Şimdi Ara

2010 model ford focus Titanium aracınız seyir halinde giderken stop ederse (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
51.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirket için ford araç almayı düşünüyorduk, focus.
    İnternetten bir araştırayım dedim sizin açtığınız konuyu görünce hayretler içerisinde iki sayfayı okudum, bir roman bir hikaye okur gibi.
    Satılan ayıplı bir malın ayıbını kabul etmemek ve üstüne tüketiciyi uğraştırmak, daha da önemlisi böylesi hayati bir konuda görmezden gelmek gerçekten Türkiye'nin koskoca bir devine yakışmamış.
    Şimdi aklımızda hep ford la ilgili soru işaretleri oluşacak ve çok çok büyük bir ihtimalle ford almayacağız.
    Belki yazıyı yazdığınız 2010 yılından beri kim bilir kaç kişi bu markadan vazgeçti, azıcık akılları çalışsa şark kurnazlığına başvurmasalar evdeki bulgurdan da olmazlardı.
    Bilgilendirmeniz ve paylaşım için teşekkürler ve de en önemlisi gelmiş geçmiş olsun.
    Bayi adını vermem demişsiniz ama bence verin...
  • arkadaşlar 2010 focus titenium aracım dün gece yolda çıldırdı hangi arızayı versin bilemedi yolda giderken kendini kitledi fren hidroliği direksiyon motor arızası yakıt su akla gelebilecek herseyi söyledi bana servise bırakıyorum bir fikri olan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbanaz

arkadaşlar 2010 focus titenium aracım dün gece yolda çıldırdı hangi arızayı versin bilemedi yolda giderken kendini kitledi fren hidroliği direksiyon motor arızası yakıt su akla gelebilecek herseyi söyledi bana servise bırakıyorum bir fikri olan varmıdır ?

o nasıl bi iştir hocam ya bizdede var 2010 dizel öle bi şeyle karşılaşmadım daha hatta diğer araçlardada duymadım öle tüm arıza lambalarının yanmasıyla ilgili yazılımsal olabilir
  • arkadaşım beni ford markasından soğuttun.dava tamamiyle bittiği an bizi bilgilendirirsen hatta bu tecrubelerini x tv kanalında paylaşaman için televizyoncular takla atacaktır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcomp

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Sizinle uğraşan ve zorluk çıkaran bayii hangi bayii?

Bayii adını burada yazmam doğru olmaz.İlginiz için çok teşekkür ederim.İsterseniz PM'den gönderebilirim.

sonuç ne oldu?
  • evet sonuç ne oldu bilgilendirirsen sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bayii halen beni süründürüyor.Sonuç yok.İcra dairelerinde sürünüyoruz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar;
    Bayii halen beni süründürüyor.Sonuç yok.İcra dairelerinde sürünüyoruz.

üzüldüm gerçekten
  • İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Kurnaz araç satıcısı bayinin avukatları ile köşe kapmaca oynuyoruz.İcra dosyası yargıtay'da idi.karar çıktı ve yargıtay görevsizlik kararı verdi ve başka yargıtay dairesine gönderdi.Yani sürünmeye halen devam..
  • quote:

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Kurnaz araç satıcısı bayinin avukatları ile köşe kapmaca oynuyoruz.İcra dosyası yargıtay'da idi.karar çıktı ve yargıtay görevsizlik kararı verdi ve başka yargıtay dairesine gönderdi.Yani sürünmeye halen devam..

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun ford-otosan ın yaptığı resmen yüzsüzlük ya bu arada yeni bir gelişme varmı konu takipteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Jessica`

quote:

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Kurnaz araç satıcısı bayinin avukatları ile köşe kapmaca oynuyoruz.İcra dosyası yargıtay'da idi.karar çıktı ve yargıtay görevsizlik kararı verdi ve başka yargıtay dairesine gönderdi.Yani sürünmeye halen devam..

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun ford-otosan ın yaptığı resmen yüzsüzlük ya bu arada yeni bir gelişme varmı konu takipteyim :)

Aynen arkadaşım beklemeye devam.Dosya yargıtayda bir ön incelemede bir arşivde ....... ne yapalım beklemeye devammmm.
  • Yeni kasa Ford Kuga almayı düşünüyorduk biz de fakat bu konudan sonra tereddüt etmeye başladım. Acaba belli birkaç seriye yönelik hatalar olabilir mi yaşananlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Yeni kasa Ford Kuga almayı düşünüyorduk biz de fakat bu konudan sonra tereddüt etmeye başladım. Acaba belli birkaç seriye yönelik hatalar olabilir mi yaşananlar?

