Şimdi Ara

2010 Honda CR-V (Makyajlı) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
22
Favori
153.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: royals

bu araçlarda mtv geri alma olayı var mı? 2009-2010 model düşünüyorum. Vergisi kaç tl oluyor kasko bedelinin %5 ini geçip indirime giriyor mu?
    birde alakasız olacak belki ama RAV4 ile arada kaldım kasa olarak RAV4 2010-2011 ler daha güzel duruyor.

Alıntıları Göster
    mübarek bayramınız kutlu ossun
  • Selam
    2011 crv de cocuk koltugu için isofix baglantısı vardır değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batrisg

Selam
    2011 crv de cocuk koltugu için isofix baglantısı vardır değil mi ?
    vardır vardır olmazmı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

vardır vardır olmazmı hiç

Alıntıları Göster
    2010 model makyajlı honda crv aldık 60 bine. executive cam tavanlı güvenlik paketi yok sadece. anladığım fiyatlar yükselmiş. araç 107 binde ve boyaları var fakat kaza yok. kaputta kapılarda ufak tefek vs. tavanda yok. hepsi ufak tefek kaporta hasarları. lastikler ömrünün sonunda. bunun dışında kaporta çok temiz çizik darbe yok cilası pırıl pırıl ve içide aynı şekilde temiz. navigasyonlu ve multimedia koltuk başlıkları ile yan basamakları var. birde geri görüş kamerası.

60 bin liraya aldım ve iyi aldığımı düşünüyorum hatta aldığım gün satıcıya daha fazla teklif edenler oldu tabi almıştık bir kere :)

bunun yanında 2010 model fakat makyajsız, hiç kazasız boyasız fakat can sıkan nokta rütuşları bulunan ve tamponu yerine tam oturmayan daha 22 bin km de bir aracada 73 istediler aynı gün oda başka biri tarafından alındı. araç 22 binde olduğundan temizdi lastikleri bitikti onunda ve navigasyon multimedia falan yoktu. bakımları yapılmadığından garanti dışı kalmıştı.

13 bin fazla vereceğime diyerekten vazgeçtim.

iyimi yaptım ve iyi fiyatamı aldım bilmiyorum. 60 liralara bu araçtan yok onu biliyorum.

1 - lpg taktıracağım kesin tavsiyesi olan varsa beklerim.
    2 - lastik fiyatı ne kadar ve sessizlik sağlayan lastik bilen varsa tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 30 Ağustos 2014; 23:26:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

2010 model makyajlı honda crv aldık 60 bine. executive cam tavanlı güvenlik paketi yok sadece. anladığım fiyatlar yükselmiş. araç 107 binde ve boyaları var fakat kaza yok. kaputta kapılarda ufak tefek vs. tavanda yok. hepsi ufak tefek kaporta hasarları. lastikler ömrünün sonunda. bunun dışında kaporta çok temiz çizik darbe yok cilası pırıl pırıl ve içide aynı şekilde temiz. navigasyonlu ve multimedia koltuk başlıkları ile yan basamakları var. birde geri görüş kamerası.

60 bin liraya aldım ve iyi aldığımı düşünüyorum hatta aldığım gün satıcıya daha fazla teklif edenler oldu tabi almıştık bir kere :)

bunun yanında 2010 model fakat makyajsız, hiç kazasız boyasız fakat can sıkan nokta rütuşları bulunan ve tamponu yerine tam oturmayan daha 22 bin km de bir aracada 73 istediler aynı gün oda başka biri tarafından alındı. araç 22 binde olduğundan temizdi lastikleri bitikti onunda ve navigasyon multimedia falan yoktu. bakımları yapılmadığından garanti dışı kalmıştı.

13 bin fazla vereceğime diyerekten vazgeçtim.

iyimi yaptım ve iyi fiyatamı aldım bilmiyorum. 60 liralara bu araçtan yok onu biliyorum.

1 - lpg taktıracağım kesin tavsiyesi olan varsa beklerim.
    2 - lastik fiyatı ne kadar ve sessizlik sağlayan lastik bilen varsa tavsiye bekliyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

araç 22 binde olduğundan temizdi lastikleri bitikti onunda

22 binde lastikler nasıl biter , lastik ömrü 50 bin km. dir en az
    (bende 60-65 bin) bana kalırsa o aracım km. siyle oynayıp düşürmüşlerdir

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2 sene 2011 crv kullandım aldığımda brc marka lpg takılıydı, hiç sorun yaşamadım diyebilirim, aracı aldığımda 13 bindeydi . aldıktan kısa bir süre sonra kontağı çevirdikten sonra gaza basmayınca araç çalışmıyordu, subab ayarı yaptırdıktan sonra sorun çözüldü, aracın lpg ye uyumu mükemmel ama bence her bakımda subab ayarıda yaptırmak gerekiyor, veya alüminyum subabları çelikle değiştirmek çözüm olabilir. muhtemelen ocaktan sonra yine crv almayı düşünüyorum ve alır almaz lpg taktıracağım
  • gökhan70 kullanıcısına yanıt
    küçükte olsa sorun oluyormuş demekki
  • quote:

küçükte olsa sorun oluyormuş demekki
    Arkadaşlar, 2006 model 2.0 dizel otomatik audi a4 verilir, crv 2010-11 model 2,0 otomatik alınır mi?
    Alınırsa, audi nin nesini ararım nesini aramam. Mesela, yakıtı çok fark eder mi, konforu hangisi iyidir vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Arkadaşlar, 2006 model 2.0 dizel otomatik audi a4 verilir, crv 2010-11 model 2,0 otomatik alınır mi?
    Alınırsa, audi nin nesini ararım nesini aramam. Mesela, yakıtı çok fark eder mi, konforu hangisi iyidir vs.

