Şimdi Ara

2010 Honda CR-V (Makyajlı) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
22
Favori
153.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genellikle lastikten önce arabayı değiştirdiğim için çok şansım olmuyor,
    ama bu seferki arabamı çok seviyorum, kolay kolay değiştirmeyeceğim
    üzerindeki bridgestone çok sertleşti, zaten süspansiyon da sert
    kısmetse bu kış michelin e terfi edeceğim
    arabanın her şeyi değişiyor, çekişi konforu yakıtı, her şeyi kalitelileşiyor michelin ile
  • Kaymak asfalttan çıkmam diyorsanız, Michelin iyi tercih olur ? Bu arada Cooper çok tavsiye ediliyor. CR-V'yi satmasaydım almayı düşünüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arabalarla asfalt dışına çıkılmaz zati
  • Arkadaşlar bu araca LPG uygulaması sorunsuz oluyor mu ve bugünkü fiyattan ne kadar yakıyor?

Bir de lpg uygulamasını ne kadara yapıyorlar?
  • benzinden şaşma derim
  • Herkese merhabalar.
    Hiç aklımda yokken ciddi ciddi SUV bakmaya başladım, bir çocuğum var araç alırken büyük bagaj olmassa olmazım. Şu an 2006 model 407 SW kullanıyorum. Kısmet olursa yeniyılda daha yüksek bi model almak için arayışa girdim. Yıllardır hiç bir SUV a ısınamadım, hatta nefretle baktım, ama bi anda kendimi CRV ararken buldum :)
    Kararımı verdim, bu forumu baştan sona eksiksiz okudum. Siz değerli kullanıcıların tecrübe ve bilgilerine ihtiyacım var, bikaç sorum olacak müsadenizle;

- Mümkün olduğunca yüksek model almak istiyorum ama temiz bulursam makyajsız kasayı tavsiye edermisiniz (önceki sayfalarda farkları yazılmış, ekleyecek varmı)

- Elegance, Executive ve Lifestyle arasında ne farklar vardır,

- LPG li olarak kullanacağım sorun yaşayan varmı, 6 yıllık garantiye bişey oluyormu,

- Çok atak bi araç aramıyorum zaten şuan kullandığım araçta 1.5 ton 2.0 LPG li 136HB benim aradığım tek ama tekşey asfalt, 140 a kadar rüzgar ve yol sessizliği bu CRV lerde nasıl.

- Kronik sorunlar varmı

- Kaç liraya kadar almak mantıklı olur.

- Bildiğiniz temiz bi araç çevrenizde varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: evooz

Herkese merhabalar.
    Hiç aklımda yokken ciddi ciddi SUV bakmaya başladım, bir çocuğum var araç alırken büyük bagaj olmassa olmazım. Şu an 2006 model 407 SW kullanıyorum. Kısmet olursa yeniyılda daha yüksek bi model almak için arayışa girdim. Yıllardır hiç bir SUV a ısınamadım, hatta nefretle baktım, ama bi anda kendimi CRV ararken buldum :)
    Kararımı verdim, bu forumu baştan sona eksiksiz okudum. Siz değerli kullanıcıların tecrübe ve bilgilerine ihtiyacım var, bikaç sorum olacak müsadenizle;

- Mümkün olduğunca yüksek model almak istiyorum ama temiz bulursam makyajsız kasayı tavsiye edermisiniz (önceki sayfalarda farkları yazılmış, ekleyecek varmı)

- LPG li olarak kullanacağım sorun yaşayan varmı, 6 yıllık garantiye bişey oluyormu,

- Çok atak bi araç aramıyorum zaten şuan kullandığım araçta 1.5 ton 2.0 LPG li 136HB benim aradığım tek ama tekşey asfalt, 140 a kadar rüzgar ve yol sessizliği bu CRV lerde nasıl.

- Kronik sorunlar varmı

Rahatlıkla alabilirsiniz executive en iyisidir aralarında baya fark vardır ama diğer seçenekler işinizi görüyorsa alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

quote:

Orijinalden alıntı: evooz

Herkese merhabalar.

- Kronik sorunlar varmı

Rahatlıkla alabilirsiniz executive en iyisidir aralarında baya fark vardır ama diğer seçenekler işinizi görüyorsa alabilirsiniz

???

• evooz E kullanıcısına yanıt
    Yanımıyorsam Executive donanımın en büyük farkı panoramik cam tavan ve deri koltuklar. Diğer farkları bilemiyorum.

