Şimdi Ara

2011'in En İyi 5 Playstation 3 Oyunu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
35.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PS3,XBOX 360 ve PC sıralamalarını izledim. Gerçek anlamda tek yerini hak eden oyun listede bence Uncharted 3. Internet cafe gençliği daha çok oy kullanmış gibi duruyor.
  • Sıra AC ye gelene kadar bir dünya oyun vardı
  • Uncharted 3, hakettiği 1. liği aldı, batman 2. sirada olabilirdi, katılıyorum ben de yukarıda belirten arkadaşlara. Birde, CoD BF'dan daha yukarıda olabilirdi.
  • Yılın başındaki oyunlara listelerde yer yok :) Genelde son dönemde ağırlıklı olarak çıkan oyunlara abanılmış ama yinede normal bir liste.Uncharted 3 1.liği hakediyordu bence.Sadece Arkham City ile AC:R'nin yerleri değişse daha iyi olurmuş sanki :)
  • çok güzel bir liste ama killzone 3'de olabilirde bana göre de. tabi bu oyulardan hiçbirini çıkartamazlardı. ilk 6 yapsalardı keşke
  • hey yavrum hey assasins burdada 2. olmuş..hak ediyor..diğerlerini bilemem ama 1.liğide uncherted hak ediyodu.. pc'den sonrada ps3'de de 1 ve 2 cuk oturmuş.. ;)
  • Uncharted 3 Derim... O kadar :)
  • sıralama fena değil ama assasins creed revelation bence 2.liği hakketmedi ve gözüm de skyrimi aramadı değil
  • Batman 1. olmalıydı.
    Battlefield 3 çok güzel oyun.
    Call of Duty MW3'e laf yok zaten :)
    Diğerleri hoşuma gitmedi o kadar... -_-
  • eh iste
  • Uncharted Kadar Güzel Bir Oyun Olamaz. Ben Onu Bitirdim. Sıralamada Kesinlikle Batman'in Olmaması Lazımdı.Onun Yerine Resistance 3 veya Killzone 3 veya Max Payne 3 Olabilirdi.Battlefield'da Süper Bir Oyun Onuda Bitirdim.Call Of Duty'yi Daha Almadım ama Onuda Almayı Düşünüyorum. Benden Bu Kadar... Unharted Dünyanın En İyi Oyunudur Bunu Bilin... :))
  • 2013te bence dünyanın en güzel oyunu assasins creed 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

ben oy verirken hep ps3 ex oyunlarini yazdim yazik olmus kz3 e

Uncharted 3 derim
  • Uncharted 3 Drake's Deception gibi bi oyunu ben hayatta görmedim görememde heral anca 50 yıl sonra görürüz. Arkadaşlar inanılmaz gerçekçi bir grafik ve çok sürükleyici hikayeleri ve oyun zevki...Diyecek söz yok oynamanız yeterli olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Uncharted 3 Drake's Deception gibi bi oyunu ben hayatta görmedim görememde heral anca 50 yıl sonra görürüz. Arkadaşlar inanılmaz gerçekçi bir grafik ve çok sürükleyici hikayeleri ve oyun zevki...Diyecek söz yok oynamanız yeterli olacaktır...

Yıl olmuş 2013...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.