Şimdi Ara

Dizel BMW, rölantide 5-6 saniyede bir sallaniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu gerekli yerde açtım ama tam bir sonuca varamadığımız için bir de genele açayım dedim.

E90 kasa 320d sahibiyim. Vites D'de ve durur haldeyken hatta durmaya yakın hiç gaza basmazken (lambalara yanaşırken) bile gerçekleşen bir sallantı söz konusu.

Gecenin sessizliğinde aracı iyice dinledim. 5-6 saniyede bir tekrarlanan hafif bir sallantı ve ses oluyor. Sallantı ile beraber devir saati de 750-950 arası gidip geliyor.

Bahsettiğim olay vites N'de ve P'de iken olmuyor. Sadece D'de meydana geliyor. R'yi denemedim.

Sorun ne olabilir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Ekim 2016; 15:44:29 >

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    konuya az önce baktım ama net bir bilgi veremeyeceğim ihtimal olacak durumları yazayım sadece. konu sahibi arkadaşta yeni aldı sanırım aracı. büyük ihtimal tork konvektöründe sorun olabilir veya şanzıman yağı ile sorun olabilir yağ kanalları hatta valflerdede sıkıntı olabilir tam kapanmıyordur. şanzıman içindeki vites değiştiren valfler. bu tür konular hassastır daha fazla zarar açmadan yetkili serviste sorunu bulsun çözümünü ister orada ister başka yerde giderebilir.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma da tork konvertörü veya şanzıman yağı geldi ama servisin bakması en iyisi.

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Hocam serviste sorun tespiti ucretsiz mi? Arac 10 yillik onu da belirteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü yakıttan olabilir bence.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Daha once basiniza gelmismiydi hocam?

Yakiti da shell ya da bp den aliyorum ama belli olmaz tabi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 Düz motor Golf 5 ESP
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Daha once basiniza gelmismiydi hocam?

Yakiti da shell ya da bp den aliyorum ama belli olmaz tabi..

benim araba benzinli manuel,anlattığın sorunun aynısı 1 yıldır oluyordu.yakıt vites hariç birebir aynı

edit bende 3 yılder shellden alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 27 Ekim 2016; 8:34:04 >
  • Biraz once izmirdeki 2 servisten birini aradim. Ariza tespiti icin 500 lira + kdv dediler

• Valla dediginiz belirtiler bizim eski aracta oluyordu ,servisine baktirdik ,mazot otomatigimidir nedir öyle bir parçası bozulmuştu ve baya yüklü bir para istemişlerdi ,bizde sattık kurtulduk(araç opel'di)

• Angelica kullanıcısına yanıt
    izmirdemisiniz
  • Aynı sorun bende de var araç tüplü ilginç olan bebzinde de yapıyor buji değiştişanzuman yağı yenilendi aynıdevam ediyor boğaz kelebeği olabileceğinden bahsediliyor sorun çözerseniz bilgilendirin hocam bizide. Ona göre bende yaptırqcağım

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Birebir ayni arizamiydi hocam? Normal motor titremesi ile karistiranlar var ama bu dedigim bambaska. Belirli araliklarla vuruyor geciyor. Aynimiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

izmirdemisiniz

Evet hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

Aynı sorun bende de var araç tüplü ilginç olan bebzinde de yapıyor buji değiştişanzuman yağı yenilendi aynıdevam ediyor boğaz kelebeği olabileceğinden bahsediliyor sorun çözerseniz bilgilendirin hocam bizide. Ona göre bende yaptırqcağım

Arac otomatik mi? Birde markasi ne acaba?

• Otomatik mits.lancer hatta çok benziyor sorun.p ve n de hiç yok hareket halinde de yok bujileri değiştirdim otomatik şnzm yağınıda aynı devam ediiyor

• sadrainman kullanıcısına yanıt
    Sanziman tork konvertorlu mu?

3. sanayide otomatik şanzıman yapan ibrahim usta var dere boyunda dükkanı ona gidin anlatın o size arıza tespiti yapar
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    Ucret durumu nasil hocam? Bu islem icin para aliyor mu?

Devir saati ara ara kendi kendine yükseliyor sonra geri düşüyor ,bazende motor arabayı bir saniyeliğine sallıyor,sirkeliyor resmen ,bu şikayetlerin ileri noktası bize gaz yemiyeceğini söylemişlerdi ,yani gaza basıyorsun ama araç gitmiyor,araç gazı yerken anlık kesilmeler oluyor,dedikleri olmaya başladığında sattık zaten...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.