Şimdi Ara

2010 Honda Civic 1.6 Premium Fiyatı Lütfen Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir tane Honda Civic 1.6 Premium Otomatik vites alcam . Arabanın liste fiyatı 44.400 bana bu fiyat üzerinden ne kadarlık bir indirim yaptırmam gerektiğini yazarmısınız ? 24 yaşındayım ve arabayı kendim alcam. Min. rakam nedir bu araba için şu an ? Veya alan arkadaşlar ne kadar indirim yaptırtılar ? Bana bu sıralar hondanın çok fazla indirim yapmadığı soylendi.Lütfen bana yaptırmam gereken indirim aralığını yazarmısınız ?

• bayilerde doğru dürüst araba yok hala, çoğu bayi kıl aldırmıyor
    ancak işe yaramaz bir kaç hediye verirler belki, cam filmi , boya koruma falan gibi
  • Yani indirim yapmazlarmı hiç fiyatdan peki ne kadarlık indirim yaptırırsam iyi olur.Mesela 1.500 tl indirim iyimi ? Yoksa 2.000 tl. vs yaparlarmı ? Kaçtan açayım kapıyı ? Benim arkadasıma subat ayında 3.000 tl indirim yapmışlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

bayilerde doğru dürüst araba yok hala, çoğu bayi kıl aldırmıyor
    ancak işe yaramaz bir kaç hediye verirler belki, cam filmi , boya koruma falan gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkerr -- 16 Temmuz 2009; 4:36:38 >
  • bir ara işleri kesattı, çok güzel indirimler alıyorduk, ama bu ÖTV indirimi sonrasında
    ellerindeki tüm arabalar satılmış, epey bir süre bırak indirimi , araba yoktu, bu krizde bile
    insanları sıraya sokmaya başladıler, şimdi ÖTV indirimi azalsada devam ediyor, süresi sona
    erdiğinde yine zamlanacağı için millet ha bire alıyor, o yüzden indirim falan kparabileceğini pek
    sanmıyorum, ama sen yinede bayileri araştır, indirim yapan bulursanda kaçırma al derim,
    çok yakında yine zam bindirirler
  • Caucass hocamın dedikleri doğru Darkerr indirim ihtimali yok bencede. Ama boya koruma vs bişiler hediye ederler. Hepsinde bu şartlar aynıdır. Artık ilgi alakaya servislerine falan bakıp alman daha mantıklı ve tabi teslim süresi de senin için önemliyse veya kredi koşulları da karşılaştırma kriterlerin olabilir bayiler arasında zira uzunca bir süre bekleme ihtimalin yüksek. Ben de geçen ay aldım bayide bir araç bulduk şans eseri bi günde çektik aracı. İndirim yoktu bi boya koruma yaptılar o kadar.

Civic tercihinden dolayı çok kazançlı çıkacaksın emin ol şimdiden hayırllı olsun.
  • bence temiz 2.ele yönelin...44400tl premium civic için çok fazla değil mi sizce de?38000lere elegance alan oldu dünya kadar...satarken çok zarar edersiniz kanımca...
  • Maşallah Civic gibi yatırım aracı yok. Ne borsa, ne dövüz, ne de altın. İlk ötv çıktığı zaman aynı modeli 37.5 a bırakmışlardı...

quote:

Orjinalden alıntı: Darkerr

Merhaba Honda Üstadları ,

Yeni bir tane Honda Civic 1.6 Premium Otomatik vites alcam . Arabanın liste fiyatı 44.400 bana bu fiyat üzerinden ne kadarlık bir indirim yaptırmam gerektiğini yazarmısınız ? 24 yaşındayım ve arabayı kendim alcam. Min. rakam nedir bu araba için şu an ? Veya alan arkadaşlar ne kadar indirim yaptırtılar ? Bana bu sıralar hondanın çok fazla indirim yapmadığı soylendi.Lütfen bana yaptırmam gereken indirim aralığını yazarmısınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar , 2. eller ile 2010 makyajlı honda premiumlar arasında çok fazla fark var.Vsa(viraj denge kontrol sistemi),8 airbag,6 cd changer,anahtardan bagaj açma,xenon far vs vs....
    quote:

Orjinalden alıntı: plateau

bence temiz 2.ele yönelin...44400tl premium civic için çok fazla değil mi sizce de?38000lere elegance alan oldu dünya kadar...satarken çok zarar edersiniz kanımca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkerr

Ayrıca ısrar edersen park sensörü bile hediye edebilirler, biz pazarlık yapmıştık sadece arkaya oldu ama olsun hiç yoktan iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Merhaba arkadaşlar , 2. eller ile 2010 makyajlı honda premiumlar arasında çok fazla fark var.Vsa(viraj denge kontrol sistemi),8 airbag,6 cd changer,anahtardan bagaj açma,xenon far vs vs....
    quote:

Orjinalden alıntı: plateau

bence temiz 2.ele yönelin...44400tl premium civic için çok fazla değil mi sizce de?38000lere elegance alan oldu dünya kadar...satarken çok zarar edersiniz kanımca...

Hatta artı (+) timer'li fasılalı silecek, MP3 bağlantısı, kapıları kilitleme butonu vs vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkerr

Kardeş hala alamadın mı arabayı?
    Yanlış anlamayın ama galiba siz karar vermekte zorlanmışsınız ve kafanız bayağı karışmış. Artık karar verseniz iyi edersiniz! ÖTV yi de kaçırdınız bari aralık indirimlerini kaçırmayın.

Bu Toyota Corolla için açtığınız başlık 15 temmuz 3 ay geçmiş!
    http://forum.donanimhaber.com/m_33031846/tm.htm

Bu Honda Civic için açtığınız başlık 16 temmuz 3 ay geçmiş!
    http://forum.donanimhaber.com/m_33081461/mpage_1/key_//tm.htm

Bu da Volvo S40 için 16 temmuz 3 ay geçmiş!
    http://forum.donanimhaber.com/m_6826730/mpage_58/key_//tm.htm#33187742

başka da düşündüğün model varmı bilmiyorum?

• adam tek tek siteleri dolaşmaya üşenmiş mesajları ve konuları karıştırmak yerine 3 tane konu açmış ve 3 konuda herşeyi çözmeye çalışmış.buradaki insanlarıda biraz düşürmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.