benim favori 5 im su olurdu uncharted 3 batman arkham city fifa 12 battefield 3 cod mw3
Artık PC listesinde de Portal 2 çıkmazsa yuh diyeceğim bu communitye.
god of war 3 nerde ??
Uncharted tamam da nerede Killzone 3.Resistance 3 nerede.çoluk çocuk oy kullanmış
Uncharted tamam da nerede Killzone 3.Resistance 3 nerede.çoluk çocuk oy kullanmış
hak eden kazanmış uc3 bütün platformlara çıksaydı 2011 in tartışmasız her dalda en iyisi olurdu :)
ben oy verirken hep ps3 ex oyunlarini yazdim yazik olmus kz3 e
Demek ki neymiş yılın en çok satan oyunu (mw3) aynı zamanda yılın en iyi oyunu olmuyormuş, bunu defalarca belirttik; önemli olan bir oyunun satış rakamları değil önemli olan oynandık dan sonra insanlar anketlere verdiği oyların sonucu İnsanlar cod u hep eski cod a olan saygısından ve merak dan alıyor. Ama oynayınca yılın en çok satan oyununun en iyi oyun olmadığı gerçeğine varıyorlar.
Bölüm sonu canavarına böyle tarafsız bir anket yaptığı için teşekkür ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: trkocaer
god of war 3 nerde ??
şuan mağarada uyuyor senin gibi
tabiki de uncharted 3 tam beklediğim oyundu
arkham city, arkham asylum un çok daha iyisi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Bence olmamış. Sonuçta bu PS3 platformu ve bu yüzden infamous 2, killzone 3 , resistance 3 gibi exclusiveler olmalıydı.
ne güzel kafan var senin öyle ben bf3 ü en iyi oyun seçiyorum belki nereye oy atacağım ?
bu arada uncharted a yakışmış
Oyunlar güzel, sunum da çok güzel. Tonlamalar yerinde olmuş. Teşekkürler :))
MW3 ve BF3'ün PS3 en iyi 5 ine girmesinin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu iki yapımın PC de ödülledirilmesi gerekir, vereceksen Killzone 3, Resistance 3 e ver. Yani bu PC ye hadi lan ordan fps konsol işidir demek gibi olur (çünkü söz konusu bu oyunlar PC'de zaten varlar) ki fps yapısı itibariyle konsolluk bişey değildir zaten. Her ne kadar günümüzde öyleymiş gibi gösterilmeye çalışılsada bu ancak firmaların fazladan para kazanmak için geliştirdikleri pazarlama taktiğidir sadece. Auto-lock olayıda zaten bunun en bariz örneği değilmidir? Ha Killzone 3 ve Resistance 3 te fps ama PC'de olmayan fps, dolayısıyla ancak PS3 te çıkan fps ler arasından seçim yapılmalı...
Uncharted 3, bu oyuna aşığım ^^
fena deil.
Tamda Beklediğim Gibi
Hep aynı oyunların sıralamada olması gerçekten de ilginç. Sanırım konudan çok herkes sevdiği oyuna oy vermekten kendini tutamamış yine. Belli bir şeydi. Yalnız Uncharted 3 beni hayal kırıklığına uğratmadı. Olması gereken yerde. Ps3 ün alınma sebebi denebilecek bir oyun ve gerçekten Ps3 de devrim yaratacak bir oyun. Tamamen yeni nesil bir oyun anlayışını ortaya attığı düşüncesindeyim. Olurda Ps3 alırsam orijinal olarak almak istediğim ilk oyun. Yine de diğerleri için korsan a hayır diyemem :)
Uncharted ve Gran Turismo başlı başına Playstation alma sebebi
Anlamadığım niye kötü buldunuz BF3'ün senaryosunu bence gayet güzeldi.Hem MW3 hem BF3 oynayıp bitirmiş biri olarak BF3'ün senaryosunda daha çok eğlendim.