Şimdi Ara

2011 Exclusive Savaşı: Playstation 3 vs. Xbox 360 Dosya Konusu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
34.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 19 Ocak 2011; 21:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

ps3 hala gücünün %50'ni kullanıyor diyen antikalar vardıbir zmanlarda böyle hikayeler ps2 için söylenirdi,eee mirası ps3 alınca tabi bu bayrağı o devraldı,%100 olarak kullanılırsa ps3 kesinlikle kara deliklerin başka boyutlara açılan kapılar olduğu teorisi ispatlanırgidin içinize arkadaşlar ps3'de bana 5 tane grafiksel olarak iyi oyun sayın hatta ben sayayım sizin yerinize GOW3-UC2-KİLLZONE 2-MGS4-GT5 olsun gerisi nedir acaba ya şuda iyiydi buda iyiydi demeyin

Böyle boş mesajlar yazılırsa tartışma çıkması doğal.Konu 2011 ex oyunları arkadaş gpu,cpu,konsol gücü derdinde.

• En iyisi alın ikisini de kullanın yahu, kalmıyor fanlık falan sonra, ikisini de ayrı ayrı seviyorsunuz konsolların
  • Valla zamanında 5 senedir böyle ne kadar boş yorumlar yaptığımı şimdi anlıyorum bu fan mesajlarını ve savunduğu konsol uğruna paragraflarca yazanları gördükçe.
  • microsoft el konsolu çıkartıcakmış doğrumudur 3ds le psp2 ye rakip
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ben xbox kullanıcısı + ps3 olark ps3 exleri daha iyi ama neye göre her ne kadar oyun kaliteleleri çok iyi olsalarda 360'taki geow2 çoğu oyunun toplamından fazla satar multiplayere önem vermesi lazım sonynin adam akıllı bir mp'si olan tek oyunu yok.KZ3 'ü bekliyordum onun mps'İde fiyasko. anca unc3 dicem onuda unc2'de gördüm bilmem artık

Fanboyluk olsun falan diye söylemiyorum ama... LBP diye bir arat bakalım, neler çıkıyor karşına. En az 3,5 milyon user yapımı leveldan oluşan, her girdiğinde en az 10.000 (LBP2 ile beraber günde 1-2 milyon giriyordur herhalde şu anda) kişinin online olduğu multiplayer bir platformdan bahsediyorum.
  • Bu yıl güzel olan exc. sayısı olarak ps3 ün önde olduğu bir gerçek, gerçi geçen senelerde de çok bir fark yoktu, ancak bu demek değilki xbox360 a çıkan exc. ler ps3 e çıkanlardan geri kalır, az ama onlarda kaliteli, özellikle xcom dan çok büyük beklentilerim var. Ancak bu sene goty nin herahangi bir platformdaki exc e gitmesi çok zor, benim gönlümden çıkarsa the last guardian geçiyor tek exc. goty, ama onunda 2011 de çıkmasına ihtimal vermiyorum. Mass Effect 3, La Noire, Rage, Elder Scrolls:Skyrim, Deus Ex:Human Revolution, Ghost Recon:Future Soldier gibi oyunlarında bu sene içinde çıkacağı düşünülürse goty muhtemelen bunlardan birine gider gibi.

Birde şu bsc misafirlerininde mesajlarının forumda gözükmesi gerçekten daha fazla kirliliğe yol açıyor. Kim oldukları çok belli olan bu kişilerin misafir adı altında attıkları mesajların foruma yansımaması lazım, yönetimin buna bir çare bulması lazım.

• hele şükür doğru düzgün bir yorum. lütfen bir konsolu olan fanboylar diğer konsola elini bile sürmemiş, tadına bakmamış olanlar böyle konularda yorum yapmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hele şükür doğru düzgün bir yorum. lütfen bir konsolu olan fanboylar diğer konsola elini bile sürmemiş, tadına bakmamış olanlar böyle konularda yorum yapmasınlar.

iyi de dostum, imzandan anladigim kadariyla sende de yok PS3? Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?
  • Cell ile RSX bir olunca çoşuyor fln demişsiniz.Tamam cell iyi birşey demiyoruzda. arkadaşım Laf var İcraat yok.

Klasik bir laf olucak ama hak ediyor:
    Görüyoruz o yüzden çoğu oyunda grafikte xbox 360 tokatlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Cell ile RSX bir olunca çoşuyor fln demişsiniz.Tamam cell iyi birşey demiyoruzda. arkadaşım Laf var İcraat yok.

Klasik bir laf olucak ama hak ediyor:
    Görüyoruz o yüzden çoğu oyunda grafikte xbox 360 tokatlıyor..

Ağzı olan konuşuyor...

God of War III, Killzone 2-3, Uncharted 2 diyorum susuyorum.

Ayrıca seni ayın yeni van gölü canavarı ilan ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

quote:

hele şükür doğru düzgün bir yorum. lütfen bir konsolu olan fanboylar diğer konsola elini bile sürmemiş, tadına bakmamış olanlar böyle konularda yorum yapmasınlar.

iyi de dostum, imzandan anladigim kadariyla sende de yok PS3? Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT yazıyor belkide PS3 ü yazmak istememiştir. Ya da PS2 de oynuyordur bu direksiyonla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

quote:

LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT yazıyor belkide PS3 ü yazmak istememiştir. Ya da PS2 de oynuyordur bu direksiyonla.

