Şimdi Ara

2011 316i Yolda Sallaniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , 2011 Senesinde aldiğim bir önceki kasanın son serisi BMW 316i ( Navigasyonlu )

Üzerinde kapak jant vardi ( En ucuz bmw düşünün park sensoru bile yok )

Bende gittim 4 tane çin mali jant aldim 4 lastık için . Jantlarımı da bir arkadaşa sattım.

Konun bununla bir alakası var mı bilemiyorum ama. Araba teknik serviste bir hata bulamıyorlar

Lakin araba 40 50 ile giderken bile 90 ile 100 ile giderken de yani hıza bağli değil

Sanki rüzgar vurmuşcasına hafifçe sağa sola yalpaliyor .

Bunun sebebi ne olabilir ? Arabayı satacağım , Sattığım adama mahçup olmak istemiyorum . Bununla ilgili bir fikri olan var mı ?

Başka ney böyle bir sorun çıkarır , Sizce 2011 Nisan erkanli aldiğim bu arabanın şu an piyasa değeri nedir ?? 71.000 km de .

65 Yaşinda babam kullandi arabayi , sağı solu çizikler , kaporta boyalar var ama kaza hiç yapmadı , Hep sürtük ve hafif çizilmeler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antalyan -- 14 Nisan 2015; 16:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antalyan

Merhaba Arkadaşlar , 2011 Senesinde aldiğim bir önceki kasanın son serisi BMW 316i ( Navigasyonlu )

Üzerinde kapak jant vardi ( En ucuz bmw düşünün park sensoru bile yok )

Bende gittim 4 tane çin mali jant aldim 4 lastık için . Jantlarımı da bir arkadaşa sattım.

Konun bununla bir alakası var mı bilemiyorum ama. Araba teknik serviste bir hata bulamıyorlar

Lakin araba 40 50 ile giderken bile 90 ile 100 ile giderken de yani hıza bağli değil

Sanki rüzgar vurmuşcasına hafifçe sağa sola yalpaliyor .

Bunun sebebi ne olabilir ? Arabayı satacağım , Sattığım adama mahçup olmak istemiyorum . Bununla ilgili bir fikri olan var mı ?

Başka ney böyle bir sorun çıkarır , Sizce 2011 Nisan erkanli aldiğim bu arabanın şu an piyasa değeri nedir ?? 71.000 km de .

65 Yaşinda babam kullandi arabayi , sağı solu çizikler , kaporta boyalar var ama kaza hiç yapmadı , Hep sürtük ve hafif çizilmeler ?

İkinci el fiyatları son bir iki haftadır artışa geçmiş durumda, bilmem sadece dolar etkisi mi.

2012 E90 316i, ekran/navi, xenon far ve sunroof ile kazasız ve çok kilometresiz 80,000 TL civarı olur derim. Siz buradan kendi arabanızı hesaplayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.