Şimdi Ara

2011'de dolandırıldım. Hayatları karardı! (ibret içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 mayısda dolandırıldım arkadaslar sahibinden de oldu olay.

400 tl dolandırılmıştım.

şikayet ettim. 3 sene sürdü ama 2 SENE 6 AY HAPİS, 600 KÜSÜR PARA CEZASI ALDILAR.

şimdi dava temyizde. karar verildi. temyizden de dönünce, birde tazminat davası açacam.

Forumda ki dolandırılan arkadaşlara örnek olsun. Peşini bırakmayın beyler.

Dolandırıcı yavşaklara da ders olsun !!!!

Not: bu arada şahıslar hali hazırda başka bir suçtan hapisde yatıyorlar

• İyi olmuş gavatlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilişim suçlarını hafife alıp önüne gelen dolandırıcılık yapmaya çalışıyor, zavallılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

bilişim suçlarını hafife alıp önüne gelen dolandırıcılık yapmaya çalışıyor, zavallılar.

çete kurmak ve nitelikli dolandırılıcıktan hüküm giydiler hocam. zaten şu an hapisteler. Asıl olay karar temyizden dönsün ondan sonra
  • Bu karaktersiz herifler yerlerini bulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

bilişim suçlarını hafife alıp önüne gelen dolandırıcılık yapmaya çalışıyor, zavallılar.

çete kurmak ve nitelikli dolandırılıcıktan hüküm giydiler hocam. zaten şu an hapisteler. Asıl olay karar temyizden dönsün ondan sonra

bi abi 600tl dolandırılmıstı zamanında davacı oldu, şikayetini çek paranı geri verelim dediler aldı parayı çekmedi şikayeti dolandırıcı iyi bi ceza almıştı.

• En iyisini yapmışsın hocam. Kim bilir nasıl sinir oluyordur şimdi o

• Peşini bırakmamakla en iyisini yapmışsın helal olsun.
  • quote:

2011 mayısda dolandırıldım arkadaslar sahibinden de oldu olay.

400 tl dolandırılmıştım.

şikayet ettim. 3 sene sürdü ama 2 SENE 6 AY HAPİS, 600 KÜSÜR PARA CEZASI ALDILAR.

şimdi dava temyizde. karar verildi. temyizden de dönünce, birde tazminat davası açacam.

Forumda ki dolandırılan arkadaşlara örnek olsun. Peşini bırakmayın beyler.

Dolandırıcı yavşaklara da ders olsun !!!!

Not: bu arada şahıslar hali hazırda başka bir suçtan hapisde yatıyorlar

Kardesim benide dolandirdilar atm den , kamera kayitlarindan hersey ortada ve sonunda yakalandilar. 2000 liram gitti simdi bidaha avukat masrafi vs. Daha fazla zarar etmiyim diyorum. Bana nasil bir yol tavsiye edersin. Bu hafta teshis yapicam 2-3 ayada mahkemeye cikarim sanirsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kugelsicher

En iyisini yapmışsın hocam. Kim bilir nasıl sinir oluyordur şimdi o

bende zamanında sinir olmuştum kardeş !
  • bunlara 2 yıl hapis az 2 yıl yatacaklar içerde sonra bırakıcaksın iran ırak yada suriye sınırına ne halleri varsa görsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Peşini bırakmamakla en iyisini yapmışsın helal olsun.

eywallah hocam.
  • bende geçen yıl dolandırıldım aynı şekilde benim 1400 liram gitti hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum geçen gün baktım e devletten mahkeme duruşma günü vermiş bakalım ne olacak
  • peşini bırakma hocam. masraf sorun değil.

kazanırsan dosya parasına kadar geri alırsın. rahat ol sen
  • Hocam nasıl kanıtladınız durumu? Allah göstermesin ama başımıza gelirse aklımızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Hocam nasıl kanıtladınız durumu? Allah göstermesin ama başımıza gelirse aklımızda bulunsun.

ptt dekontu, sahbinden com yazışmaları işte hocam. bunlarla birlikte dilekçe yazdım. savcılık zaten telefon numaraları dökümlerini gsm şirketlerinden yada gerekli yazışmaları söz konusu alış veriş sitesinden alıyor.

bu kadar basit.

süreç biraz sıkıntılı olsa da, sonuç alınıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Hocam nasıl kanıtladınız durumu? Allah göstermesin ama başımıza gelirse aklımızda bulunsun.

ptt dekontu, sahbinden com yazışmaları işte hocam. bunlarla birlikte dilekçe yazdım. savcılık zaten telefon numaraları dökümlerini gsm şirketlerinden yada gerekli yazışmaları söz konusu alış veriş sitesinden alıyor.

bu kadar basit.

süreç biraz sıkıntılı olsa da, sonuç alınıyor.

Anladım hocam cevabınınz içi teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.