Aracım LPG'li değil ama lpg kitini yetkili Honda bayilerinde 6 yıl garantiyi etkilemeden taktıranlar olduğunu biliyorum.

Aracın yerden biraz yüksek olması ve aynalarının da büyük olması sebebiyle diye tahmin ediyorum, rüzgar sesi bir miktar var ama 120'de mi, 140'da mı başlıyor hatırlamıyorum. Beni çok rahatsız etmiyor. Yol sesi konusunda yalıtımın iyi olduğunu söyleyebilirim, uzun yol gitmek çok zevkli.

Benim bildiğim kronik bir sorunu yok ama daha önceki sayfalarda benden daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar görülebilir, onların bilgi vermesi daha yerinde olacaktır.

Benim arabamın ilanı:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2012-model-executive-crv-navigasyonlu-193171868/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikesh2000 -- 21 Aralık 2014; 11:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

2008 model CR-V satın aldım. Aldığım aracın resimleri aşağıdaki gibi. Cam tavan, deri döşeme var.

Geçen gün ruhsat işlemlerini ve plaka işlemlerini hallettim. Geçici ruhsatta da CRV yerine RE5 yazıyordu. Yeni ruhsatta da RE5 yazıyor. Aracın şase ve motor no ları doğru. ruhsatta neden CRV yerine RE5 yazıyor onu anlamadım bi türlü. Sizin araçlarda da böyle mi?

2010 Honda CR-V (Makyajlı)2010 Honda CR-V (Makyajlı)

• Geçen gün silecekleri değiştirdim,

gitmişken iç aydınlatma lambalarını da hepsini beyaz led ile değiştirdim 4 tane led ampül 40 tL verdim. biraz fazla gibi geldi ama içersi baya aydınlık oldu :D

Yan tarafta da Lovato LPG vardı.

Fiyat aldım obd li sistem dediler peşin 1700 TL, 9 taksit olursa 1900 TL fiyat verdiler.

diğer firmaları daha araştırmadım bilgi olsun diye yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91E990E03 -- 8 Ocak 2015; 16:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incekvar

Geçen gün silecekleri değiştirdim,

gitmişken iç aydınlatma lambalarını da hepsini beyaz led ile değiştirdim 4 tane led ampül 40 tL verdim. biraz fazla gibi geldi ama içersi baya aydınlık oldu :D

Yan tarafta da Lovato LPG vardı.

Fiyat aldım obd li sistem dediler peşin 1700 TL, 9 taksit olursa 1900 TL fiyat verdiler.

diğer firmaları daha araştırmadım bilgi olsun diye yazdım...

Hayırlı olsun Hocam. Bende de 2009 olanı var. Renk olarakta sizinkiyle aynı.
    Benim ruhsatta model olarak CRV yazıyor.

Bende de LPG yok ,taktırmak istiyorum. Prins Silverline kite 2000 TL fiyat verdiler. Büyük ihtimal taktırıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Bende de LPG yok ,taktırmak istiyorum. Prins Silverline kite 2000 TL fiyat verdiler. Büyük ihtimal taktırıcam.

Sizin aracınızda hayırlı olsun kazasız binmek nasip olur inşallah.

Sigortacıya sordum aracın kasa kodunu yazmışlar dedi. RE5= 2007-2012 yılları arasındaki CRV demekmiş dedi. Biz de tamam dedik. Sıkıntı yok dedi.

Siz prins için nerden fiyat aldınız. Ben İzmir deyim sizin İstanbul galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91E990E03 -- 9 Ocak 2015; 11:19:06 >
  • Aracın üzerinde aldığımda navitech NRD-AX 3450 HR vardı kafasına göre takılıyordu alet.

bi çalışıyo bi takılıyo, dokunmatik ekrran desen dokunmasan daha iyi.

navitech yetkili servisine bıraktım tamir için çok masraf çıkaracağını soylediler, aynı servis navitech i alıp bana roadstar rd 9000 hcr taktı.

üzerine 700 TL para verdim.

kar mı zarar mı bilemem artık alınmış alınmıştır.

http://shop.digicom.com.tr/?urun-1160-rd9000hcr-roadstar-oto-multimedya--b-
  • quote:

quote:

Sizin aracınızda hayırlı olsun kazasız binmek nasip olur inşallah.