Herşey olabilir diyesim geliyor ama,seride hata olması ve bunun düzeltilmesi gayet kolay olan işler.Benim Ford markasına güvenim aynen devam ediyor,fakat satış sonrası hizmetler için aynı güveni taşıdığım söylenemez.zira yaşadıklarım ortada.Beni bukadar üzmeyipte aracı ilk başvurumda inceleyip tamam dedikten sonra aracı değiştirselerdi güvenim dahada artacağı gibi çevremdeki insanlarında ford markasına karşı güvenleri artmış olacak ve yeni araç almayı düşünen insanlarıda ford markasına yönlendirecekti.ve şunuda belirtmeliyim ki servis formlarında görünen ve ispat edilen arızaları servisinde varlığını kabüllenip düzeltmeye çalışması ve tüketici mahkemsinden değiştirilme kararı çıkmasına ramen halen aracı değiştirmeyip beni süründürmeleri,Bu olayların buraya kadar gelmesine neden olmuştur.Buda bu markanın güvensiz olduğu anlamına gelemeyeceği fakat satış sonrası hizmetlerinin sorunlu olduğu anlamına gelmektedir ki,buda markanın tercih edilme oranına etki edecektir.Sonuç olarak marka iyi bir marka, fakat benim yaşadıklarım göz önüne alındığında ise sonuç aşikar.
    Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim. Sağlıcakla Kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcomp -- 20 Haziran 2013; 14:19:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Yeni kasa Ford Kuga almayı düşünüyorduk biz de fakat bu konudan sonra tereddüt etmeye başladım. Acaba belli birkaç seriye yönelik hatalar olabilir mi yaşananlar?

Herşey olabilir diyesim geliyor ama,seride hata olması ve bunun düzeltilmesi gayet kolay olan işler.Benim Ford markasına güvenim aynen devam ediyor,fakat satış sonrası hizmetler için aynı güveni taşıdığım söylenemez.zira yaşadıklarım ortada.Beni bukadar üzmeyipte aracı ilk başvurumda inceleyip tamam dedikten sonra aracı değiştirselerdi güvenim dahada artacağı gibi çevremdeki insanlarında ford markasına karşı güvenleri artmış olacak ve yeni araç almayı düşünen insanlarıda ford markasına yönlendirecekti.ve şunuda belirtmeliyim ki servis formlarında görünen ve ispat edilen arızaları servisinde varlığını kabüllenip düzeltmeye çalışması ve tüketici mahkemsinden değiştirilme kararı çıkmasına ramen halen aracı değiştirmeyip beni süründürmeleri,Bu olayların buraya kadar gelmesine neden olmuştur.Buda bu markanın güvensiz olduğu anlamına gelemeyeceği fakat satış sonrası hizmetlerinin sorunlu olduğu anlamına gelmektedir ki,buda markanın tercih edilme oranına etki edecektir.Sonuç olarak marka iyi bir marka, fakat benim yaşadıklarım göz önüne alındığında ise sonuç aşikar.
    Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim. Sağlıcakla Kalın.

Cevabınız için teşekkür ederim. Forddan iki araç düşünüyorduk Kuga + Fiesta olarak fakat Fiesta'nın kapılarındaki teneke sesi yüzünden vazgeçip Astra ya yöneldik ve aldık. Kuga'da da araç olmadığı için onu askıya aldık ama bekleyeceğiz. Satış sonrası hizmetlerde Opel de berbat halde gerek servis gerek bakım. Umarım ileride Avrupa standartlarını yakalayabileceğiz.

• Bir gelişme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gelişme oldu mu acaba ?? Çok geçmiş olsun cidden focusu araştırma aşamasındaydım baya bir gözümü korkuttu bu olay :S
  • Büyük geçmiş olsun. Bir gelişme var mı?
  • Merhabalar ,
    Bende Focus 2010 titanium X paket almayı düşünüyordum.
    Yazılanlardan sonra ikilemde kaldım...

Bir gelişme varmıdır?
  • üstad çok geçmiş olsun heyecanlı ve üzüntülü olarak 3 sayfayı bitirdim soncu merak etmekteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ert_x

üstad çok geçmiş olsun heyecanlı ve üzüntülü olarak 3 sayfayı bitirdim soncu merak etmekteyiz

Teşekkürler arkadaşım.İyi dileklerin için çok sağol.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.