Şimdi Ara

---- 2010 Scania R Serisi ----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scania R serisini makyaj operasyonuna tabi tutup güncelleştirdi.

Bu yenilenen modelde bizleri tazelenmiş bir ön ızgara daha aerodinamik yan şasi kaplaması gibi detaylar karşılıyor.

İç mekanda tamamen yenilenen döşeme seçeneklerinde kullanılan açık renkler ferah bir atmosfer sunmakta, ön konsol yeniden yapılandırılarak navigasyon sistemine daha kolay ulaşılması sağlanmış durumda, ayrıca motor tüneli üzerindeki eşya dolanınında fonksiyonelliği arttırılmış durumda.

Bu makyajla gelen en büyük yenilik tamamen otomatik bir şanzımanın sunulması bilindiği üzere önceki modellerde yarı otomatik şanzıman mevcuttu bu yenilik satışların otomatik kamyonlara kayması neticesinde yerinde bir hamle oldu.

Motor konusunda ise güç seçenekleri korundu daha verimli hale getirilen motorlardaki asıl yenilik ise daha sonra gelecek, Scania 17 litrelik yepyeni V8 motorunun hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor bu motorda 700 ve 780 beygir güç seçenekleri sunulacak olması güç savaşlarını daha da alevlendirecek merakla bekliyoruz. :)

İşte yeni Scania R

Herkese sevgiler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdagdelen -- 17 Eylül 2009; 17:54:34 >

• Çok keskin bakıyor alet..

Güzel paylaşım teşekkürler..
  • Bilgiler için teşekkür ederim.Böyle birşey bekliyordum Scania'dan işte buda oldu..
  • Makinaya bak yav
  • İşte BU! olay budur makyajsa makyaj imajsa imaj!

DH HAS KAMYONCULAR GRUBU
    KİNG OF THE ROAD
  • çok güzel makina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastayım bu Alete...
  • Bu araçla bi uzun yol yapmak isterdim..
  • vitesi neden su şişesi şekline yapmışlar anlayamadım valla
  • Vaşş, alete bak demekten başka birşey denmez herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruge

vitesi neden su şişesi şekline yapmışlar anlayamadım valla

O bardak.
    Araç otomatik vitesli.
  • Scania'nin Volvo FH 16G ye cevabi gibi bir araba ama Volvo'nun ekonomisi ve gucune ulasirmi bilmem.
  • öyle görünüyorki 780 hp v8 motorlu R440 FH16 700 güc hükümdarlıgına son verip yine liderlik koltuguna oturacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 8 Ekim 2009; 22:36:47 >
  • Benim gibi trafikte kamyon suren ve stresli bir is yapan birisi icin Volvo ilk tercihim olur (Allah var volvo ile uzun yola hic cikmadim 200 km ustu) Surus özellikleri olarak Volvo daha konforlu geldi bana hep Scania'nin mekanik harikasi, dayanikliligi tartisilmaz ama Volvo'nun verdigi zevki ve rahatligi Scania'da pek göremedim. Vitesle cok oynamak zorunda kaldigim icin Volvo'nin sanzumani ve motoru bana daha rahat ve pratik geliyor. Ayrica bir tartisma acmak amacim yok sadece fikrimi yazdim.
  • http://www3.scania.com/sv/New-R-series/SE/Utforska/Interiordesign/

Bu linkte icdizaynin nasil yapildigi anlatiliyor ve ilginc olani ise ictasarim kadinlar yapmis o zaman o araba alinir :) Kadinlar keyfini dusunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

Benim gibi trafikte kamyon suren ve stresli bir is yapan birisi icin Volvo ilk tercihim olur (Allah var volvo ile uzun yola hic cikmadim 200 km ustu) Surus özellikleri olarak Volvo daha konforlu geldi bana hep Scania'nin mekanik harikasi, dayanikliligi tartisilmaz ama Volvo'nun verdigi zevki ve rahatligi Scania'da pek göremedim. Vitesle cok oynamak zorunda kaldigim icin Volvo'nin sanzumani ve motoru bana daha rahat ve pratik geliyor. Ayrica bir tartisma acmak amacim yok sadece fikrimi yazdim.

Kulu, Scania'nın viteslerini beceremiyordun.
    Öğrendin galiba. "Benim gibi trafikte kamyon süren ve stresli bir iş yapan birisi için Volvo ilk tercihim olur" falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

Benim gibi trafikte kamyon suren ve stresli bir is yapan birisi icin Volvo ilk tercihim olur (Allah var volvo ile uzun yola hic cikmadim 200 km ustu) Surus özellikleri olarak Volvo daha konforlu geldi bana hep Scania'nin mekanik harikasi, dayanikliligi tartisilmaz ama Volvo'nun verdigi zevki ve rahatligi Scania'da pek göremedim. Vitesle cok oynamak zorunda kaldigim icin Volvo'nin sanzumani ve motoru bana daha rahat ve pratik geliyor. Ayrica bir tartisma acmak amacim yok sadece fikrimi yazdim.

Kulu, Scania'nın viteslerini beceremiyordun.
    Öğrendin galiba. "Benim gibi trafikte kamyon süren ve stresli bir iş yapan birisi için Volvo ilk tercihim olur" falan...

Evet abi haklisin Scania daha cok profesyonel isi benim gibi acemilere Volvo iyi gider. Hakikaten ben Scania da viteslerin yerini bulamiyordum... :)

• Hem iç Hem Dış 10 üzerinden 10
  • Bu araç insanı zorla tırcı yapar yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.