Şimdi Ara

2010 Honda CR-V (Makyajlı) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
22
Favori
153.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: incekvar

quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

O araç 3 gün orada kaldıysa genelde bütün işi son gün siz gelmeden yaparlar. Boşuna yatmış araç.

Ayrıca yan basamak anladımda ön tampona hiç gerek yok. O kadar para verilmez. Ayrıca servis çok para istiyor.

Ben 2 ay önce arka spoiler yan basamak ön tampon altı plate falan taktırdım. 600-700 falan tuttu

Aslında doğru 1 günlük işi 3 güne yaymış olabilirler :D. Aciliyetim olmadığından boyle oldu zaten. Ama hergün uğradım servis yolumun üstünde olduğundan...

Yan basamaklar ve tampon için dışardan bi çözüm bulacağız artık. servis çok pahalı zaten...

https://www.jeepandcar.com/

Ben burada yaptırdım İstanbulda olduğum için.Buradaki Honda servisleride buradan alıyor ürünleri kendileri montaj yapıyor..Şehir dışına da gönderim yapıyorlar..Belki ilginizi çeken şeyler olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

https://www.jeepandcar.com/

Ben burada yaptırdım İstanbulda olduğum için.Buradaki Honda servisleride buradan alıyor ürünleri kendileri montaj yapıyor..Şehir dışına da gönderim yapıyorlar..Belki ilginizi çeken şeyler olabilir..

Site güzelmiş.

İstediğim üründe aşağıdaki linkte var. ama bunları takarsak far yıkamalar iptal mi oluyo acaba?

• Telefon açıp sorabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar. Hatta Istanbula gelme imkanınız varsa kendileride montaj yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Allah nasip ederse 2003 crv mi satıp,bir üst kasaya geçmeyi düşünüyorum.

2010 2011 model makyajlı düşünüyorum.Hangi paketi tercih etmeliyim. Ya da makyaj ın dış görünümde n hariç çok bir farkı var mı

65 70 fiyat aralığında gibi görünüyor. Reel fiyatlar.Biraz ön bilgi alayım istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

2010 Makyajlı CR-V de ne gibi değişiklikler var kimse yazmamış? Donanım iç ve dış görünüm vs...

Ben yazayım makyajlı kasanın farklarını:
    - Yeni ön ızgara, ön ve arka tampon, nikelajlı egsoz, yeni jantlar
    - Daha geniş kol dayama
    - Otomatik kararan iç dikiz aynası
    - Yeni kapı iç kol dayama, yenilenmiş koltuk ve taban döşemeleri
    - Yenilenmiş yol bilgisayarı ekranı,
    - Yenilenmiş radyo-cd çalar, USB bağlantı ile flash diskten doğrudan şarkı oynatma
    - Geri vitese takıldığında otomatik olarak aşağıya inen sağ dikiz aynası
    - Bagaj eşiği metal koruma
    - Sustalı kontak anahtarı
    - Ses yalıtımında iyileştirme

Zamanında yazmışım makyajlı kasanın farklarını . Executive olan full modeldir. Elegance lifestyle modelde ısıtmalı deri koltuk, cam tavan, çift bölgeli klima ve xenon yok diye biliyorum.

• Ses yalitiminda iyilestirme her makyajda ve her yeni kasada hep dile getirilmesine ragmen bir türlü şikayetler bitmiyor en yeni kasada dahi.
    Bence iyi fiyata 2008-2010 denk getirebilirseniz, dusunebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcpIp -- 19 Ocak 2015; 12:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Bu sene Allah nasip ederse 2003 crv mi satıp,bir üst kasaya geçmeyi düşünüyorum.

2010 2011 model makyajlı düşünüyorum.Hangi paketi tercih etmeliyim. Ya da makyaj ın dış görünümde n hariç çok bir farkı var mı

65 70 fiyat aralığında gibi görünüyor. Reel fiyatlar.Biraz ön bilgi alayım istedim.

Vergiyide düşünmelisin 2009 dan sonrası için altı aylık vergi 1012 TL öncesi için 594 TL. Makyajlı kasadaki döşeme siyaha yakın.

• O zaman 65 e kadar istediğim gibi bir 2010 bulabilirsem ne ala...

Yoksa 2008 2009 max 60 bine almak daha mantıklı

• quote:

O zaman 65 e kadar istediğim gibi bir 2010 bulabilirsem ne ala...

