Şimdi Ara

2010 HONDA CIVIC ELEGANCE OTOMATİK KAR LASTİGİ TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model elegance otomatik vsa lı aracıma hangi kar lastiğini almalıyım?
    Örneğin Bridgestone LM32 nin aşağıdaki modelleri var fakat bu aşağıdaki modeller nedir büyüklükleri nedir, özellikleri nedir, hangisini tercih etmeliyim hiçbir fikrim yok. Bilenlerden yardım istiyorum. Teşekkürler.
    205/55R16 94V XL LM32
    205/55R16 91H LM32

• Performans olarak kullanmıyorsanız 205/55R16 91H LM32 almalısınız. "91H" - "91W" gibi ibareler maks. hız limitini gösterir. 91H 190Km diye biliyorum. Zaten kış lastiği alıyorsunuz bunun için H modelleri sizin için uygundur. Geçen hafta taktırdım aynı modeli gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OcEloTT -- 21 Aralık 2013; 9:28:41 >
  • bence michelin alın hocam, her koşula her mevsime uygun
    isterseniz erzurumun kara kışında olsun hakkını veren bir lastiktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcEloTT

Performans olarak kullanmıyorsanız 205/55R16 91H LM32 almalısınız. "91H" - "91W" gibi ibareler maks. hız limitini gösterir. 91H 190Km diye biliyorum. Zaten kış lastiği alıyorsunuz bunun için H modelleri sizin için uygundur. Geçen hafta taktırdım aynı modeli gayet memnunum.

Çok sağolun. karlı buzlu bir yerde kullanma şansınız oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysoft -- 22 Aralık 2013; 23:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bence michelin alın hocam, her koşula her mevsime uygun
    isterseniz erzurumun kara kışında olsun hakkını veren bir lastiktir

teşekkür ettim.
    michelin daha meşhur fakat ben hangisi ucuz ise onu taktıracam sanırım
  • lastik konusununda ucuza kaçmamak lazım, hayati bir aksam sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

lastik konusununda ucuza kaçmamak lazım, hayati bir aksam sayılır

Bridgestone
    LM32
    205/55R16 91H LM32

nin michelindeki karşılığı hangisi ? Yani jant ölçüsü falan bilmiyorum michelindeki hangi kodlu lastiğe bakayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bundan 10 gün önce c kasa vectram vardı be o arabama 4 adet michelin alpin a4 lastik almıştım lastigin kar fren yagmur performansı harikaydı hatta youtubede video koymuştum cok riskli bi yolda bi tarafı dag diger tarafı uçurum olan yolda araba bi cm kaymadı

Ancak 10 gün önce arabamı takas yaparak civic ov 2011 model bi arac aldım kış lastiklerimi yeni arabama hemen taktım gecenlerde yine bi kar yagdı daha önce hiç vsa yada esp si olan bi arac kullanmadıgım için bi deneme için arabamı sürdüm vsa süper bişeymiş bu arada ama vectramla rahat rahat cıktıgım eğimli kar yollarını civicle cıkamadım
    Civic in lastik tabanı 205 ama benim lastikler 215 ti bundanda olabilir belki ilk ov tecrübem bundanda olabilir yada lastk markaları arabadan arabaya farklı yol tutuşunamı sahip oluyor çözemedim umarım bu size ışık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmt_

Bende bundan 10 gün önce c kasa vectram vardı be o arabama 4 adet michelin alpin a4 lastik almıştım lastigin kar fren yagmur performansı harikaydı hatta youtubede video koymuştum cok riskli bi yolda bi tarafı dag diger tarafı uçurum olan yolda araba bi cm kaymadı

Ancak 10 gün önce arabamı takas yaparak civic ov 2011 model bi arac aldım kış lastiklerimi yeni arabama hemen taktım gecenlerde yine bi kar yagdı daha önce hiç vsa yada esp si olan bi arac kullanmadıgım için bi deneme için arabamı sürdüm vsa süper bişeymiş bu arada ama vectramla rahat rahat cıktıgım eğimli kar yollarını civicle cıkamadım
    Civic in lastik tabanı 205 ama benim lastikler 215 ti bundanda olabilir belki ilk ov tecrübem bundanda olabilir yada lastk markaları arabadan arabaya farklı yol tutuşunamı sahip oluyor çözemedim umarım bu size ışık olur

http://m.youtube.com/watch?v=tCpwnCpeGCI

Buda bahsettiğim video

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.