Bildirim
2010 Honda CR-V (Makyajlı) (51. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güle güle kullan, iyi marka temiz işçilik.
Başka ne istenir ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat nasıldı -
Yaklaşık 2 yıl 2007 rav4 extra modeli kullandım. Yakıt tüketimi fena değildi. Lpg ile şehir dışı 9-11. Şehir içi ise 12-13 litre civarı yakıyordu. Brc takılı idi. Uyum konusunda en ufak vir sotun yaşamadım. Bu hafta aracımı model yükseltmek amacı ile sattım. Honda crv ler ilgimi çekiyor. Crv Daha cüsseli görünüyor. Konfor açısında aynıdır sanırım. Benim sormak istediğim tüketim yaklaşık aynımıdır. Birde servis ve yedek parça pahalımıdır. Mesela balata amortisör hava filtresi ücretleri hakkında bilgi yazabilirmisinz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dört gün önce Prins LPG takılan aracımla ilk kez şehir dışı uzun yol yaptım bugün,Ankara'ya geldim.
İstanbul Dolmabahçe deki Petrol Ofisinden litre fiyatı 2,09 dan, 40 litre ,85 TL ye gaz aldım.
Hava sıcaklığı güzergah boyunca 10 derece civarıydı. Hızım ortalama 100 km idi. LPG Ankara Çevreyolunda bitti. 437 km yol yaptım. Kış olmasına rağmen 2.0 koca araç km de 0,19 krş yaktı. Şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 27 Ocak 2015; 0:37:02 >
Ankarada doldurduğunuz da yine 85 tl yemi doldu
quote:
Orijinalden alıntı: trend34
Ankarada doldurduğunuz da yine 85 tl yemi doldu
Doldurmadım benzinde direk eve geldim. Sabah dolduracam. Yalnız İstanbul da doldururken depo boştu benzinliğe gaz olmadan geldim. LPG deposu 43 litrelik 40 litre alıyor.
Bir önceki kasadan Az mı yaktı. Kıyaslama yapınca.
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Bir önceki kasadan Az mı yaktı. Kıyaslama yapınca.
Aynen öyle Doğukan yeni kasalar 5 vites eski kasalar 4 vites di. 100 km hızda yeni kasalar 1900 devir çeviyor eski kasalarda 2500 devire yakın çeviriyordu. Buda yakıt durumunu etkiliyor.
Yetkili serviste üst kasa daha fazla yakar demişlerdi.
Şehir içi ne yakıyor hesapladın mı
fiyat nasıldı -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Yetkili serviste üst kasa daha fazla yakar demişlerdi.
Şehir içi ne yakıyor hesapladın mı
Daha şehir içi LPG de kullanmadım. Kullanınca yazarım.
Arkadaslar lifestyle in exucitive arasindaki 3 farktan baska hersey mevcut mu,
2010 makyajli crv lerin fiyatlarin gercek ederi nedir
2013 yeni kasa kuga 1.6 trndx otomatigim var,2010~2011 crv makyajli ile degistirmeye deger mi,yokusta crv cok bayiliyor mu,duz yolda basinca ivlenme civicteki kadar iyi mi
Herkese iyi forumlar
Ben piyasasını takip ediyorum.
2010 2011 modeller 65 75 arası Değişiyor. Aracın durumu aralığı belirliyor.
Kullanıcı arkadaşlar da araç hakkında yorumda bulunurlar sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: incekvar
quote:
Orijinalden alıntı: eyönetmen
https://www.jeepandcar.com/
Ben burada yaptırdım İstanbulda olduğum için.Buradaki Honda servisleride buradan alıyor ürünleri kendileri montaj yapıyor..Şehir dışına da gönderim yapıyorlar..Belki ilginizi çeken şeyler olabilir..
Site güzelmiş.
İstediğim üründe aşağıdaki linkte var. ama bunları takarsak far yıkamalar iptal mi oluyo acaba?
www.jeepandcar.com
JPC Tuning » Anasayfahttps://www.jeepandcar.com/honda-crv-iii-iii-fl-2007-2009-2010-2011-modulo-stil-body-kit-abs-set-2-parca-u-1522
aradım bilgi istedim, bu ürünün montajı sıkıntılı oluyormuş. Bizden başkası ürünü monte ederken zorlanır dediler.
bende ist. değilim, yolum düşerse ancak o zaman uğrarım herhalde.
Ayrıca far yıkamalar da iptal oluyormuş...
Sonuçta orjinal tampon değil tabi ki...
