Şimdi Ara

2011'in En İyi 5 Playstation 3 Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
35.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ödüllerin açıklanış tarihi; verilen oy ve o platformunda Türkiye'deki kullanım sıklığına göre yapılmış .Yani önem sırası şöyle (Türkiye için) PC>PS3>360>Wii
  • Biri şu girişteki şarkıyı söylesin artık ne olursunuz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: norbulus

Aslında ödüllerin açıklanış tarihi; verilen oy ve o platformunda Türkiye'deki kullanım sıklığına göre yapılmış .Yani önem sırası şöyle (Türkiye için) PC>PS3>360>Wii

e yani millet daha diyo pc nerde merak uyandırmak için yapıyolar
  • Anket için teşekkürler BSC ama ben isterdim ki ankete katılanlar adil bir oylama yapsın. Yani şöyle bir baktığımızda XBOX'a da verilenler aynı AC, BF, COD, Batman PS3'de de aynı. Daha adil olabilirdi. Mesela XBOX'da 1. Geow olmalıydı. Yine PS3'de UC3 olmuş ama başka oyunlara bakıldığında Killzone 3, Resistance 3, İnfamous 2, gibi oyunların seçilmesini tercih edilmesini isterdim. Sonuçta konsolu özel yapan ex. oyunlarıdır...
  • Bence olmamış. Sonuçta bu PS3 platformu ve bu yüzden infamous 2, killzone 3 , resistance 3 gibi exclusiveler olmalıydı.
  • Bence listedeki siralama duzgun olmamis bazi exler unutulmus ki killzone 3 gibi oyunlar en iyi ps3 oyunu listesini hakederdi siralama olarak acde,batmende,bfde,codda ps3 platform olarak geride pc ve xboxda daha onem verilir bu oyunlara ps3 exlerle one cikar ki bunlarda grafik once olmak uzere kalite olarak en iyi ps3 oyunlaridir arada kaynamalari cok sacma olmus tek dogru birinci bence xbox siralamasi olsa tam am derdim AMA ps3 Baska birde bence cod ilk besi haketmez heleki ps3te.Pcde cok popular turkiyede ve geri plans atilmasi sacma.
  • ps3te bf3 ün çok kotu oldugunu soyluyorlar,ama yinede sıralamada var,bence işin saçma tarafı bu.Konsol bölümünde bf3 olmamalıydı diye düşünüyorum.Uncharted ayrı parantez açmak gerekirse,yılın değil oyun tarihinin en iyi oyunudur saygılar.
  • MW3 ve BF3 bana göre PS3'ün ilk 5 listesinde yer alabilecek kapasitede oyunlar değil.

Bu oyunların yerine listede Killzone 3 , Resistance 3 ve İnfamous 2 gibi exclusive
    oyunlardan bir veya birkaçına yer verilebilirdi.

Dark Souls ve Deus EX:HR gibi oyunlar da herkese hitap etmediği için listede olmamalarını
    anlayabiliyorum.

Assassin's Creed Revelations oyununun bu kadar tutmasının en önemli sebebi herkesin de
    bildiği gibi hikayenin İstanbul'da geçmesidir.

Uncharted 3 olması gerektiği yerde. Bu listede Batman Arkham City 2. sırada olmalıydı.

PC'yi çok merak etmiyorum.Bakalım BSC nasıl bir ilk 10 ile karşımıza çıkacak.
    Umarım VGA ödüllerinin izinden gitmezsiniz.
  • Killzone 3'ü aradı gözlerim
  • zagzirus

hayır bf3 ps3te cok güzel .
  • sanirim herkesin 5 oy verme hakki vardi. seneye eger oy verme hakki sayisi dusurulurse daha yerinde oylama yapilabilir diye dusunuyorum.
  • multi platform oyunlar ayrıca değerlendirilmeli
  • inFamous 2, Killzone 3 ve Resistanc 3 ü beklerdim en azından bunlardan birinin olması gerekirdi ama herhalde PC sahibi arkadalar kafalarına göre oy vermiş. Exclusive sadece Uncharted 3 vardı.
  • göruyorum ki ps3 u olmayanlar oy kullanmış.. ben sadece exclusive leri yazdım .. yazık valla fanboylar dolaşıyor ortalıkta... cod-bf nereden çıktı :? :S
  • killzone 3 olmalıydı aynen katılıyorum yorumu yapan arkadaşa ayrıca hep son çıkan oyunları koymuşsunuz eniyi 10 oyun yapsaydınız 5 le sınırlı kalmasaydınız daha iyi olurdu bu sene çok güzel oyunlar çıktı onları da görmek isterdik neyse oylar hep son çıkan güncel oyunlara gitmiş herzamanki gibi ilk 10 isteriz :)
  • liste dogru bence. unc assas ztn ps3 oyunları onlar başa gelmiş. ve 2.kapak bf3 yine coddan önde. bakalım pc nasıl olcak bf3 artık girmiş olsun ilk2e
  • Killzone 3 ve Resistance 3 gibi exclusiveleri bu listede görememiş olmak üzücü ama daha da üzücüsü hala mw3 ü ve serinin en zayıf halkası AC revelations ı listede görmek.

Not: Tartışmak değil amacım mw3 ü bende oynuyorum ama şu listede görülcke bir oyun değil kanımca..
  • başta ve sonda çalan şarkı nedir editörlerden biri söyleyebilir mi ya da bilen biri varsa çok tanıdık geliyor ama hatırlayamıyorum bi türlü biri yardım etsin lütfen sinir stres yaptım
  • Giriş parçası: Silly Snails - Never Ending Story
  • KZ3ün başarılı olmasına rağmen ilk 5te olmamasının nedeni: Yılın başında çıktı insanlar oynadı oynadı, aksiyonnu dibine vurdu, eğlenceli saatler geçirdi fakat sonradan unuttu ve oyunun eksik yönlerini aramaya başladılar. Sıralama genelde son çıkan oyunlar üzerine yoğun oy almış zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.