Sigortacıya sordum aracın kasa kodunu yazmışlar dedi. RE5= 2007-2012 yılları arasındaki CRV demekmiş dedi. Biz de tamam dedik. Sıkıntı yok dedi.

Siz prins için nerden fiyat aldınız. Ben İzmir deyim sizin İstanbul galiba...

İstanbuldayım evet,fiyatı burdan aldım. Önceki aracım CRV-II kasa idi. Onada ben LPG taktırmıştım. Prins taktırdım. Bir-iki arızası oldu ama genel olarak memnumdum.

Ben bu araç için orjinal teybi çıkarıp ekranlı multimedya sistem takılmasına sıcak bakmıyorum. Eski CRV me Pioneer taktırmıştım ama bu araca yakıştıramıyorum.

• quote:

Ben bu araç için orjinal teybi çıkarıp ekranlı multimedya sistem takılmasına sıcak bakmıyorum. Eski CRV me Pioneer taktırmıştım ama bu araca yakıştıramıyorum.

Aslında navitech arızalı olunca orjinal teybini taktırmak istedim ama servis yenisinin 1500 - 2000 TL civarı olduğunu söyledi.

sahibinden.com da orjinal çıkmalar var 300 - 600 TL arasında onlara da güvenemedim. Arızası olabilir diye. Ayrıca onları alınca 100 - 150 TL de kodunu tanıtmak için masraf çıkacakmış.

Bende roadstar taktırdım. Ama en iyisi orjinal tabi.

Sanki bu multimedya ürünlerin radyo çekim kalitesi çok iyi değil gibi geliyo bana...
  • Arkadaşlar bugün aracı Çamkıran Meguiars tan teslim aldım.

Detaylı temizlik ve koruma için bırakmıştım. farlar temizlendi, motor temizlendi koruma yapıldı. iç döşemeler temizlendi koruma yapıldı. vs.

Araç bana lazım olmadığından araç 3 gün çamkıran da kaldı. Daha titiz yapılsın diye ben bıraktım zaten toplamda 500 TL ödedim. Bilginize.

Gitmişken benim araçta şehir paketi yoktu. Yan basamaklar ve ön tampon (arka spoiler üzerinde mevcut benden önceki sahibi taktırmış

galiba) için fiyat aldım. Liste fiyatı 4.200 TL dediler. Pazarlıkla ne kadara düşer bilemem. Servis olunca fiyatlar böyle oluyo galiba...

Bilginize...
  • quote:

Arkadaşlar bugün aracı Çamkıran Meguiars tan teslim aldım.

Detaylı temizlik ve koruma için bırakmıştım. farlar temizlendi, motor temizlendi koruma yapıldı. iç döşemeler temizlendi koruma yapıldı. vs.

Araç bana lazım olmadığından araç 3 gün çamkıran da kaldı. Daha titiz yapılsın diye ben bıraktım zaten toplamda 500 TL ödedim. Bilginize.

Gitmişken benim araçta şehir paketi yoktu. Yan basamaklar ve ön tampon (arka spoiler üzerinde mevcut benden önceki sahibi taktırmış

galiba) için fiyat aldım. Liste fiyatı 4.200 TL dediler. Pazarlıkla ne kadara düşer bilemem. Servis olunca fiyatlar böyle oluyo galiba...

Bilginize...

O araç 3 gün orada kaldıysa genelde bütün işi son gün siz gelmeden yaparlar. Boşuna yatmış araç.

Ayrıca yan basamak anladımda ön tampona hiç gerek yok. O kadar para verilmez. Ayrıca servis çok para istiyor.

Ben 2 ay önce arka spoiler yan basamak ön tampon altı plate falan taktırdım. 600-700 falan tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 15 Ocak 2015; 20:51:01 >

• quote:

O araç 3 gün orada kaldıysa genelde bütün işi son gün siz gelmeden yaparlar. Boşuna yatmış araç.

Ayrıca yan basamak anladımda ön tampona hiç gerek yok. O kadar para verilmez. Ayrıca servis çok para istiyor.

Ben 2 ay önce arka spoiler yan basamak ön tampon altı plate falan taktırdım. 600-700 falan tuttu

Aslında doğru 1 günlük işi 3 güne yaymış olabilirler :D. Aciliyetim olmadığından boyle oldu zaten. Ama hergün uğradım servis yolumun üstünde olduğundan...

Yan basamaklar ve tampon için dışardan bi çözüm bulacağız artık. servis çok pahalı zaten...

• Boya koruma diye bildiğin cila atıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.