Hakikaten oyle ya 4000 cc ustu icin 14.600 kusur para istiyorlar bu da ayda 1.100 gibi bir paraya tekabul ediyor hakikaten soygun ya
Vergisiyle her ay sıfır palio alcan neredeyse. sıfır palio baz modeli 18600... Dünyanın en çok vergi ödeyen ülkelerinden biri olmaya devam ediyoruz, durmak yok yola devam...
22.5 TL
ARKADAŞLAR KASKO BEDELİNİN İKİ KATINI MI GEÇEMİYORDU VERGİELNDİRME BÖYLE BİR ŞEY VARDI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACİL
quote:
Orijinalden alıntı: postal58
ARKADAŞLAR KASKO BEDELİNİN İKİ KATINI MI GEÇEMİYORDU VERGİELNDİRME BÖYLE BİR ŞEY VARDI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACİL
Aracın yıllık vergisi aracın kasko bedelinin %5'ini geçiyorsa bir alt dilimden ödüyor.
Yani kaskonun iki katına vergi mi var diyecektim ben de...Böyle daha mantıklıymış...İlginç olan tüketicinin faydasına olması şaşırdım
6 seneden sonra arabasız olduğum için ilk kez mtv ödemeyeceğim oh be,uzunca bir sürede ödeme durumunda olmayacağım. sinir oluyordum ben yemedim al sen ye demeye ama şimdi çok hoş bir duygu yaşıyorum
İşe hiç bu açıdan bakmamıştım araba almaktan vaz mı geçsem ne...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme