Şimdi Ara

2011 Astra Classic III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
12.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Arkadaşlar, yeni yıla girdiğimiz için astra classicler için bu başlığı kullanalım istiyorum.

Öncelikle hala araç almamış ve almayı düşünenler hangi bayiden hangi model araç için kaç para liste fiyatı veya son fiyat aldılarsa onları yazarsa herkes için çok bilgilendirici olacağı kanaatindeyim.

Ben araç aldım. Kısmetse iki gün sonra teslim edilecek. Astra Classic III 1.6 115 hp benzinli aldım (Aralık kampanyası ile aldım). Aracı aksesuarları ile 36.250 TL'ye aldım.

Müşteri temsilcimle yaptığım son görüşmede ocak ayın liste fiyatı 38.074 TL olmuş...

Sizlerin de katılımınızı bekliyorum.

• Yazmayı unutmuşum benim araç easytronic...

Araştırmadım ve aklıma da gelmedi açıkçası bizim bu araçlarda klimatik özelliği var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigramo -- 3 Ocak 2011; 19:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigramo

Yazmayı unutmuşum benim araç easytronic...

Araştırmadım ve aklıma da gelmedi açıkçası bizim bu araçlarda klimatik özelliği var mıdır?
    Aracınız hayırlı olsun kazasız cezasız kullanırsınız inşallah :)
    Ben de aralık sonunda 1.3 dizel easytronic aldım, keyifle biniyorum. Essentia konfor paketli araçlarımız, otomatik dijital klima var ama çift bölgeli değil. Orta konsolda en alttaki panelde ortada bulunan düğmeye bastığınızda klima ayar ekranına giriyorsunuz. AC kutucuğunun üstüne gelip OK tuşuna basınca klima devreye giriyor. Gerçi kışın gerek kalmıyor ama aracı teslim ederlerken klimayı ayda bir en az 10 dk çalıştırmam gerektiğini söylediler. Kışın günlük kullanımda Eco modunda kullanmanızı öneririm. Bunun haricinde aynı panelde soldaki düğmeyi çevirerek kabin içi sıcaklığı istediğimiz dereceye ayarlıyoruz, en sağdaki düğmeyi çevirerek de fan hızını 1 ile 7 arasında ayarlıyoruz. Ya da klima panelinde Auto tuşuna basınca araç klimanın fan hızını ve üfleme bölgelerini kendisi ayarlıyor (ayak, gövde, ön cam) ve ayarladığımız sıcaklığa kendisi getiriyor. Umarım yardımcı olmuştur. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Doc -- 3 Ocak 2011; 20:30:39 >

• quote:

Yazmayı unutmuşum benim araç easytronic...

Biz de Ankara'dan aldık...36.500 TL ötv indirimi ile 25.750 TL oldu...(Aralık kampanyası)
    1.3 dizel + Manuel + Siyah...
    Her bayiye günlük 10 araç kayıt imkanı vermiş emniyet...
    Bizim araç da hangi gün teslim edilecek bi bilgi yok şu anda...
    Alan ve almayı düşünenlere inşallah hayırlı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahtsizWampir -- 3 Ocak 2011; 20:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Doc

Aracınız hayırlı olsun kazasız cezasız kullanırsınız inşallah :)
    Ben de aralık sonunda 1.3 dizel easytronic aldım, keyifle biniyorum. Essentia konfor paketli araçlarımız, otomatik dijital klima var ama çift bölgeli değil. Orta konsolda en alttaki panelde ortada bulunan düğmeye bastığınızda klima ayar ekranına giriyorsunuz. AC kutucuğunun üstüne gelip OK tuşuna basınca klima devreye giriyor. Gerçi kışın gerek kalmıyor ama aracı teslim ederlerken klimayı ayda bir en az 10 dk çalıştırmam gerektiğini söylediler. Kışın günlük kullanımda Eco modunda kullanmanızı öneririm. Bunun haricinde aynı panelde soldaki düğmeyi çevirerek kabin içi sıcaklığı istediğimiz dereceye ayarlıyoruz, en sağdaki düğmeyi çevirerek de fan hızını 1 ile 7 arasında ayarlıyoruz. Ya da klima panelinde Auto tuşuna basınca araç klimanın fan hızını ve üfleme bölgelerini kendisi ayarlıyor (ayak, gövde, ön cam) ve ayarladığımız sıcaklığa kendisi getiriyor. Umarım yardımcı olmuştur. İyi akşamlar.

