Şimdi Ara

13.000tl Araç tavsiye Palio vs Fabia ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, konu başlığında belirttiyim rakamda araç arıyorum aklımda palio we skoda fabia war sizce ne almalıyim alternatif getz geldi aklıma aradığım nitelikler temiz, klimalı olsun almışken iyi olsun diyip paliodan wazgecip skoda aliym diyorum siz ne dersiniz gelecek yaz memlekete gitme niyetim var biraz konforda önemli aslında yol tutuşu vs kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 13 Eylül 2013; 8:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• altanbilisim kullanıcısına yanıt
    Fabia her türlü önde
  • 13.000tl'ye temiz fabia bulursan al ama bulamazsın. bütçeye göre palio daha iyi bir tercih, palio bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Merhaba, konu başlığında belirttiyim rakamda araç arıyorum aklımda palio we skoda fabia war sizce ne almalıyim alternatif getz geldi aklıma aradığım nitelikler temiz, klimalı olsun almışken iyi olsun diyip palioda wazgecip skoda aliym diyorum siz ne dersiniz gelecek yaz memlekete gitme niyetim var biraz konforda önemli aslında yol tutuşu vs kafam çok karışık

Ne kadar da olsa aynı kaliteye ve eşdeğere sahiplr bence en genc hangisini alabiliyorsan onu al modelli olsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13000 e fabia çok yıpranmış eli ayağı dökülen bi fabia olabilir önermem
  • 13 bine fabia imkansız bulsan bile o araç ya perttir yada dağılmış o yüzden tavsiyem marea dır hem palio ya göre daha kaliteli ve üst sınıf hemde daha fazla özellik ve güvenlik ekipmanı var bence 13-14 civarı alınabilecek en iyi araçtır marea lar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2000-model-yeni-muayeneli-1.6-16v-marea-sx-137466030/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2.sahibinden-hatasiz-orjinal-klimali-137219161/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-garaj-arabasi-137161737/detay

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ancak Palio için 13.000tl fazla olur veremem en fazla 11.000tl verebilirim. Rakamı 14.000tl çıkarsam Fabia şansım nasıl olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Logan 1.4 benzinli tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de alacagım sanırım Fabia 2003 Sport model, daha 105 bin 'de darbesiz boyazsız, 14000 alıcam sanırım fiyatı uygun diye biliyorum. Siz ne dersiniz fiyat için uygun mudur yoksa piyasasında mıdır yardımcı olursanız sevinirim...
  • Memleket nere
    Fiyat aralığı 12-14bin TL bakıyorsanız.Aşağıdaki araçlardan yaşına ve km sine göre temiz diyebileceğiniz bir araç alabilirsiniz
    1-opel corsa
    2-reno clio
    3- pejo 206
    4-hyundai getz
    Skoda temiz ise al ama 8-10 yaşından sonra sürekli bi arıza çıkarıyor. Camı tutan plastik aksam ömrünü bitirdiği için,cam kapı içine düşer, göstergeler çalışmaz vb. gibi.
    Palio alma bende de vardı araç bi tuhaf frenleri sıkıntılı, güvenlik paketi yok neredeyse. 60km lie gidiyosun ama sanki 100 km ile gidiyomuşun gibi....
  • DÜN BİR ARKADAŞIMDA VARDI 2000 MODEL PALİO BEYAZ ARAC TEMİZDİ TÜM BAKIMLARIDA YENİ YAPILMIŞTI HATTA YAĞINI ANTİFRZİNİ FREN BALATALARINIDA 1 AY İÇERİSİNDE DEĞİŞTİRDİ HEP(Abi satmayı düşünüyosun ama iyi bakım yapıosun dedim olsun satarsakta alacak adam insan değil mi binmeyecek mi yaptıralım demişti ) dün aracını sattı 11 bine aracın üzerinde 4 adet yazlık yeni lastik yanında da 4 adet kışlık yeni lastik verdi belki fikir verir diye yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

Memleket nere
    Fiyat aralığı 12-14bin TL bakıyorsanız.Aşağıdaki araçlardan yaşına ve km sine göre temiz diyebileceğiniz bir araç alabilirsiniz
    1-opel corsa
    2-reno clio
    3- pejo 206
    4-hyundai getz
    Skoda temiz ise al ama 8-10 yaşından sonra sürekli bi arıza çıkarıyor. Camı tutan plastik aksam ömrünü bitirdiği için,cam kapı içine düşer, göstergeler çalışmaz vb. gibi.
    Palio alma bende de vardı araç bi tuhaf frenleri sıkıntılı, güvenlik paketi yok neredeyse. 60km lie gidiyosun ama sanki 100 km ile gidiyomuşun gibi....

