Şimdi Ara

2010 FIFA World Cup : Round of 16 >>>ŞAMPİYON JOEDUMARS<<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • japonya buralardaysa yapalim maçimizi . Evde yoktum yeni geldim k.bakmayın
  • İspanya ile akşam maçımızı yapıyoruz tşklrr
  • Biz burda maçi izlemeyip eve apar topar geliyoruz , psn i açıyoruz ayıp etmeyip maçimizi yapalim diye ..

10.muhammed.durgun''NaViqaSy0n'''''''JAPONYA arkadaşa davet gönderiyorum , Japonyayı alacagı halde sürekli turkiyeyi alıp alıp duruyo .. Bide ben ispanyayı alacakmışım ..
  • Yimah hocam ne zaman musait olursun?

Bloodie

Herseye ragmen uste cikmaya calisiyorsun kendini kucuk dusuruyorsun.Sana verilcek cevap cok ama terbiyem musade etmiyor.
  • Ben müsaitim senden haber bekliyorum..
  • Ben psndeyim hocam ps3ten yaziyorum su anda.
  • Geliyorum.
  • Almanya 2-1 Arjantin
  • paraguay japonya maçından bişey anlamadım..o diyor türkiyeyi seciyor diğeri daha gelmedi ki gibi bişey diyor... kafam iki trilyon oldu..
  • sonuç tabloya yansıdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

Biz burda maçi izlemeyip eve apar topar geliyoruz , psn i açıyoruz ayıp etmeyip maçimizi yapalim diye ..

10.muhammed.durgun''NaViqaSy0n'''''''JAPONYA arkadaşa davet gönderiyorum , Japonyayı alacagı halde sürekli turkiyeyi alıp alıp duruyo .. Bide ben ispanyayı alacakmışım ..

Yas kac abi rakibinin
    Aykut hocam,ya ispanya macindan once ya devre arasinda ya da sonunda yapalim maci.Kacmaz o mac biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 29 Haziran 2010; 19:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

Biz burda maçi izlemeyip eve apar topar geliyoruz , psn i açıyoruz ayıp etmeyip maçimizi yapalim diye ..

Yas kac abi rakibinin

bende bunu diyecektim vallaha..

• deathklaatx bende konuşurken yaşı küçük biriyle konuşuyorum gibi hissettim..acaba kardeşimi onun psnsinde oynuyor ??

ama bugün kesin bitecek tahminimce muhammed hükmen yenilecek...ispanya portekiz maçı skoru buraya yazılınca hükmen yazacam....
  • sonuç tabloya yansıdı...İSPANYA PORTEKİZ biran önce maçınızı yapın çeyrek final maçınız var PARAGUAYla....

BREZİLYA - HOLLANDA çeyrek final maçı oynanmamış bir zahmet aranızda anlaşıp oynayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 29 Haziran 2010; 20:06:32 >
  • @joedumars

hocam zaten ekliyiz birbirimizde , ben birazdan psndeyim buralardaysan yapalım macımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

sonuç tabloya yansıdı...İSPANYA PORTEKİZ biran önce maçınızı yapın çeyrek final maçınız var PARAGUAYla....

BREZİLYA - HOLLANDA çeyrek final maçı oynanmamış bir zahmet aranızda anlaşıp oynayın..

ilk maçları ilk önce bitiren brezilya ve hollanda takımlarıdır kac gundur ilk tur bitsin diye bekliyoruz. Ağzımızı açıp kimseye birşey demedik , senin yazdıgına bak neyse bugün hallolur bizim maç..

Endişeye kapılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

ilk maçları ilk önce bitiren brezilya ve hollanda takımlarıdır kac gundur ilk tur bitsin diye bekliyoruz. Ağzımızı açıp kimseye birşey demedik , senin yazdıgına bak neyse bugün hallolur bizim maç..

Endişeye kapılmayın

endişe yok..1 gündür tabela asılı forumda çeyrek final maçları oynansın diye....

japonya gerdi beni kusura bakmayın
  • Hocam bizde takip ediyoruz merak etme sen.. dün 23.54 te başlasın yazdın hatırladığım kadarıyla daha 1 gün olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

Hocam bizde takip ediyoruz merak etme sen.. dün 23.54 te başlasın yazdın hatırladığım kadarıyla daha 1 gün olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

deathklaatx bende konuşurken yaşı küçük biriyle konuşuyorum gibi hissettim..acaba kardeşimi onun psnsinde oynuyor ??

ama bugün kesin bitecek tahminimce muhammed hükmen yenilecek...ispanya portekiz maçı skoru buraya yazılınca hükmen yazacam....

madem kardeşi var psn başinda , gitsin Little big planet oynasın

Bide 3 kere falan gösteriyorum , kendim japonyayı alıp bekliyorum hani görürde japonyayı hatrlar diye . Tüm çabalarıma ragmen maç Post. game

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.