PS2 oynuyordur, o kadar seyi yazan adam PS3'u de yazar

• Xbox 720 , 1440 , 2880......... , PS 4, 5 , 6 ......... Devam eder , burda konuşulanlar bitmez .... konusulsada sonuc çıkmaz , paraciklar uçar gider ,,,,,, :)))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki konsolada sahibim ve ikisinide zevkle kullanıyorum ama şu bir gerçekki Xbox fanboyları hiç boş konuşmayın ex oyun konusunda ps3 ezici bir şekilde üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

devilsadvocate

zoruna gittiğini bu kadar belli etme:)) ps3 daha iyi işte kabul et olsun bitsin,boşuna stres yapıyosunuz.:)))size şimdiden geçmiş olsun.:D

bu arada evet ps3 gücünün tamamını kullanamıyorlar emin ol çünkü;

cell: 218 gflops
    xenon: 120 gflops

rsx: 1.8 teraflops
    xenos: 0.24 teraflops:(240 gflops)

toplam kapasite:

ps3: 2.18 teraflops(saniyede 2 trilyon işlem)
    xbox360: 360 gflops(saniyede 360 milyar işlem)

kabul etmek zor olabilir ama microsoft ve sony'in kendi konferansında(2005-2006)acıkladığı bilgiler bunlar..

peki bu ne anlama gelir;

1-ps3'ün daha uzun ömürlü olduğu anlamına gelir.
    2-ps3'e daha KALİTELİ oyunlar yapılabileceği anlamına gelir.ki zaten bu gerçek ortadadır.bi xbox'ın en KALİTELİ oyunlarına bakın,bir de ps3'ün en KALİTELİ oyunlarına bakın..

saygılar.

ps3ün ömrü yeni xbox çıkana kadardır sayın bsc misafiri ayrıca bende 2 konsol var ps3 gerçekten multide beceriksiz konsolun teki codda yok port aç yok bilmem ne yap xboxda öylemi çok daha kötü sinyalde bile daha az lagsız oynuyorsun ama gel görki ps3ünde kz3 var neyse siz bakın kavganıza ben gideyim oyun oynamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

microsoft el konsolu çıkartıcakmış doğrumudur 3ds le psp2 ye rakip

yapmış adamlar
  • Biraz objektif, yazılması birşey ifade eden mesaj yazması lazım şu fanboyların. PS3'ün ömrü tabii ki yeni Xbox çıkana kadar olacak, aynısı Xbox için de geçerli; biz onu konuşmuyoruz burda. Sırf zeytinyağı gibi anlamsız bir şekilde üste çıkacak düşmancıl mesajlar yerine biraz iki yönlü bakalım şu konsollara... Ben normalde PS3 sahibiyim, fazlasıyla da memnunum ama bu ps3'ün xbox'u her konuda "döveceği, ezeceği" anlamına gelmiyor; bunu amcamın Xbox'unu oynadığımda anladım. Hangi PS3 fanboyu Kinect kamerasının içinde 3 ayrı kamera olduğunu, bunlardan birinin termal kameraya benzer olduğunu biliyor mesela? Tüm vücudu içeren güzel bir takip sistemi var. Ama onun eksiği yok mu? Var tabii ki. Parmak takibi sıfır mesela. Onun yerine, Move'a laf atanlar da bilsinler ki 1 derecelik hareketi bile 3 boyutlu bir şekilde algılayan kaliteli bir takip sistemi var. Burada, akıllı insan bilir ki, bu iki konsolu çarpıştırmak yerine ikisine de sahip olunmalı. Çünkü bunlar birbirini tamamlıyor... Xbox Kinect ile aile oyunları oynarsın eğlenirsin; PS Move ile de masa tenisi, shooter oynarsın eğlenirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

devilsadvocate

zoruna gittiğini bu kadar belli etme:)) ps3 daha iyi işte kabul et olsun bitsin,boşuna stres yapıyosunuz.:)))size şimdiden geçmiş olsun.:D

bu arada evet ps3 gücünün tamamını kullanamıyorlar emin ol çünkü;

cell: 218 gflops
    xenon: 120 gflops

rsx: 1.8 teraflops
    xenos: 0.24 teraflops:(240 gflops)

toplam kapasite:

ps3: 2.18 teraflops(saniyede 2 trilyon işlem)
    xbox360: 360 gflops(saniyede 360 milyar işlem)

kabul etmek zor olabilir ama microsoft ve sony'in kendi konferansında(2005-2006)acıkladığı bilgiler bunlar..

peki bu ne anlama gelir;

1-ps3'ün daha uzun ömürlü olduğu anlamına gelir.
    2-ps3'e daha KALİTELİ oyunlar yapılabileceği anlamına gelir.ki zaten bu gerçek ortadadır.bi xbox'ın en KALİTELİ oyunlarına bakın,bir de ps3'ün en KALİTELİ oyunlarına bakın..

saygılar.

Çok merak ettim neden acaba tümünü kullanmıyorlar.İsraf mı yapıyor sony Adama bak şu an senin kullandığın bu yazıları yazmanı sağlayan sistem bile MİCROSOFT'un , sony daha dünkü bebe kalır MİCROSOFT teknolojisi yanında. Azcık tutarlı atın yada düşünün. Ps3 excleri dışında ne özelliği ne güzelliği var ki? Bu excler ne kadar satıyor?? 2-3 milyon mu? Peehh.. Yukarda da arkadaşın biri demiş , ps3 oyunlarının grafiklerine yaklaşabilecek bir oyun söyleyin xbox'ta diye.Alan Wake ten haberi yok elemanın herhalde , her nesne için ayrı grafik motoru kullanıldığından falan.

ADMİNLERE RİCA: Misafir kullancılar forumdaki konulara müdahale etmesin artık!!!!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.