Audinin her şeyini ararsın
    mercedes ayarında klas bir araba hem de dizel
    sakın verme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Audinin her şeyini ararsın
    mercedes ayarında klas bir araba hem de dizel
    sakın verme

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    2010 CRV var ve prince lpg taktırdım. 1 yıla yakındır sorunsuz biniyorum. Ama araba biraz hantal malum. LPG ile uzun yolda vs sorun yok ama bazen yokuşta araba bayılıyor ve gitmiyor :(( bunun lpg ile bir ilgisi var mıdır yoksa sizlerde bu sorunu yaşıyor musunuz?
    Mesela yokuşta hızımı aldım çıkıyorum önde bir araba yavaşladı ben de frene bastım yavaşladım ama sonrasında hızlanması çok zor. Arba nerdeyse kağnı gibi kalıyor.

• erdalk79 E kullanıcısına yanıt
    Crv yapı olarak çok atak bir araba değil.Dediğiniz gibi rampada yavaşlarsanız,toparlanması hemen olmaz.Fakat gazı köklediniz, çok belirgin bir toparlanma sorunu varsa bir gösterin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalk79

Merhaba,
    2010 CRV var ve prince lpg taktırdım. 1 yıla yakındır sorunsuz biniyorum. Ama araba biraz hantal malum. LPG ile uzun yolda vs sorun yok ama bazen yokuşta araba bayılıyor ve gitmiyor :(( bunun lpg ile bir ilgisi var mıdır yoksa sizlerde bu sorunu yaşıyor musunuz?
    Mesela yokuşta hızımı aldım çıkıyorum önde bir araba yavaşladı ben de frene bastım yavaşladım ama sonrasında hızlanması çok zor. Arba nerdeyse kağnı gibi kalıyor.

kesin lpg dendir
    benzinle olsa canavar gibi çeker
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdalk79

Merhaba,

kesin lpg dendir
    benzinle olsa canavar gibi çeker

Alıntıları Göster
    Cevaplar için tşk ederim. Benzinde biraz daha iyi ama lpg de yaşıyorum. Gerçi hafta sonu bakımını yaptırdım. Hava bilmemneyini temizledi burası tozlanmışsa çekiş düşer dedi. Şimdi biraz daha iyi. Belki psikolojiktir :)

• Arkadaşlar Lastik tavsiyesiniz nedir,aracın üzerindeki Dunlop lastikler eskidi baya değiştirmem gerekiyor 225/60/18 ebadında lastikler Michelin,Continental gibi lastikler 450-500 arası,Dunlop lar 370 TL civarı birde Petlasın yeni lastiği var 290 TL civarı. Tavsiyeniz nedir??

Michelin güzel lastikler ama birde fiyatıyla Petlas var. Dört lastikte baya farkediyor. Petlas tecrübesi olan varmı. 15-20 binden sonra Petlasların durumu ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 22 Eylül 2014; 17:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Arkadaşlar Lastik tavsiyesiniz nedir,aracın üzerindeki Dunlop lastikler eskidi baya değiştirmem gerekiyor 225/60/18 ebadında lastikler Michelin,Continental gibi lastikler 450-500 arası,Dunlop lar 370 TL civarı birde Petlasın yeni lastiği var 290 TL civarı. Tavsiyeniz nedir??

Michelin güzel lastikler ama birde fiyatıyla Petlas var. Dört lastikte baya farkediyor. Petlas tecrübesi olan varmı. 15-20 binden sonra Petlasların durumu ne olur.
    michelin tek kelimeyle
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Bunada masrafa başladın mı hayırlı olsun. Senden araba almak gerek harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Bunada masrafa başladın mı hayırlı olsun. Senden araba almak gerek harbiden

Doğukan bu arabayıda seneye sana satayım.

Şaka bir yana lastik tavsiyen var mı?

Yine 2002-2006 CRV başlığı iyiymiş yeni CRV başlıkları ıssısız ortada çalılar uçuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 24 Eylül 2014; 16:53:11 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Sen gel bizim başlığa, bem ordanda yardımcı olurum.:)

Tr sartlarinda Bridgestone, tavsiyemdir.Conti ve michelin sonrasinda gelir.

Zaten honda servislerinin de bir çoğu Bridgestone satar.Bildigim kadarıyla; )

• dogukan21 kullanıcısına yanıt
    Türkiye şartları her yerde aynı değil ki
    mesela İzmir son derece Avrupai...iklimde uygun, michelin hepsinden daha kaliteli
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Sen Michelin al abi ne diyim

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.