Şimdi Ara

2011 Exclusive Savaşı: Playstation 3 vs. Xbox 360 Dosya Konusu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
34.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman bende sana şöyle söyleyeyim o zaman için rsx'i hayvan güçlü yapamazdı çünkü teknoloji günümüzdeki gibi gelişmemişti kardeşimeeee o zaman sony bir sonraki nesildede yine aynısını yapıp cpu'ya yüklensin,gpu'yu es geçsinde göreyim,olmuyor bu işler öyle bir gpu,cpu'nun yapabildiklerini yapabilir ama bir cpu,gpu'nun yapabildiklerini yapamaz emin ol ki sonraki nesilde sony gpu'ya büyük önem verecek niyemi daha iyi aa ve af kalitesi,daha iyi kaplamalar için ve daha az maliyet için herkes istediğini alır oynar bakar keyfine,kinect gibi devrim niteliğindeki bir alet varken hele herşeyi göz ardı edip xbox360 alınır
  • Ex. oyunlar sözkonusu olursa ps3 abartmadan çok fark atar göz var nizam var akıl var mantık var yapmayın etmeyin.Xboxta multiplatformda çok daha başarılı buda su götürmez gerçek.Sebebide ortada xbox dx tabanlı ps3 değil kimsede oturup ps3 özel oyun geliştirmiyor kendinden başka dx çekirdekli oyunlarıda bir çeşit emu. ile ps3 çalıştırırsan ortaya aa ve fps problemleri çıkıyor.Aksini söyleyemeyiz çünkü ex. oyunlarında kalite tavan yapmış durumda her açıdan sadece grafik değil ....Bencede ps3 ex. te fark atar ama xboxun eline büyük koz geçti oda kinetc konsolun ömrünü 2 ye katladı dahada üstüne düşüp geliştirceklerdir .
  • Call of duty black ops da gördük en son ne oldugun Millet hayla ezer geçer dıyor :D

Şaka gibi insanlar var burda
  • Ben ps3 alacaktım iki konsoluda almaya karar verdim Sınırları zorlayacağım.Xbox a fw attırıp onda Multiplatform oyunları oynayacağım.PS3 de sadece exc.oyunları satın alıp oynayacağım.Yani böyle düşünüyorum kesin değil.Xbox a fw attırıp hiç online olarak girmesem hiç online olmasam sadece oyun takıp oynasam ve ban yemesem konsol garanti dışı kalmaz değil mi ? Ona göre ps3 ün yanına xbox alıp multiplatform oyunlarda ps3 e vereceğim parayı tek seferde xboxa verip in dir-oyna mantığında oynayıp.ps3 de exc oyunları satın alacağım.İnşallah xbox ban yemediği sürece garanti gitmiyordur.
  • Ex. oyun konusunda ps3 biraz daha iyi sanki ama ps3 ün ex. oyunları sp genelde ama xbox ın oyunları online olarak çok daha başarılı single oyunu oynar bitirir koyarsın bi kenara ama online uzun zaman oynanır benim fikrim bu
  • Yılın oyunu la noire .
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Yılın oyunu la noire .

geçen yıl olsa olabilirdi.ama bu yıl pek mümkün değil.ultra-süper oyunlar geliyor. rage,the last guardian,uc3 ,kz3,crysis2,mass effect 3
    elder scrolls 5 ,geow 3 ve aklıma gelmeyen daha nice sağlam oyun.bu yıl goty aslanın işkembesinde.
  • Bence bu güzel hazırlanmış konuyu gereksiz tartışmalar yerine bilgilendirici mesajlar ile yorumlamamız gerekir...
  • Ne yazıkki bende ne Xbox 360 ne de Ps3 var naçizane pc saolsun pcye çıkanları oynuyorum gerçi pcde yeni aldım ya düşünün millet AC:Brotherhood oynuyo ben daha AC'nin birincisini yeni oynuyorum of of.Bu savaşta ortada biri olarak şunu demek istiyorum.
    1.Gow Heavy rain GearOW KZ gibi bir kaç oyunu çok merak ediyorum ama elden ne gelir konsollardan hiç biri yok olsada tüplü televizyonda nasıl olur muamma.
    2 bu siteden ve bir çok yabancı siteden yorum tartışma,haber ve video izledim eğer konsal alıcak olursam xbox 360 alırım gibime geliyor (etkileyen faktörler live-FW-kinect)
    3 sizlerin anlattığına göre gerçi çoğunuz fanboy ama olsun Ps exc. oyunlarda önde gibi (birde bazı türkçe desteği çıktı makas açılabilir)
    4 bu ps3 xbox 360 kapışmasını takip etmek oyun oynamak kadar olmasada çok zevkli:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Yılın oyunu la noire .

geçen yıl olsa olabilirdi.ama bu yıl pek mümkün değil.ultra-süper oyunlar geliyor. rage,the last guardian,uc3 ,kz3,crysis2,mass effect 3
    elder scrolls 5 ,geow 3 ve aklıma gelmeyen daha nice sağlam oyun.bu yıl goty aslanın işkembesinde.

