Şimdi Ara

CLİO 3, 1.6 BVA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay önce arkadaşımdan toyota corolla hb sol, düz vites araç aldım.
    sorunsuzca biniyorum.
    ancak eşiminde kullanabilmesi için aracımı satışa çıkarıp otomatik vites araç almak istiyorum.
    çok km yapmadığımız için benzinli ve eşimin acemiliğinden dolayı tam otomatik olmasını tercih ediyorum.
    bu şartlar altında 24-28 bin lira arası araç bakıyorum.
    clio lar hakkında pek bilgim yok.
    clio 3 forumunun da pek detaylı olarak yorumlar bulamadığımdan, başlık açtım.
    kullanan veya araç bilgi sahibi olan arkadaşlara şunları sormak istiyorum:

-aracın otomatiği nasıldır?
    -genel anlamda clio 3 nasıl bir araçtır?
    -hangi donanım seçeneğini önerirsiniz.
    -aracın piyasası nedir.

araştırdığım ilanlar şunlar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayandan-satilik-cok-temiz-arac-114049103/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-son-fiyat-full-sigara-dahi-icilmemis-tomtomlu-clio-iii-hb-dynmq-84155859/detay

2.ilan biraz daha dolu donanımlı.
    piyasa değerleri bu mudur araçların?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: achille24

Merhaba arkadaşlar.

4 ay önce arkadaşımdan toyota corolla hb sol, düz vites araç aldım.
    sorunsuzca biniyorum.
    ancak eşiminde kullanabilmesi için aracımı satışa çıkarıp otomatik vites araç almak istiyorum.
    çok km yapmadığımız için benzinli ve eşimin acemiliğinden dolayı tam otomatik olmasını tercih ediyorum.
    bu şartlar altında 24-28 bin lira arası araç bakıyorum.
    clio lar hakkında pek bilgim yok.
    clio 3 forumunun da pek detaylı olarak yorumlar bulamadığımdan, başlık açtım.
    kullanan veya araç bilgi sahibi olan arkadaşlara şunları sormak istiyorum:

-aracın otomatiği nasıldır?
    -genel anlamda clio 3 nasıl bir araçtır?
    -hangi donanım seçeneğini önerirsiniz.
    -aracın piyasası nedir.

araştırdığım ilanlar şunlar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayandan-satilik-cok-temiz-arac-114049103/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-son-fiyat-full-sigara-dahi-icilmemis-tomtomlu-clio-iii-hb-dynmq-84155859/detay

2.ilan biraz daha dolu donanımlı.
    piyasa değerleri bu mudur araçların?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

haziran ayında clio 3 extreme edition hb aldım
    benim aracım dizel ve manuel vites, bu yüzden otomatiği nasıldır yardımcı olamam ama, kullanım açısından çok rahat bir araç, park sıkıntısı çekmezsiniz, boyutları şehire çok uygun hemen her yere rahat park edilir, aracın iç malzeme kalitesi bana göre yeteri kadar kaliteli, aracım dizel olmasına rağmen içeride motor sesi yok denecek kadar az, binenler benzinlimi diyor.

donanım konusuna gelince extreme edition yada night&day donanımlarından birini secin. night&day en dolu olanı, extreme editiona ek olarak yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ve dijital klima var. size tavsiyem bütçeniz uygunsa dizel otomatiklerine bakmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 9 Şubat 2013; 15:12:18 >

• Dizel otomatikler Bvr denen bir yarı otomatik şanzıman kullanıyor. Ayrıca Bvr yokuşta geri kaydırır. Bva tam otomatiktir, vites geçişleri sarsıntısızdır. Bva yokuşta geri kaydırmaz, 1. viteste gaza basmadan dahi ileri gitme isteği vardır araçta. Fotoğrafta bir zamanlar kullandığım megane 2 bva vitesi.

CLİO 3, 1.6 BVA YARDIM
  • Ben 2006 model 1.6 BVA kullanıyorum.
    Aracın otomatiği iyi sayılır. Yokuşta geri kaçırma yapmaz. Otomatik şanzıman eski tip olduğu için 4 vites vardır ve fazla yakar.
    Şehir içinde 7.5-10.5 arasında yakar kullanım tarzına ve trafiğe göre değişir.
    7 yıldır vitesle iligli bir sorunum olmadı ama başka şeylerde ufak tefek problemler çıktı.
    Alacaksan Dynamique modelini al. Eğer benzini sorun etmeyeceksen alabilirsin.
    2006 da 33 bin liraya almıştım şimdi piyasası 23-24 bin lira civarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.