Şimdi Ara

2011 Astra Classic III (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende aldım bu araçtan .. 1.6 115 beygir manuel vites.

33.700 fiyat aldım + body kit + cam filmi bana 35 milyara geldi.

araç gerçekten body kitli çok farklı harika bir spor görünüşe sahip ..
  • resim rica etsek nasıl duruyor canlı
  • yarın akşam ekliyeceğim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolera95 -- 12 Ocak 2011; 20:07:01 >
  • Benim hevesim kırıldı arkadaşlar...Elazığ ve çevre illerde araç bulamadım taa Aydında buldum.7 Aralıkta sipariş verdim.Satış temsilcisine güvenerek 16 aralık civarı kendi arabamı sattım çünkü ocak 1-2 gibi araç elinizde olur demişti.Araç 6 Ocakta gemiyle Türkiyeye geldi.Bugün 13 Aralık araç Adanada imiş.Aracı malatyaya bırakacaklar plaka işlemleri ile haftaya pazartersi-salı elime geçse şükredecem..Yaklaşık 1 aydır arabasızım arabasızlık gerçekten zor şeymiş ve arayıp araba nerde diye sormaktan bıktım...500 tl kapora vermiştim dahası temsilci dün araç malatyada olur dedi diye kalanı da havale yaptım..Bilmiyorum vardır bi hayır diyorum hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 13 Ocak 2011; 17:58:51 >
  • melankolik23

ne kadar aldınız ve hangi motor ?
  • Her şeyde bir hayır vardır.

Ben de aracımı salı günü teslim aldım... Muhteşem, muhteşem bir araç :D:D:D:D Zaten yıllardan hastasıydım bu aracın, nasip oldu işte :D

Hafta sonu resimlerini yükleyecektim ama hafta sonu da çalışıyorum maalesef... En yakın zamanda resimlerini yükleyeceğim... Bulduğum ilk fırsatta cam filmi çektireceğim, kendi zevkime uygun...

Herkese hayırlı uğurlu olsun... Allah olmayanlara da versin inşaallah... Kaza bela uzak dursun inşaallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagolera95

melankolik23

ne kadar aldınız ve hangi motor ?

35,800 liste fiyatı hiç indirim yapmadılar 1,3 lt düz vites
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigramo

Her şeyde bir hayır vardır.

Ben de aracımı salı günü teslim aldım... Muhteşem, muhteşem bir araç :D:D:D:D Zaten yıllardan hastasıydım bu aracın, nasip oldu işte :D

Hafta sonu resimlerini yükleyecektim ama hafta sonu da çalışıyorum maalesef... En yakın zamanda resimlerini yükleyeceğim... Bulduğum ilk fırsatta cam filmi çektireceğim, kendi zevkime uygun...

Herkese hayırlı uğurlu olsun... Allah olmayanlara da versin inşaallah... Kaza bela uzak dursun inşaallah...

Amin diyelim bu dileklerinize...Benim de eskiden beri sevdiğim ve istediğim bi arabaydı 4 yıl corsa dizel kullandım okul bitti işe girdim babam destek oldu çok şükür kısmetse bakalım süreriz inş araçlarımızı kazasız belasız...
  • senin yine adanadaymış yeri belli bayi hala beni oyalıyor renk yüzünden (şimşek gri) bir türlü araç gelmedi nerdeyse 2 ay oldu yaw özel sipariş verse insan bu kadar beklemezdi sanırım
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın kıllandırmak için söylemiyorum ama neden bu kadar bekletiyorlar. Benimkide yurtdışından geldi. Adam Şu zaman gemiye yükelenecek şu zaman izmire gelecek şu zaman istanbula gelir şu gün de teslime hazır olur dedi.
    Toplamda 2 hafta içinde aldım.

Opel Merkez ne diyor bu duruma?
  • Araç malatyaya varmış ama araya haftasonu girdi işlemler kaldı...Beklemek ve sabretmek zor iş gerçekten...Pazartesi Aydında zorunlu trafik sigortası ve vergisi ödenecek fatura elazığa yollanacak salı veya çarşamba belgeler elazığda olur inş plaka da aynı gün çıkarmı bilmem neyse hayırlısı diyorum yine de...Bu arada 6sında izmire varan arabayı 13'ünde izmirden çıkarmanın mantığını anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

quote:

Her şeyde bir hayır vardır.