iyi dilekleriniz için teşekkürler... Allah hepimizi korusun :D

Bu bilgi son derece aydınlatıcı oldu hocam; sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: BahtsizWampir

Biz de Ankara'dan aldık...36.500 TL ötv indirimi ile 25.750 TL oldu...(Aralık kampanyası)
    1.3 dizel + Manuel + Siyah...
    Her bayiye günlük 10 araç kayıt imkanı vermiş emniyet...
    Bizim araç da hangi gün teslim edilecek bi bilgi yok şu anda...
    Alan ve almayı düşünenlere inşallah hayırlı olur :)

BahtsizWampir Hocam, ilk olarak şimdiden hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız inşaallah... Fakat ötv indirimi falan almadık biz :( nasıl oluyormuş o iş :s
  • quote:

BahtsizWampir Hocam, ilk olarak şimdiden hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız inşaallah... Fakat ötv indirimi falan almadık biz :( nasıl oluyormuş o iş :s

Sanırım engelli vatandaşldan ve yabancı uyruklulardan ÖTV alınmıyor, indirimden kasıt bu olsa gerek. Kazasız belasız kullanın arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Doc

quote:

Sanırım engelli vatandaşldan ve yabancı uyruklulardan ÖTV alınmıyor, indirimden kasıt bu olsa gerek. Kazasız belasız kullanın arkadaşım.

Alıntıları Göster
    bende 2011 astra classic HB dizel düz şimşek gri aracı 35000 liraya aldım ama daha teslim almadım. Aralık kampanyası ile aldım. Şimdiki fiyat ise eski fiyatı olan 38150 lira buna göre yeni alacaklar aracı en az 37000 gibi bir rakama alabilirler eğer sıkı bir pazarlık yaparlarsa 36500 süper fiyat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

bende 2011 astra classic HB dizel düz şimşek gri aracı 35000 liraya aldım ama daha teslim almadım. Aralık kampanyası ile aldım. Şimdiki fiyat ise eski fiyatı olan 38150 lira buna göre yeni alacaklar aracı en az 37000 gibi bir rakama alabilirler eğer sıkı bir pazarlık yaparlarsa 36500 süper fiyat olur.

Alıntıları Göster
    Bence yine de pahalı arkadaşlar... İyi ki önceden almışım diyorum. Cümlemize hayırlı uğurlu olsun ve hatta alacak olanlara da...

Bir de şöyle bir sorum olacaktı: Benim arabanın rengi siyah ve çoğunlukla kapalı garajda kalacak. Fakat yine de boyası için folyo kaplatacağım. Ne dersiniz, bu işlem için?

• quote:

Bence yine de pahalı arkadaşlar... İyi ki önceden almışım diyorum. Cümlemize hayırlı uğurlu olsun ve hatta alacak olanlara da...

Bir de şöyle bir sorum olacaktı: Benim arabanın rengi siyah ve çoğunlukla kapalı garajda kalacak. Fakat yine de boyası için folyo kaplatacağım. Ne dersiniz, bu işlem için?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kampanyayı kaçıranlardan biride benimBugün biçok bayiyi telefondan aradım 37200,00 tl den aşagı fiyat veren olmadı.Sizce yeniden indirim veya bu fiyatta iyileştirme yapma ihtimalleri % kaçtır?

• quote:

Orijinalden alıntı: C3NGiZkH4N

Arkadaşlar kampanyayı kaçıranlardan biride benimBugün biçok bayiyi telefondan aradım 37200,00 tl den aşagı fiyat veren olmadı.Sizce yeniden indirim veya bu fiyatta iyileştirme yapma ihtimalleri % kaçtır?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkeese hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin diyorum.

