Bildirim
2010 model Peugeot 206+ (plus) kapı kapanma sesi sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1) Fransız arabası
2) Zaten ucuz ve kalitesiz üretilmiş bir model
3) Üretilirken kalite ve keyif değil ekonomiklik amaçlanmış
4) Doğal karşılamak lazım düzeltemezsiniz
Aynı sorunlar benim dünya para verdiği fluanstada var........................... -
Alırken bakmadınız mı? -
Kapı sesi bu kadar önemliyse keşke baksaydın önceden çünkü aynı aracın bir yaş genci bende var o ses sinir bozucu ama benim için önemi yok. Kapı arasındaki fitillerin içine kablo sokun hem yalıtım daha iyi oluyormuş hemde kapı daha tok bir ses kavuşur. (Fitil varmı varsa nasıl dikkat etmedim gerçi) Demem o ki kapılara yalıtım yaptırın daha tok kapansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 25 Kasım 2012; 13:22:02 > -
uğraşmaya değmez bırakın öyle kalsın. zaten uğraşsanız da kayda değer bir sonuç alabileceğinizi sanmıyorum. -
ne kadar ekmek o kadar köfte .... vw cileri bekliyoruz -
Anladım arkadaşlar..Benim için ilk sırada önemli olan bişey değil,araca bakarken biara farkettim ama çok önemli gelmedi arabayı beğendiğim için.Birde ilk arabam olduğu için o heyecanla vazgeçmek istemedim..Çaresi yoksa napalm katlanırız ben sadece öğrenmek istedim bir çözümü var mı diye. -
Fitillerin içine serum hortumu yerleştirilerek özellikle ses yalıtımının artırılacağı ve ortaya çıkabilecek titreşim sesinin önlenebileceği yönünde bayağı tavsiye vardı bir aralar. Ancak şahsen tavsiye etmem, beceriksiz bir işçilikle daha da beter sonuçlar alınabilir. Eğer dikkatli ve temiz kullanılırsa mevcut haliyle uzun yıllar hasarsız biçimde sizi idare eder.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X