2008 MODEL 1.5 DCİ 105 BEYGİR OTOMATİK VİTES aracımı bi kaç gün önce aldım.. aldığımda araba hızlanmıyordu eski sahibi bana hava debimetre sıkıntılı değiştirirsen çözülür demişti değiştirdim olmadı aynı sorun devam ediyordu.. daha sonra egr yi açıp temizlettik kurum dan dolayı açılıp kapanmıyormuş hızlanması biraz düzeldi yalnız 3000 devirden sonra koltuğa yapıştırıyor 3000 devir altı araba da sanki turbo yokmuş gibi gidiyor, siyah duman atma da var son hızda 140-150 civarı oldu motorda bir sıkıntı yok %80 civarı ...aracı bilgisayara bağlattık ** 1.pist pedal potansiyometre devresi ** ön ısıtma kutusu teşhis bağlantısı arızalarını gösteriyordu sıfırladık pist pedal uyarısı vermedi artık. arabayı sürmek işkenceye dönüştü sollama yapmaya korkar oldum hayal kırıklığı yaşıyorum ustamda sorunu bi türlü çözemedi üst üste frene basınca fren birden sertleşiyor sonra düzeliyor şehir içinde ışıklarda falan sıkıntı yaşatıyor bazen.. bu sorunu çözebilen arkadaşlar dan yardım istiyorum ne yapmam lazım
bu hortumun ucunuda tıkamışlar nereye takılması gerekir acaba sorunu bu hortumun kapalı olmasından dolayımı yapıyor