Bu sene alacaksan 2008 model al. yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi mtv ödemen bir alt gruba giriyo.

Ha farketmez diyorsan 2010 sonrası makyajlı kasa daha güzel tabi...
  • Arkadaşlar arabaya bagaj havuzu ve 3D paspas aldım.

Bagaj havuzu ve paspaslar 1 e1 uyumlu, kauçuk kalitesi de gayet güzel. sadece ön yolcu paspası tam uymadı. o da koltuk altındaki subwoofer kapağı biraz engel oluşturdu, keyfe keder sıkıntı yaratacak durum değil tabi...

Bagaj havuzu 115 TL

3D paspas 170 TL

Bilginize...

2010 Honda CR-V (Makyajlı)2010 Honda CR-V (Makyajlı)2010 Honda CR-V (Makyajlı)2010 Honda CR-V (Makyajlı)

• quote:

Orijinalden alıntı: incekvar

quote:

O zaman 65 e kadar istediğim gibi bir 2010 bulabilirsem ne ala...

Bu sene alacaksan 2008 model al. yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi mtv ödemen bir alt gruba giriyo.

Ha farketmez diyorsan 2010 sonrası makyajlı kasa daha güzel tabi...

2009 da bir alt grup vergi dilimine giriyor. Benim araç 2009 ve bir alt dilimde bu sene. Keşke paspaslarıda bej renk alsaymışsınız.

Yarın araca LPG taktıracam büyük ihtimal,anlaştık ustayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 20 Ocak 2015; 18:32:51 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    O zaman 2010 alsam.Bu sene sadece 2lira öderim.

Seneye 1200 e düşer yıllığı, yanlış anlamadım degil mi

Lpg Prince yakışır... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 20 Ocak 2015; 19:13:24 >
  • quote:

O zaman 2010 alsam.Bu sene sadece 2lira öderim.

Seneye 1200 e düşer yıllığı, yanlış anlamadım degil mi

Lpg Prince yakışır... ;)

Aynen 2010 modellerde seneye bir alt vergi dilimine düşüyor,bir sene yüksek ödersiniz.

Bir önceki aracımda da Prins vardı,ben taktırmıştım,şimdide Ömer ustayı aradım yarın götürecem kısmetse bir günde hallederiz dedi.

Geçen cumartesi günüde aracın lastiklerini yeniledim 225/60/18 ebadında dört tane lastik aldım.

Ömer usta nın methini duymuştum. Yerinide gördüm.Fiyat nedir 2 lirayı geçer sanırım. Lastik ne aldın kaça mal oldu

Hayırlısı olsun.Crv yi alınca bir buluşma yapalım. Hep burdan olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 20 Ocak 2015; 20:21:51 >
  • quote:

Ömer usta nın methini duymuştum. Yerinide gördüm.Fiyat nedir 2 lirayı geçer sanırım. Lastik ne aldın kaça mal oldu

Hayırlısı olsun.Crv yi alınca bir buluşma yapalım. Hep burdan olmuyor :)

İnşallah hayırlısı ile güzel bir araç alında.

2 liraya anlaştık bakalım. Orjinal lastikleri Dunlop hiç değişmemiş araç trafiğe çıktığından beri,ben Falken aldım. Dunlopuda üreten Sumitomo nun markası tanesine 290 verdim. Sökme-takma-balans dahil. Etiket değerleride B ve C.

• 2 liraya prins güzel fiyat.Allah kaza bela vermesin.

• Prinsin Silverline modeli VSI-2 modeline gerek yok dedi. O model yüksek hacimli araçlar içinmiş.

Ömer usta işini bilir.Prins de markadır.

Bakımları honda ikilere mi gidiyorsun.Yoksa araç yenilenince yetkiliye mi geçtin

• Cumartesi İkilerdeydim bi arkadaşın CRV sini bakıma götürdük. Benim aracında direksiyon logosunun nikelajı gitmişti,internetten satın aldım,logoyu söktüm ama takamamıştım onu hallettim.
    Şubat'ta yine gidicem ufak bir lokal boya işim var onu halledicez.

• Ferhat ustaya Şükrü ustaya Alkan a çok selam.

Bordo crv yedek parçacı dersen bilirler...

Istanbul'da oldukları için çok şanslı yız.70 80 km yapıyorum gitmek için değiyor

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.