Şimdi Ara

2011 jetta (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
55.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PASSAT, JETTA değişecek, POLO SEDAN gelecek, bunlar 2011'in ilk çeyreğinde olacak.

VW.COM | UPCOMING CARS

Israrla bana inanmamak ve hala Jetta'nın geleceğinden şüphe etmek isteyenler varsa : VW.COM.TR - İLETİŞİM bölümüne gelip sorularınızı

iletebilirsiniz. 2 Gün içinde yanıtlıyorlar.

Alacağınız cevabı şimdiden yazayım:

[bkz:Göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.

Yeni kasa VW Jetta araçlarımızın 2011 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanmaktadır. Şu aşamada fiyat ve donanım bilgilerini veremediğimizi üzülerek belirtir, bu bilgilerin ilerleyen zamanlarda siz sayın müşterilerimizle paylaşılacağını belirtmek isteriz.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrulc -- 24 Eylül 2010; 17:12:03 >

• Yeni Jetta'nın büyüyen boyutlarıyla Citroen C5, Laguna ve Volvo S40 gibi modellerin karşısında konumlandırılacağı söyleniyor. Amerika pazarı için üretilen Jetta hakkında söylenenler genel olarak olumlu. Ki söz konusu Jetta Avrupalı Jetta'dan ucuz ve basitleştirilmiş bir Jetta. Amerikan ve Japon sedanlarla rekabet edebilmesi için fiyatını 16.000 $ seviyesinde tutmaya çalışmışlar ve bunun için de bazı teknoloji ve donanımlardan tasarffuf yoluna gitmişler. Örneğin Amerikalı Jetta'da elektromekanik yerine hidrolik direksiyon var. Arkada bağımsız süspansiyon yerine torsion beam kullanılmış. Kabin plastikleri daha ucuz. Donanımlar daha kısıtlı. Yeni teknoloji motorlar geri planda tutulmuş. Bunlara rağmen Jetta'nın genel kalite hissi, yalıtımı ve konforu beğenilmiş. Avrupalı Jetta'nın daha fazla kalite, daha iyi yalıtım, konfor ve sürüş dinamikleri sunabileceği söyleniyor. Böyle olduğu taktirde de rakiplerini gölgede bırakacağı düşünülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

Yeni Jetta'nın büyüyen boyutlarıyla Citroen C5, Laguna ve Volvo S40 gibi modellerin karşısında konumlandırılacağı söyleniyor. Amerika pazarı için üretilen Jetta hakkında söylenenler genel olarak olumlu. Ki söz konusu Jetta Avrupalı Jetta'dan ucuz ve basitleştirilmiş bir Jetta. Amerikan ve Japon sedanlarla rekabet edebilmesi için fiyatını 16.000 $ seviyesinde tutmaya çalışmışlar ve bunun için de bazı teknoloji ve donanımlardan tasarffuf yoluna gitmişler. Örneğin Amerikalı Jetta'da elektromekanik yerine hidrolik direksiyon var. Arkada bağımsız süspansiyon yerine torsion beam kullanılmış. Kabin plastikleri daha ucuz. Donanımlar daha kısıtlı. Yeni teknoloji motorlar geri planda tutulmuş. Bunlara rağmen Jetta'nın genel kalite hissi, yalıtımı ve konforu beğenilmiş. Avrupalı Jetta'nın daha fazla kalite, daha iyi yalıtım, konfor ve sürüş dinamikleri sunabileceği söyleniyor. Böyle olduğu taktirde de rakiplerini gölgede bırakacağı düşünülüyor.

Ben de aynen böyle tahmin etmiştim. Yukarılarda bazı arkadaşlar fotograflarda özellikle iç mekanlardaki tasarım ve melzeme kalitesizliğini eleştirmişler. Ancak unutmayalım ki, şu ana kadar paylaşılanlar Amerika pazarı için üretilen araçların fotografları. Avrupadaki ve bize gelecek olanların o resimdekiler gibi kalitesiz görünümlü olacağını beklememek gerek. Bu konuda endişe etmeyin derim :)

• araç vw sitesinde amerika bölgesinde satışa sunulmuş 15.000 $ dan başlıyor :)
  • arkadaslar merhaba araba alacagım jetta ıstıyorum ama hem ıkıncı el hem servıs garantı ımkanları kosan bı model olmalı hem bınıcıyım hemde satıcı cok uzun yıllar bınmeyecegım. yanı hayatımın kararını vermek uzereyım ne olur yardım edın bana 2011 jettayı tavsıye edermısınız kullanım satıs ve kronık durumları söz konusumu
  • arkadaslar merhaba araba alacagım jetta ıstıyorum ama hem ıkıncı el hem servıs garantı ımkanları kosan bı model olmalı hem bınıcıyım hemde satıcı cok uzun yıllar bınmeyecegım. yanı hayatımın kararını vermek uzereyım ne olur yardım edın bana 2011 jettayı tavsıye edermısınız kullanım satıs ve kronık durumları söz konusumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocarslan

arkadaslar merhaba araba alacagım jetta ıstıyorum ama hem ıkıncı el hem servıs garantı ımkanları kosan bı model olmalı hem bınıcıyım hemde satıcı cok uzun yıllar bınmeyecegım. yanı hayatımın kararını vermek uzereyım ne olur yardım edın bana 2011 jettayı tavsıye edermısınız kullanım satıs ve kronık durumları söz konusumu

bu saatten soraa jetta alma yeni kasa çıkıcak zarar edersin ya bekle yada başka araç bak yeni model
  • 1.2 TSI motor nasıl kalır acaba bu kasada ? Düşündüğüm bir model açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.