Burda hangisi yenilik getiriyor ona bakalım.
    UC3 : eh işte rafikleri içokta aşmamışlar uc2 süper evet onun yolunda ama çok fark yok. goty olması çok kolay değil
    rage : kapalı kutu fena bir oyun gelebilir listeye al
    last guardian : harika oyun olacağından şüphemiz yok ama goty olamaz(heavy rain 2 vakası)
    kz3 : geçiniz
    crysis 2: hmm hikayesi üzerinde durulursa bu oyun gotye aday
    me3: en iyi rpg olur daha ilerisi mp'siz oyunlarda hayal
    elderscrool 5 : hiç bilmiyorum
    geow3: coop süper olacaktır ancak unc'de olduğu gibi çok yenilik getirmiyor

ve şu listede olmayıpta gotye olan 2 aday var
    biri yeni cod oyunu mw3 çıkar ise oyun black ops gibi olmaz ise goty'e çok büyük aday. + batman arkham city multide eklediler arkham aslyumun kalitesi belli.Oyunun hikaye oynannış harika birsürü yenilik grafikleri harika her şeyle geliyor.En kötü ihtimal aksiyon oyununu falan alır ve burda olmayıpta çıkacak birsürü oyun var forza 4 ( en iyi grafikli oyun seçilecektir )
    1-Tüplü tv'dede oynamak istiyorsan oynarsın özelilkle xbox çok iyi gözükür.
    2-xbox al
    3-doğru .
    4-zevkli zevkli

• Bu psci arkadaşlar 6 senedir bir türlü ps3ün sınırının ne olduğunu kabullenemedi. Halen daha cell çözülecek hayallerinde geziyor.
  • Halleluja

Az kaldı birz daha okşasınlar cin cıkacak ps3 den :D
  • editör arkadaş ayıp deil mi? geçenlerde verdiğiniz 20 ps3 exc den 11 ini yazmışsın eşit olsun diye ama xbox da fm4 ve geow3 den başka oyun yok (bazılarının adını bile yeni duyuyorum sw yi ve codename kingdomsu merak ediyorum tabi)..resimdeki vs de hiç olmamış her yönüyle karşılaştır konsolları...ama exc de SONY EZER..neyse sonuç en büyük xbox :DD
  • ya tamam ben anladım ghostliving halleluja niye bu kadar mesaj kastı...

sıkıldım99

18.01.2011 16:41:50

söylemiş türkiye de xbox kullanma sebebini...bak adam aleti alıp fw attıracak..yurdum insanı işte..birşeyi ucuza mal edip en iyi şekilde faydalanmak ister.
  • ps3 hala gücünün %50'ni kullanıyor diyen antikalar vardıbir zmanlarda böyle hikayeler ps2 için söylenirdi,eee mirası ps3 alınca tabi bu bayrağı o devraldı,%100 olarak kullanılırsa ps3 kesinlikle kara deliklerin başka boyutlara açılan kapılar olduğu teorisi ispatlanırgidin içinize arkadaşlar ps3'de bana 5 tane grafiksel olarak iyi oyun sayın hatta ben sayayım sizin yerinize GOW3-UC2-KİLLZONE 2-MGS4-GT5 olsun gerisi nedir acaba ya şuda iyiydi buda iyiydi demeyin
  • arkadaslar yeri degil ama forumda ise yarar bisi bulamadim ikigundur birturlu pc den ps3 baglanti kuramiyorum daha dogrusu resim aktarmak istiyorum acaba nasil baglana bilirim versiyon suan icin 3.55 ps3 yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

ps3 hala gücünün %50'ni kullanıyor diyen antikalar vardıbir zmanlarda böyle hikayeler ps2 için söylenirdi,eee mirası ps3 alınca tabi bu bayrağı o devraldı,%100 olarak kullanılırsa ps3 kesinlikle kara deliklerin başka boyutlara açılan kapılar olduğu teorisi ispatlanırgidin içinize arkadaşlar ps3'de bana 5 tane grafiksel olarak iyi oyun sayın hatta ben sayayım sizin yerinize GOW3-UC2-KİLLZONE 2-MGS4-GT5 olsun gerisi nedir acaba ya şuda iyiydi buda iyiydi demeyin

xboxta oyun sayma ,saymaya çalışıp yorulma !!! yukarda saydığın oyunlardan herhangi birinden grafiksel anlamda daha iyi sadece 1 oyun söyle yeterli.

• yokmu kimse yahuuuuuuu
    quote:

Orijinalden alıntı: pazarciklim

arkadaslar yeri degil ama forumda ise yarar bisi bulamadim ikigundur birturlu pc den ps3 baglanti kuramiyorum daha dogrusu resim aktarmak istiyorum acaba nasil baglana bilirim versiyon suan icin 3.55 ps3 yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Bence bu güzel hazırlanmış konuyu gereksiz tartışmalar yerine bilgilendirici mesajlar ile yorumlamamız gerekir...

Malasef memleketimizde ne kadar gereksiz insan varsa o kadarda gereksiz tartışma oluyor, şu yukardaki yorumları görünce valla ben bile utanıyorum.
  • Forum demek tartışma demektir, adam gibi tartışma olduğu sürece problem yok. İmzanızda çarşıyız asarız keseriz var mesajda süt dökmüş kedi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.