Bildirim
2010 ösys Kılavuzu Fizik Tedavi yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
önceden hem say-1'den hem Say-2 den alıyordu bu bölğm ama şimdi sadece ygs-2 den alıyor sanırım. Bende bulamadım.. -
Onlar aynı bölümün farklı adları bildiğim kadarıyla.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Bunları aynı isim çatısı altında toplamış olabilirler belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Onlar aynı bölümün farklı adları bildiğim kadarıyla.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Bunları aynı isim çatısı altında toplamış olabilirler belki.
Ama puanları çok yüksek hocam fizyoterapi her üni. de yüksek tmm da fizik tedavi bazı üniverstelerde biraz daha hatta çok daha aşşağıya iniyodu ösym haricinde benim baktığım kılavuzlarda hep böle... :S -
hacettepe, kırıkkale, gazi, marmara, süleyman demirel, trakya üniversiteleri mf-3 ile fizyoterapi var. ben yanlış bakmışım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: aytacikinci
hacettepe, kırıkkale, gazi, marmara, süleyman demirel, trakya üniversiteleri mf-3 ile fizyoterapi var. ben yanlış bakmışım..
Hocam anlatamadım galiba ben zaten fizyoterapi var da fizyoterapiyle fizik tedavi farklı puanları alma sıraları falan
Diğer kılavuzlarda falan hep farklı sadece ösym de böle... -
up up -
güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X