamadım evde değildim. Bugün saat 21.30 a kadar boşum. @waikato pm ne cevap verdim, ps3 ü açılnca listemde bi kaç kişiyi silip seni ekleyeceğim. Bana boş olduğun vakitleri söylersen buluşup maç yapabiliriz...

19 dan sonra evdeyim büyük ihtimal dostum,o zaman 21.30 a kadar pmleşip maçı yapalım.
  • fbdemir Almanya - Arjantin maçını yapalım mı , yoksa diğer kişileri mi bekleyeceğiz?
  • Yer var mı turnuvada arkadaşlar yeni ps3 aldım aranızda yeniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

fbdemir Almanya - Arjantin maçını yapalım mı , yoksa diğer kişileri mi bekleyeceğiz?

2.tur maçları bu gün biter inşallah..hemen ceyrek finale geçeriz..bekleyelim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

fbdemir Almanya - Arjantin maçını yapalım mı , yoksa diğer kişileri mi bekleyeceğiz?

2.tur maçları bu gün biter inşallah..hemen ceyrek finale geçeriz..bekleyelim..
    Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak ÇAVUŞOĞLU

Yer var mı turnuvada arkadaşlar yeni ps3 aldım aranızda yeniyim

turnuva başladı..aşağıdaki linki takip et..2 günde bir turnuva açılıyor..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_317/tt.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak ÇAVUŞOĞLU

Yer var mı turnuvada arkadaşlar yeni ps3 aldım aranızda yeniyim

turnuva başladı..aşağıdaki linki takip et..2 günde bir turnuva açılıyor..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_317/tt.htm

tamam kardeşim bi dahaki turnuvada aranızdayım Allah nasip ederse :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.