|
2010 model ford focus Titanium aracınız seyir halinde giderken stop ederse (8. sayfa)
-
-
Çok büyük geçmiş olsun. tek seferde 3 sayfayıda okudum. Diğer forum üyeleri gibi bende büyük merakla sonucu bekliyorum. -
Bu nasıl iş ya
Ford'un ana merkezine mail üstüne mail atardım(Amerika'da mı nerdeyse artık)
Ayıptan öte insan güvenliğini hiçe sayıyorlar
Aracıma korkarak bineceğim artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 8 Temmuz 2014; 0:37:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun zamandan beri sessizliğimi koruyorum.Fakat sabrım tükendi.Bu nedenle başına bu tür olaylar gelen arkadaşlarımıza yardım amaçlı olarak hangi aşamaları izlediğimi ve mahkeme kararlarının bir kopyalarını burada yayınlama kararını aldım.Çünkü Ford Türkiye ile aracı satın aldığım bayii olan ARKAS OTOMOTİV karşıyaka , beni yıldırmak için ellerinden geleni halen yapmaktadırlar.Sonuç olarak bir markayı satın alıyorsanız öncelikle aracı satın aldığınız bayii ile satış sonrası hizmetlerini iyice araştırdıktan sonra karar vermenizi tavsiye ediyorum.Hukuk süreci 5 yıldan beri halen devam eden ve dahada uzuyacağı görünen hukuk mücadelemin sonucunda adaletin tecelli edeceğine inancımı halen kaybetmediğimide belirtmek isterim.
Bundan sonra şu başlık altında "FORD FOCUS TDCI TITANIUM İLE HUKUK MÜCADELEM"Başlığı altında size ayıplı olarak satılan araçlarınız için hakkınızı nasıl arayacağınız hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.
Esenlikler diler "0" km olarak bayiden araba satın alırken adınıza trafik tescili yapılması öncesinde satın aldığınız arabaya mutlaka detaylı bir ekspertiz yaptırmanızı öneririm.
Önceki Konu başlığımıda incelemeniz için;
http://forum.donanimhaber.com/m_43574211/tm.htm
-
Merhaba,
Çok geçmiş olsun, şuan ki durum ne bilmiyorum ama böyle bir durum benim başıma gelse herhalde psikolojik sorunlarım ortaya çıkardı. Mahkeme süreci yeterince sıkıntılı iken birde davayı kazanmış olmanıza rağmen paranızı alamamanız gerçekten çok kötü. Arkadaşların destek veren, yol gösteren vede size teselli veren yorumları çok güzel lafı uzatmayayım.
Bende buraya yazan bir çok kişi gibi alacağım Ford marka araç hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için İnternet de araştırma yaparken Ford'un mu diyeyim Türkiye'ye defolu araçları hak gören zihniyetin mi diyeyim bilemedim. Yoksa koskoca Arkas gurubun %100 haksız olduğu bir konuda bir vatandaşa çektirdiklerini okurken bu üçlünün gerçek yüzlerini gördüm.
Yıllar önce yaptıkları bir hata bugün 01.07.2015 tarihinde beni sırf burada mağdur olan arcomp arkadaşa destek amacıyla Ford marka araç almamaya itti. Bu yazıyı yazmadan önce araç satış sitelerinde en az 100-150 adet ford marka aracın ilanına bakmıştım. Harcadığım zamana yazıkmış.
Umarım hayırlısıyla sonuçlanır. Tabi-iki olan olmuş çektiğin sıkıntılar onların yanına maalesef kar kalacak. Avrupa'da olsa gerçi olay bu raddeye gelmezdi ama. Varsayalım ki oldu, senin açmış olduğun dava sayısı 3-5 tane farklı konuda olurdu vede hepsini kazanırdın. Hayatına kast etmemeleri, dava süreci ve süreç sonrasında çıkarmış oldukları zorluklardan dolayı bir hastaneden alacağın küçük bir raporla psikolojine verdikleri zarardan dolayı açacağın tazminat davası, aracın parasını zamanında iade alamadığın için uğradığın zararları faiziyle geri alabilirdin. Avrupa şöyle Avrupa böyle demiyorum ama, ülkemizde ortada maalesef. Hep mağdur olan vatandaş. Gerçekten çok yazık.
-
Kardesim aracin seyir halinde stop ediyorsa iyi bi ustaya gotur ben de de aynı sorun var yetkili servis bulamadi.sanayide iyi bi usta Haberlesme sorunu var dediler bana motor beyni falan vb. Isiklara yaklaşırken vitesi bosa aldiginda veya uzun yolda da hızı önemli değil .gecen tır eziyodu beni seyir halinde kapatti motor kendini.. garanti kapsaminda degilse 2 de cikabilir 10 da çıkabilir dedi. Net olarak arizanin tespiti zor onu deyim. Bende ugrasiyorum suan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun. Ford almiyorum bu size yasattiklari icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu tesadüf gördüm 2012 model bi focusum vardı tee yıllar önce. Araç yolda giderken stop ediyor, farklı arıza kodları veriyor bi kaç dk çalışmıyor sonra çalışıyordu. Beyinciye gittim elektrikçiye gittim çözüm olmadı, arıza kodlarını sildirdim olmadı. Sonunda yaptığım araştırmalar, onlarca forum sayfası okumalar derken şüphe üzerine "GÖSTERGE PANELİ'NDEN" olabilir diye bi yerde okudum. Aldım arabayı bostancı sanayide gösteegeciye gittim durumu anlattım, adama sorun göstergede dedi anlam veremedim tabi. Neyse gösterge panelini söktü arkaya gitti sen gelme dedi, çaktırmadan baktım ekranın arkasındaki lehimleri yenilemiş. Sanırım lehim çatlağından yapıyordu. Sıfır göstergenin yarı parasını almıştı benden o zaman. Göstergeyi taktık sorun çözüldü arkadaşlar. Kapıda Maserati km düşürmeye gelmişti adamın 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X