Şimdi Ara

2011 honda civic hb unlem isareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar araci 60000 km yeni aldim. 2000 km yaptim ve aldigimdan beri sari unlem isareti altinda duz bi cizgi ve tirtik olan bi hatayla kullaniyorum. Bi kac yer debriyaj balatalari bitmis bazilari ise lastik basinci hatasi diyor. Lastikler orijinalden kucuk. Bir de araba ilk calistiginda istop ediyor. Isininca bi sikinti yok. Lpg ayarlari ile alakali dediler. Yaptirdim yine yapti. Simdi de sibop ayarlari ile alakali diyorlar. Yarin servise goturecegim ama kafama takildi once bilgi alip gideyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic HB'de Ünlem İşareti

Honda Civic HB aracınızda ekranda ünlem işareti belirmesi, bir sorunun veya uyarının işareti olabilir. Bu ünlem işareti genellikle üçgen bir sembolün içinde yer alır ve genellikle sarı renkte olur.

Ünlem işaretinin neden göründüğünü belirlemek için aracınızın kullanım kılavuzunu kontrol edebilirsiniz. Yaygın nedenler arasında şunlar yer alır:

• Düşük yakıt seviyesi
    • Düşük lastik basıncı
    • Arızalı bir sensör
    • Motor sorunları
    • Şanzıman sorunları

Ünlem işaretiyle birlikte başka uyarı lambaları veya mesajlar da görüntülenebilir. Bu ek bilgilere dikkat edin ve bunları kullanım kılavuzunda kontrol edin.

Arızanın Giderilmesi

Ünlem işaretinin nedenine bağlı olarak, sorunu gidermek için farklı adımlar atabilirsiniz:

• Yakıt seviyeniz düşükse, yakıt deposunu doldurun.
    • Lastik basıncınızı kontrol edin ve gerekirse ayarlayın.
    • Arızalı bir sensörü veya başka bir bileşeni tespit etmek için aracınızı bir servise götürün.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ünlem işareti devamlı olarak yanıyorsa veya ek uyarı lambaları veya mesajlar görüntüleniyorsa, aracınızı sürmeyi bırakmalısınız. Sorunu çözmek için aracınızı güvenli bir yere çekin ve bir servis çağırtın.

Honda Civic HB'nizdeki ünlem işaretini görmezden gelmek ciddi sorunlara yol açabilir. Aracınızdaki sorunları erken tespit etmek ve gidermek, güvenli ve sorunsuz bir sürüş için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üçgen içinde ünlem işareti VSA lambasıdır. Daire içinde ünlem işareti uyarı amaçlıdır, herhangi birşey olabilir. Bu işaret lastik basıncı uyarı sistemi devreye girdiğinde de yanar, benzin ışığı yanınca da, motor arıza ışığı yandığında da yanar... Yol bilgisayarını info tuşu ile dolaşıp sorunun ne ile ilgili olduğunu öğrenebilirsiniz. Fotoğraf koyabilirseniz daha net cevap verebiliriz. Tahminimce LPG'ye bağlı olarak motor arıza ışığı yanıyor, ünlem işareti de sürücüye uyarı vermek amacıyla yanar.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.