Şimdi Ara

Dizel BMW, rölantide 5-6 saniyede bir sallaniyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klima açıksa klima kompresörü de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin araçta varsa şayet 'Bogaz Kelebegini' temizletin. Normalde rolantide titeemeyi bogaz kelebegi yapar

• Bakalım ne çıkacak merak ediyorum AngeLica'nın ilk defa görgüsüzlük yapmadığını gördüm
  • crayzy06 C kullanıcısına yanıt
    O dediginiz surekli titreme hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enjektörleri temizletmeyi deneyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Nasil temizleriz bunu? Depoyu sonuna kadar bitirmem pek dogru olmaz sanirim? Pislik varsa tikamayalim..

Hocam würth markasının depo temizleyici kimyasalları vardı. Ancak bazı arkadaşlar memnun kalmadıklarını söylemişlerdi. Dahası bu tip sorunlara ateşleme sırasının bozulması yani karışımın düzgün olmaması, enjektörlerden birinin işlev bozukluğu da neden olabiliyor. Yani ustaların bakacakları yerler bunlardır.

Yakıtı shell'den alıyorsanız hele muhakkak değiştirin ben ne zaman sorun yaşasam shell'den aldığım yakıttan yaşadım
  • Gecici olarak cozum buldum ise yararsa yazarim buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay arac rolantide veya bostayken olmuyorsa sorunum motorluk bir sorun oldugunu düşünmüyorum. D'de belli bir periyotta yaptigina gore aktarma sırasında bir problem var demektir. Sanziman, tork konvertoru, saft aktarım bolgesi uzerinde durulmali.
    Olay tarifle çözülecek bir olay degil bence. Saglam bi ustayla deneyip bakmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.