Şimdi Ara

2011 Astra Classic III (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben hiç anlamam nereden alınır nerede satılır.. ama adı yıldız jant olarak geçiyor sanırım
  • arkadaşlar aracı yaklaşık bir aydır kullanıyorum 100 km lik uzun yolda 110 sabit hızda 6.7 yakıt tüketimi olan araç aynı yolu aynı hızda iki kez daha gittiğimde ise 7.6 yakıt tüketimi oldu bu durum kafamda soru işareti uyandırdı.Araç yeni olduğundan yakıt tüketiminin fazla olacağını söylemişlerdi.Benim kafamı bulandıran bir hafta da yakıt tüketimin bariz oranda değişiklik göstermesi.Onun dışında araçtan çok memnunum ilk defa kullandığım araçtan zevk alıyorum.
  • 2011 model Astra Classic lerin 2010 modellerden donanım veya motor olarak daha değişik seçenekleri bulunuyor mu arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturkorkun

2011 model Astra Classic lerin 2010 modellerden donanım veya motor olarak daha değişik seçenekleri bulunuyor mu arkadaşlar??

hayır farkları yok, ama sanırım 2011 modellerde kemer ikaz sesi varmış, 2010 modellerde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 4 Şubat 2011; 4:45:45 >
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, kazasız sürüşler dilerim.. 2-3 aylık araştırmadan ve karşılaştırmadan sonra (bu forumdaki tüm modellerin yorumlarını okurken sağladığı katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim...), Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Dizel 90 Hp Enjoy 111. Yıl almaya karar verdim. Adana da Onatca ve Arpel adında 2 bayi var. Onatca ya gittim ve görüştüm. Showroomda sergide olan beyaz renkli aracın ellerinde olduğunu, istersem hemen alabileceğimi, istemessem Şubat sonuna araçlarının geleceğini söylediler. Aracı pazarlıksız kesin fiyat 41.000 TL. (anahtar teslimi+plaka+ruhsat+MTV+trafik sigortası+trafik seti+yangın tüpü+paspas+karter koruma+xenon far+cam için güneş ve güvenlik filmi ) paket olarak vereceklerini söylediler... Diğer bayileri arayıp sormadım.. aracı Ankara`dan sorup uygun fiyat verilirse alabilirim. Birde showroomdaki aracı alsam sakıncası olurmu ? Görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.

(Bu yazı Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Dizel 90 Hp Enjoy 111. Yıl bölümünde de yazılmıştır.. fakat bu bölümün kullanıcısı çok olduğundan burada da yazdım.)

Arkadaşlar yukarda yazdığım mesajdan sonra dün gidip Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Dizel 90 Hp Enjoy 111. Yıl aracı aldım. (Bu arada 111.Yıl olayı bitmiş, aynı özellik ve donanımda, 111.Yıl logosuz olarak yani paspaslardaki 111.yıl logosu ve kapı eşiğindeki Astra yazısız ve siyah renk B direksiz Enjoy+Plus adı altında satışa devam edilecekmiş..) Adana ve çevresinde araştırma yaptım. En düşük fiyatı hediye konusunu konuşamadık telefonda Mersin Gedizler 40.000 TL. ye veririm demişti. Fakat ellerindeki en son aracı da 1 saat önce satmışlardı.. Adana Onatca da en son ellerinde show room arabası kaldığı ve şubat sonunu beklemem gerektiği söylendiği için show room arabasını da forumdaki uyarılara binaen almak istemedim. Ankara daki bayilerde ellerinde araç olmadığını ve ortalama 40.700 den aşağı fiyat alamadığım için, en son Adana Arpele arkadaşlarla gittik. Ocak 20 si için aracı aldım. En geç Ocak 22 de geleceğini yada 20 sinden önce de gelebileceğini söyleyerek beni avuttular umarım daha geç gelmez çünkü araçsızlık çok kötü (20 dk. da araç ile gittiğim işe araçsız dolmuş, otobüs 1-1,5 saatte gidiyorum).. Vel hasıl yeni kasa astra almaya gücüm yetmediği için ve diğer piyasadaki emsal araçlardan da fiyat olarak iyi olduğu ve donanım olarak tatmin edici olduğu için, hem de sabırsızlık ve yeni bir indirim için 4-5 ay beklemeyi göze alamadığım için aracı 40.500 TL. (anahtar teslimi+plaka+ruhsat+MTV+trafik sigortası (hoş hepsi yapıyor bunu zannediyorum..)+trafik seti+yangın tüpü+paspas+karter koruma) fiyatına 3000 TL. kapora vererek sipariş ettim. 40.500 TL. ye razı olmama en büyük etken aracın yanında full+full kasko hediye ettiler. Bu beni ikna etti ve istediğim axa, ergo ve adını hatırlamadığım ayrıca 2 kasko firmasından birini seçme hakkı verdiler. Normalde kaskocumdan da (axa veya aviva) hesaplattım.. benim hasarsızlık indirimim nedeniyle 750-800 TL. gibi bir fiyata aracı dışardan kasko ettiriyordum. Bayi de benim hasarsızlık indirimimi döz önüne aldı. Bu şekilde aracı Ortalama 39.750 TL. gibi bir fiyata almış oldum... Hakkımda hayırlısı olsun. İnşallah pişman olmam. Onatcada Hediye edileceği söylenen xenonlar zaten orjinal değil ve çakma xenonuda ben istemediğimden talep etmedim. Fakat Arpel güneş ve güvenlik filmini veremeyecegini söyledi bende ısrar edemedim.