Memeleket Kayseri gelecek sene Yaz tatiline alacağım arabayla gitmeyi düşünüyorum hafif imaj meselesi bu yüzden araç önemli :)
    saydığınız markalarda bi ihtimal getz olabilir diğerlerine elim gitmez temiz bir fabia bulabilirsem 14.000tl vermeye razıyım

• İlla hb olmayacaksa marea
  • Madem HB düşünüyorsun belirttiğin fiyata Fabia çok zor bulursun.VW Polo ve Peugeot 206 temizlerini bulabilirsen bakabilirsin.Güzel arabalardır.Yakıt düşmanı bir araba istiyorsan Citroen Saxo.Bunun dışında Skoda Felicia'nın klimalı modellerine bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxidane

Madem HB düşünüyorsun belirttiğin fiyata Fabia çok zor bulursun.VW Polo ve Peugeot 206 temizlerini bulabilirsen bakabilirsin.Güzel arabalardır.Yakıt düşmanı bir araba istiyorsan Citroen Saxo.Bunun dışında Skoda Felicia'nın klimalı modellerine bakabilirsin

Polo model olarak eski oluyor aynı fiyata 2-3 yaş daha genç palio alınabiliyor, model olarak HB olsun istiyorum ayrıca belirttiğim fiyat yani 14.000tl piyasa ederi, forumlarda bu rakama Fabia bulup alma konusunda kararsız insanlarla dolu
  • altanbilisim kullanıcısına yanıt
    Yalnız Polo eski ama Palio'ya göre çok daha kaliteli araba.Sonuçta bir Volkswagen markası.Fabia'ya gelirsek ucuzunu bulabilirsen kaçırma.Güzel araba sonuçta ama belirttiğin fiyata km 200.000'i devirmiş beş para etmez fabia bulursun.Ama tamamen şans işte.Fabia güzel araba ona sözüm yok
  • quote:

quote:

Memleket nere
    1-opel corsa
    2-reno clio
    3- pejo 206
    4-hyundai getz

Memeleket Kayseri gelecek sene Yaz tatiline alacağım arabayla gitmeyi düşünüyorum hafif imaj meselesi bu yüzden araç önemli :)
    saydığınız markalarda bi ihtimal getz olabilir diğerlerine elim gitmez temiz bir fabia bulabilirsem 14.000tl vermeye razıyım

20 Tane yorum var düzgün bi fabia alamazsın diyoruz.Yok ben fabia alacam diyosun Tam Kayserili çıktın
    Laflara bak "Elim Gitmez" bunu kullanırım

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-primera-2.0-se-lpg-136784693/detay/

13,500 e bırakıyorlar tanıdık vasıtasıyla, alınır mı?
    tramer den 2100 küsürlük park halinde çarpma hasarı çıkıyor, tramer a ne kadar itimat edilemli, bu hasar kaydı büyük bir hasar mı?
  • quote:

quote:

quote:

Memleket nere
    1-opel corsa
    2-reno clio
    3- pejo 206
    4-hyundai getz

20 Tane yorum var düzgün bi fabia alamazsın diyoruz.Yok ben fabia alacam diyosun Tam Kayserili çıktın

Ben konuyu açarken aracı kullanan arkadaşlardan ve tecrübesi olanlardan yorumlarını paylaşmalarını istemiştim aslında al buda ikinci laf
    *her kör satıcının bir kör alıcısı vardır*

• quote:

quote:

quote:

quote:

Memleket nere
    1-opel corsa
    2-reno clio
    3- pejo 206
    4-hyundai getz

Ben konuyu açarken aracı kullanan arkadaşlardan ve tecrübesi olanlardan yorumlarını paylaşmalarını istemiştim aslında al buda ikinci laf
    *her kör satıcının bir kör alıcısı vardır*

Bu lafı herkes bilir hocam sıradışı değil Bu arada araçların hepsini kullandım getz hariç sahibiydim. o zaman "kör satıcı aramaya devam" Allah gönlüne göre versin.

• Temiz, sıkıntısız 2006 model daihatsu sirion 1.0 var. Düşünürsen 14.500tl ye veriyorum. 94bin km'de, abs, klima, çift(4 te olabilir) hava yastık, 4 cam otomatik, uzaktan kumanda vs vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.