Bende aralıkta son araçlardan fakat erken alanlardanım. 2 haftada 1200 km yaptığım aracımı (1.3 CDTİ Easytronic + karter korumayla) kendimce sıkı bir pazarlıkla 37.250 tl ye aldım. Aracımdan memnunum.
    Özellikler önceden ne gerek var dediğim bir çok donanımı şimdi çok alınası buluyorum. İyi bir pazarlıkla alınası fiyatlara çekebilrseniz kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkeese hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin diyorum.

Bende aralıkta son araçlardan fakat erken alanlardanım. 2 haftada 1200 km yaptığım aracımı (1.3 CDTİ Easytronic + karter korumayla) kendimce sıkı bir pazarlıkla 37.250 tl ye aldım. Aracımdan memnunum.
    Özellikler önceden ne gerek var dediğim bir çok donanımı şimdi çok alınası buluyorum. İyi bir pazarlıkla alınası fiyatlara çekebilrseniz kaçırmayın.

Alıntıları Göster
    Şuan için 37.200'den aşşa inen yok):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3NGiZkH4N -- 7 Ocak 2011; 22:18:42 >

• quote:

Şuan için 37.200'den aşşa inen yok):

Alıntıları Göster
    Bu arada nerden almıştın?
  • quote:

Bu arada nerden almıştın?

Alıntıları Göster
    1.3 CDTİ Easytronic için bugün iki bayi aradım birisi 39.500 diğer 40.000 tl dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ersoy

1.3 CDTİ Easytronic için bugün iki bayi aradım birisi 39.500 diğer 40.000 tl dedi.

Alıntıları Göster
    manuel bakıyorum bendeyazdıklarım manuel fiyatlarıydı.
  • quote:

manuel bakıyorum bendeyazdıklarım manuel fiyatlarıydı.

Alıntıları Göster
    Ben gedizlerden aldım. Aslında diğer firmalarla görüştüm en fazla 37.800 falan dediler. Odak aradı 37.250 fiyat buldum deyince adamlar hayırlı olsun kaçırmayın dedi.

Aralık ayı içinde 9 unda telefonla para vermeden opsiyonlattım. 11'inde 100 tl kaporayla bağlattım. 15-16 gibi araç geldi. 22 sinde de teslim ettiler. İsterseniz ocakta verelim vergiden kurtulun dediler ben dayanamadım aldım.

Servis olayını bilmem ama satışta gayet hızlıydı ve iyi fiyat verdiler.

• quote:

37250 müthiş fiyat sizi tebrik ederim allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdanger

quote:

37250 müthiş fiyat sizi tebrik ederim allah kaza bela vermesin.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim darısı herkesin başına.

• quote:

Teşekkür ederim darısı herkesin başına.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nette hala eski fiyatlar yazıyor. Acaba bu fiyatlar bayilerin bir üç kağıdımı adamlar sattı sattı şimdide fiyatları şişiriyorlar. Bana göre araçlar bu bayilere yine eski fiyattan geliyor bunlar yüksek kar payı koyuyorlar üzerine.
    Bende inatla bekleyecem bakalım 2-3 ay sonrada hala aynı fiyatı isteyeceklermi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN0087

Arkadaşlar nette hala eski fiyatlar yazıyor. Acaba bu fiyatlar bayilerin bir üç kağıdımı adamlar sattı sattı şimdide fiyatları şişiriyorlar. Bana göre araçlar bu bayilere yine eski fiyattan geliyor bunlar yüksek kar payı koyuyorlar üzerine.
    Bende inatla bekleyecem bakalım 2-3 ay sonrada hala aynı fiyatı isteyeceklermi.

Alıntıları Göster
    Henüz astra alamamış arkadaşlar ağustosa kadar beklerseniz tekrar 35800 e düşer ama ondan önce beklemeyin derim. ben ekim sonunda 36800 e anlaşmıştım ama istediğim renk aracı bulamadılar(iyi ki de bulamamışlar) aralıkta 35e aldım.

Güncel fiyattan da en düşük 36500e alabilrisiniz ama o da elinde bayinin çokça stok kalması gerek ve mayıs haziran gibi olur çünkü bayiler aracın parasını peşin ödediği için opel türkiyeye nakit sıkıntısı durumunda güzel indirimler yapıyorlar..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.