Ayrıca satış temsilcisi ile detayları konuştuğumda araçtaki halı paspasları hediye ettiğini normalde araçların paspassız verildiği gibi saçma bir cevap ile karşılaştım. Bu bana mantıklı gelmedi arkadaşlar siz ne düşünüyorusunuz ? Araçlar paspassız mı veriliyor ve o kadar paraya paspassız arabamı olur.. Uyduruk bir plastik paspas vermemek için mi yalan söylediler.. paspas vermemek için basit yalanlar söylüyorlar gibime geldi.. zaten trafik seti ve yangın tüpü dışarda 50 TL. bir tek karter koruma 100-150 TL. arasıymış.

Birde yeni kasa astra çıktığından kafama takıldığı için bu aldığım (Astra Classic) aracın ne kadar süre daha üretileceğini sordum. En az 2 yıl daha üretileceğini söylediler bayide (2 yıl az değil kim öle kim kala...)

• Hayırlı olsun @yiter kazasız belasız kullanırsın inşallah... Pas pas konusuna gelince evet onları hediye ediyorlar güya, yani araçta pas pas yok onlar bi tane paspas ayarladık size falan diyip göz boyuyolar gibime geliyor Bnde classic hb var, teslim almaya gittiğimde oradaki görevli (satış görevlisi değil ama, arabayı falan silen kişi) bana paspasımız yoktu ama 111.yıllardan bi tane ayarladım dedi, hakkattende 111.yıl logosu var bnm pas paslarda
    Onu söylerkende gözüme girip bahşiş bekliyor bnden tabi, bı hızla arabanın her yerini gösteriyor falan yok benzin kapağı burada, yok kaput böyle açılıyor.. Bunları yaparkende elinde 3 tane araba anahtarı hemde kocaman anahtarlıklı. Açamadıda kaputu adam zorladı falan, baktım anahtarlar kaputa sürtüyor hooopppp hocam yawaş yahu dedim, nasıl sinirim bozuldu anlatamam yani

Edit: Kasa değişme konusu hakkında yazmayı unuttum, valla önceleri 2014e kadar üretilecek deniyordu classicler ve sedanlar.. Ama 2012de yeni sedanlar çıkacak söylentileride var bazı dergilerde falan, ve böylelikle şu an üretimde olan astra classiclerde üretimden kalkabilir.. Bilemiyorum artık orasını bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 4 Şubat 2011; 15:42:47 >

• HErkese uzun bir aradan sonra merhaba :D Bizim arabaların benzin kapağı ve bagaj kapağı içeriden açılmıyor mu?

SOnra, aracın merkezi kilidi ayarlanabiliyor mu; ben kendim kilitleme tuşuna basmadan araç hareket etse bile kapılar otomatik olarak kilitlenmiyor :s
  • ne yazık ki bagaj bide depo kapağı açılamıyor içerden kilitlemeyi yapmak için hls kit denilen birşey var onu takmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 5 Şubat 2011; 17:05:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

benimde hep bu dikkatimi çekmiştir, en yakışanıda budur bence, fiyat olarak bilen varsa?
  • Arkadaşlar merhaba bugün bayiye gittim opel astra classic 1.3 dizel için plaka masrafları size ait olursa 36.800 e bırakırız dediler. Sizce fiyat nasıl normalmi?. Birde bu plaka masrafları ne kadar tutar bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN0087

Arkadaşlar merhaba bugün bayiye gittim opel astra classic 1.3 dizel için plaka masrafları size ait olursa 36.800 e bırakırız dediler. Sizce fiyat nasıl normalmi?. Birde bu plaka masrafları ne kadar tutar bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

plaka işlemleri için eğer takipçi yoksa aşağı yukarı :tarfik sigortası 120 tl(balıkesir) şöförler odası :50 tl emniyet :120 tl aracın ilk 6 aylık pulu:218 tl

tabiki bayii puluda sizin ödemenizi ister bu anlamda bunuda mutlaka konuşun derim...tabiki bu fiyatlar ortalama balıkesir için sizin oturduğunuz ilde sigorta ve emniyetin aldığı ücretler değişebilir...
  • Arkadaşlar 2011 Astra 1.4 Classic III bi araba almayı planlıyorum. Yarın sabah sahibiyle görüşeceğim.
    Araba 15000 km.de bakımı yeni yapılacak eski sahibi tarafından. Kazasız boyasız bi araba. Füme rengi. 1,4 benzinli. Enjoy paketli. 29000 TL son fiyatı.
    bu araba nasıldır? fiyatına göre iyi mi? Tüp taksak iyi olur mu?

Cevaplarınızı nedenleriyle beraber yazarsanız sevinirim.
  • Bugün itibariyle 2011 Opel Astra Enjoy 1.4 Classic III aldım. Hız sabitleyici de mevcut. Yol tutuşu çok iyi arabanın. Kaza değişen booya yok. 14binde. Benzinli. 29000e aldım.
  • Arkadaşlar grafik bilgi ekranında eco yazıyorken klimada değil motor fanında çalışıyor demek değil mi?

Klima ünitesinden ac ye geldiğimizde "x" da mı klima açık oluyor yoksa kutucuk boşken mi?
  • Kutu doluyken AC devrede.
    ZAten AC devrede olunca ana ekranda Eco yazmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.