-
Arkadaşlar ben de 2008 CR-V sahibiyim. Yaklaşık 9 ay oldu alalı. 84.000 km'de aldığım araç şimdi 100.000 km'yi geçti. Gerçekten çok memnun kaldım bu araçtan. Yazın elimdekini satıp 2011 model düşünüyorum, 2012 modellere göre daha güzel duruyor 2010-2011 modeller. Daha önce iki adet Seat Toledo kullanmış biri olarak gördüğüm tek dezavantaj Honda'nın parça ve servis fiyatlarının pahalı olması. Aracımla ocak ayı içinde iki tane ufak kazam oldu. İlkinde Erzincan Refahiye yakınlarında kurt sürüsü çıktı önüme, birine 110 km hızla çarptım. Sol ön çamurluk içindeki davlumbaz yerinden çıktı. Sis farı zarar gördü. Değişen parça sadece davlumbaz ve sis farıydı. Tamponda çok ufak bir yırtık oldu, ancak değiştirmediler. Dışarıdan dikkatli bakmayınca hasarlı olduğu anlaşılmayan araca servis 4000 TL masraf çıkardı. Ağzım açık kaldı. Akabinde aracın arka köşesine Transit dokundurdu, sadece bir park sensörüne 1000 TL fiyat çekildi. Gerçekten lüks ve konforlu bir araç ancak masrafı olduğu zaman altından kalkmak zor. Ancak yine de kesinlikle CR-V ayrı bir keyif, ayrı bir zevk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeliyim45 -- 3 Şubat 2015; 15:51:25 >
-
Pazar akşamı uzun bir yoldan geldim..İSTANBUL-ANKARA-KIRŞEHİR-KAYSERİ-ADANA-HATAY-KONYA-İZMİR-İSTANBUL toplam 3100 km yakın yol yaptım.606 TL lik LPG harcadım bir haftada.Ortalama hızım 100 km civarıydı..Yol güzergahında sıcaklık değişkendi..-2 de oldu 20 dereceyide gördüm..Otoban-Double yol-Tek şeritli yollarda da gittim.Araçta ben vardım 3 tanede valiz.Konya-İzmir-İstanbul arası yoğun lodos etkiliydi.
ORTALAMA 0,19 KRŞ YAKTI ARAÇ..Çok güzel yakıtı var araçlarımızın özellikle uzun yolda.Basarsan gidiyor yokuşta biraz devirli kullanırsan keçi gibide çıkıyor..Bel bacak ağrısı yapmadı ama oturmaktan boyun ağrısı yaptı.Özellikle Hatay-İzmir arası uyumadan bitmek bilmedi..
İzmir- İstanbul arası Balıkesirden Bursaya kadar Lodosu arkadan aldık Yalovaya geldiğimde 380 km olmuştu. LPG bitmediği halde fulleyim dedim.63 TL lik gaz aldı,depoda 10 litre gaz vardı hala..63 TL ile 380 km yol yaptı araç..
Bu arada yeni aldığım FALKEN ZE 914 model lastikleride kullanma imkanım oldu.Lastikler çok güzel herkese tavsiye ederim.
Birde sorum olacak aracın orjinal müzik sistemine usb bağlantısı yapabiliyormuyuz..Kabloyla içten bağlantı yapıp USB girişinide kabloyla torpido gözüne alabilirmiyiz.
-
Maşallah güzel yol yapmışsın.Yol arkadaşı lazım mı ;)
usb oluyor dediğin şekilde yaptırabilirsin.Makyajlı kasalarda ise bu özellik standart bildiğim.
crv mi satışa çıkardım.Tanıdığınız varsa yabancıya gitmesin bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-ikinci-sahibinden-bakimli-crv-197251695/detay/ -
Hocam yakıt değerleri bizim araçlar için gerçekten çok güzel. Ben de 40 litrelik depoyu Erzurumdan dolduruyorum, Reşadiye'ye kadar gidiyor. ancak benim sıkıntım araca LPG'li olduğu halde çok sık benzin alıyorum. Sanırım araç benzinde gittiğini düşünerek depo göstergesini hemen boş seviyesine getiriyor ve benzin ışığıı yanıyor.
Ayrıca dediğiniz lastikler kışlık lastik mi yoksa yazlık mı? Ben geçen sene mayısta aracı aldığımda üzerinde Dunlop Grandtrek vardı, epey yıpranmış durumda. Ekim ayında da Petlas için anlaştığım Petlas'ın Doğu Anadolu Bölge Bayisinin Petlas marka lastiği parasını nakit vermeme rağmen 40 günde temin edememesi nedeniyle kendisini şikayet etmem üzerine kavga dövüş stoğunda bulunan TOYO Observe Gsi5 lastiği kabul ettim. Gerçekten kış lastiği olarak çok güzel lastik. Şimdi yaz lastiğini değiştirmek istiyorum. Haziranda aracın muayenesi var, lastikten kalabilirim. Çok da para vermek istemiyorum açıkçası. O yüzden Falken, Petlas, Kumho gibi lastikleri düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeliyim45 -- 5 Şubat 2015; 13:47:54 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X