Amin diyelim bu dileklerinize...Benim de eskiden beri sevdiğim ve istediğim bi arabaydı 4 yıl corsa dizel kullandım okul bitti işe girdim babam destek oldu çok şükür kısmetse bakalım süreriz inş araçlarımızı kazasız belasız...

Hayırlısıyla inşaallah hocam. Doğrusu sürüşüne doyamıyorum... Fakat sanırım kıyamıyorum da aracıma çektim garaja duruyor şimdilik öyle... Bu aralar iş güç çok yoğun kafam dağınık, kullanmıyorum :D

Bu arada aklıma takılan iki şey var: ilki, motor ısı göstergesi nerede bizim araçta, ben onu bulamadım. Bilmediğim bir şey mi var yoksa :p ikincisi de benim araç siyah, önereceğiniz jant var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigramo -- 14 Ocak 2011; 21:55:44 >

• tigramo;göstergede motor suyu sıcaklığı göstergesi yok ama orta konsoldaki ekrandan motor suyu sıcaklığına ve başka bilgilere ulaşabilirsin şöyleki;
    Kontağa anahtarı takıp(kontağı çevirmeden) setting tuşuna 2-3 sn basılı tutun yol bilgisayarında LCD ekran ısısı, ECU donanım versiyonu akü voltajı ,Hız,Motor soğutma suyu sıcaklığı... gibi özellikler çıkar ekrana.
    Ben araçla gelen jantı kullanacam gibi ama şu cantı oldum olası sevmişimdir bence çok hoş duruyor

2011 Astra Classic III

2011 Astra Classic III

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 14 Ocak 2011; 22:13:38 >

• quote:

tigramo;göstergede motor suyu sıcaklığı göstergesi yok ama orta konsoldaki ekrandan motor suyu sıcaklığına ve başka bilgilere ulaşabilirsin şöyleki;
    Kontağa anahtarı takıp(kontağı çevirmeden) setting tuşuna 2-3 sn basılı tutun yol bilgisayarında LCD ekran ısısı, ECU donanım versiyonu akü voltajı ,Hız,Motor soğutma suyu sıcaklığı... gibi özellikler çıkar ekrana.
    Ben araçla gelen jantı kullanacam gibi ama şu cantı oldum olası sevmişimdir bence çok hoş duruyor

2011 Astra Classic III

2011 Astra Classic III

saygıdeğer melankolik hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum... Çok açıklayıcı olmuş doğrusu; fakat en çok bu jantlar için teşekkürler. Tam kafamdaki jant modeli bu... Teşekkürler...

• jant tekkelime ile HARİKA
  • quote:

quote:

tigramo;göstergede motor suyu sıcaklığı göstergesi yok ama orta konsoldaki ekrandan motor suyu sıcaklığına ve başka bilgilere ulaşabilirsin şöyleki;

2011 Astra Classic III

2011 Astra Classic III

saygıdeğer melankolik hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum... Çok açıklayıcı olmuş doğrusu; fakat en çok bu jantlar için teşekkürler. Tam kafamdaki jant modeli bu... Teşekkürler...

önemli değil;bu arada jant gerçekten hoş duruyor:)

• bu jantta yakışıyor bence

2011 Astra Classic III

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 16 Ocak 2011; 12:33:01 >
  • Bende bu yıldız jantları çok beğeniyorum

2011 Astra Classic III
     2011 Astra Classic III

• quote:

quote:

quote:

2011 Astra Classic III

2011 Astra Classic III

önemli değil;bu arada jant gerçekten hoş duruyor:)

Ahtapot jant Bütün modellerde güzel bir görünüm sağlıyor gerçekten gtc hb olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Bende bu yıldız jantları çok beğeniyorum

2011 Astra Classic III
     2011 Astra Classic III

sayın hocam, bu jantları nereden alabiliriz, adı vs var mı bildiklerin acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.