Bildirim
2010 model Peugeot 206+ (plus) kapı kapanma sesi sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
golf al -
golf al -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
golf al
aracı aldım zaten araç bana göre yeterli ancak bu kapısının kapanma sesi hoşuma gitmedi sadece.Var mıdır bir çözümü? -
yok be hocam ne çözümü olacak. sonradan uydurma takma şeyler olacak.
hani evlerde kapılara soğuk geçmesin diye takarlar ya süngerimsi bi bant heh işte onun gibi bişey işte. -
sök kapı içlerine yalıtım yap -
Yapma ya kötüymüş çözümünün olmaması..Ancak şöyle bişey de var kapılar yavaş kapatıldığında güzel bir ses geliyor,sert vuran olduğunda sanki çok basit bir araba gibi bir his veriyor insana..Bunun belki vardır bir çaresi diye düşünüyodm ben -
Cama Yavaş! diye sticker yapıştır. O gün 207'den inerken arkamda da trafik var diye hızlı haraket ettim elim polonun ayarına alışmış bir iktirmişim ki kapıyı cam patlıcak diye korktum. Büyük ihtimalle de küfür yemiş olabilirim. Puntoevo'da baya baya sert çekiyordum kapansın diye onunda ayarımı bozuktu ne Ama sesi çok hoştu ondan sonra astra h bile çok kötü geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect_vti -- 25 Kasım 2012; 3:27:52 > -
golf al -
ben de de 207 var aynı sıkıntı bende de var arabayı 2011 model olarak 2.el aldım aldığım günün ertesinde servise götürdüm adamın verdiği cevap sanırım araba kaldırıma çok çıkarılmış.araba 1. olarak çelik jantlı 2.olarakda aldığım adamı tanıyorum garaj arabası.sonra yaparız dediler yalandan biraz yağladılar falan ama hala sert kapanıyor.çözümü zor gibi anlıycan
alışmaya çalışıyorum -
206+ modeli İran üretimi ve kalite olarak peugeot un en alt seviyede aracı. Ama tabi fiyat olarak da B segmentinde rakibi yok. Maalesef kapı ile ilgili yapacak bişey yok, alışmaktan baska
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oldu olacak madem almışsın artık sadece golf kapısı taktır pejoya dememişler -
Çok zor birşey değil.
- Kapı içlerine yalıtım yaptırabilirsin.
- Kapı fitillerine slikon sprey uygulayabilirsin.
- Kapı fitillerinin içine ince hortum (akvaryum hortumu vs.) geçirebilirsin.
Büyük oranda düzelir. -
golf al diyen arkadaşlar aradaki fiyat farkını verinde golf alsın arkadaş -
Kapı fitillerini değiştirebilirsin ama yüksek fiyat çıkar diye düşünüyorum, en az 500TL çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane 206+ verip 1 tane golf alıp ömür boyu kapıyı açıp kapatıp tok ses duyabilirsin.
Yada ince akvaryum hortumunu fitillerden geçirip sesi azaltabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X