Şimdi Ara

2011 jetta (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
55.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçla ilgili ayrıntılar yavaş yavaş netleşiyor.İlk etapta 1.2 TSI ve 1.6 dizel versiyonlar ithal edilecekmiş.1.4 litrelik TSI'lar hazirana doğru gelecekmiş.Almanya başlangıç fiyatının 21.500 euro civarında olması bekleniyor.(kaynak Autoshow)Türkiye başlangıç fiyatı henüz netleşmese de 2.00 lira olan kurla çarpınca 43.000 lira ediyor.Passatın da benzer fiyattan başladığı düşünülürse fiyatın biraz daha aşağı çekilme olasılığı var çünkü aynı marka içinde usulen, alt segmentteki bir aracın başlangıç fiyatı bir üst segmentteki modelden eşit ya da fazla olmaz genel olarak.Bu durumda fiyatı aşağıda tutmak için daha önce Poloda yapıldığı gibi baz donanımı da azaltıp ithal edilmesi söz konusu olabilir.
    Bu arada dizel Pololarda sıra yazılıyomuş.İnsanlar 40.000 lirayı bu arabaya nasıl veriyo anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu.
  • Dizel full dsg şanzıman min 55 olur.Audi A3 1.6 TDİ'ler de geldi.Ama jettayi bekliycem heralde. Bu arada saablara benzemiş kasa bence cok güzel.
  • 1.6 TDI Manuel şanzuman 45-50 bin arası bir fiyat olursa ben ciddi ciddi 2011 jetta almayı düşünürüm. Umarım çok uçuk rakamlardan girmez listelere. 55 bin gibi bir fiyattan bahsedilmiş. Jetta 1.6 TDI o fiyattan girerse, passat 1.6 TDI 65-70 bin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilsev -- 19 Ağustos 2010; 11:55:28 >
  • Evvet artık yeni jettayı canlı olarak görme imkanımız var tabi ankarada olanlar için :D neyse 2011 jetta ankara doğuş otoda görücüye çıkmış bulunmakta satışı henüz başlamadı. Arabayı gördüm ve resimlerindekinden çok daha heybetli ve güçlü duruyor.Jetta eski kasaya göre sonunda doğru yolu buldu diye düşüniyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: myret

Evvet artık yeni jettayı canlı olarak görme imkanımız var tabi ankarada olanlar için :D neyse 2011 jetta ankara doğuş otoda görücüye çıkmış bulunmakta satışı henüz başlamadı. Arabayı gördüm ve resimlerindekinden çok daha heybetli ve güçlü duruyor.Jetta eski kasaya göre sonunda doğru yolu buldu diye düşüniyorum :D

bi de resim ekleseydiniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Evvet artık yeni jettayı canlı olarak görme imkanımız var tabi ankarada olanlar için :D neyse 2011 jetta ankara doğuş otoda görücüye çıkmış bulunmakta satışı henüz başlamadı. Arabayı gördüm ve resimlerindekinden çok daha heybetli ve güçlü duruyor.Jetta eski kasaya göre sonunda doğru yolu buldu diye düşüniyorum :D

bi de resim ekleseydiniz ya

walla ne söyleym arabayı görünce hiçbirşey aklıma gelmedi :)

• Ankaralı arkadaşlardan rica ediyoruz o zaman :)
  • Beyler,

Jetta 1.6 105bg TDI 50-55 civarından başlayacaksa eğer,
    Size tavsiyem Octavia'lara bir bakın.

Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990
    Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP 43.990
    Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 49.990

Evet classic boşline gibi birşeydir ama, jetta primeline olarak 55ten başlayacaksa, 50 ye full+full octavia sanırım 10 kat mantıklı bir seçenek olacaktır.
    Beklemenize değecek bir durum yok. İç malzemeleri zaten aynı..
    Hatta jetta ve passat mevcut klima ve radyo kontrollerini kullanmıyorken, yeni octavia bunlarla satıştaydı..

Son 2 aydır inanılmaz sayıda 1.6tdi octavia satıldı. Bu fiyatlara gerçekten çok cazip.
    Ambiente donanım seviyesi de kimseyi üzmez.

Skoda bayii gibi konuştum ama, dediğim gibi aynı donanım seviyesinde bu araçlar arasında en fazla 3000tl farketmelidir.
    Onun üzerine çıkarsa, mantık dışına çıkmış oluyor..

Ben de haftaya Ankara'ya gideceğim. Eğer hala orda olursa bir bakayım JEtta'ya..Merak ediyorum.

• arkadaşlar bi internet sitesinde okuduğum kadarıyla almanya da 15 bin euro dan satışa başlayacakmış.türkiye ye geldiğinde vergileriyle fln fiyatı tahminen kaç olur sizce?
  • quote:

arkadaşlar bi internet sitesinde okuduğum kadarıyla almanya da 15 bin euro dan satışa başlayacakmış.türkiye ye geldiğinde vergileriyle fln fiyatı tahminen kaç olur sizce?

Şu anki model Almanya'da 20.000 eurodan başlıyor,bundan daha ucuz olması imkansız,üstelik artık 1.6 mpi motor olmayacağına göre yeni teknoloji bahanesiyle tsi motordan kaynaklanacak fiyat farkı da mutlaka olacaktır.Eğer döviz kurlarında çok büyük oynamalar olmazsa benim tahminim 37-38 arası bi fiyattan başlar diye düşünüyorum.Ama bu Doğuş Oto'nun ne yapacağı belli olmaz,bomboş Polo'ya 32.000 lira isteyen bir firmadan her türlü sürpriz beklenebilir...
  • 2006 confort jetta kullanıcı olarak bu yeni kasa bana çekici gelmedi nedense!

neden? çünki bu araçta gördüğüm kadarıyla devir saati ve kadran etrafında o krom çerçeve dahi yok rersimlere bakın
    neden? çünki bu araçta kapı kenarlarında çevreleyen krom çerveve yok sadece cam altında bant şeklinde resimlere bakın
    neden? çünki bu araçta arka stoplar o güzelim led sinyaller ve dizayın yok şimdiki tasarım audi kopyası gibi
    neden? çünki içi ve dışı polo'nun sedanı gibi.
    neden? çünki ön taraftan golf arkadan audi gibi.
    canlı görmedim sadece resimdeki dikkatimi çekenler bu şekilde.
    bu saydıklarım benim gözümde ince estetik ve tasarımlardır, yeni kasa bir öncekinden daha çekici olmalı.
    jetta şu haliyle bile büyük ve geniş araç eni boyu büyümekle pek birşey katmamış.

bence alacak olanlar şimdiki kasanın full olanını alsınlar içlerine sine sine araçlarına binerler.şahsi fikrimdir.

• quote:

Az önce hem Ankara Doğuş Oto'yu hem de Etimesgut Doğuş Oto'yu aradım. Ankara'da hiç bir yerde 2011 Jetta olmadığını, hatta henüz Türkiye'ye hiçbir şekilde 2011 Jetta girişi yapılmadığını söylediler.

Bu durumda galiba birileri yalan söylüyor

• Niye yalan söylesin yav.
    Çok ilginç.
    Herhalde ilk CNR da göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 19 Eylül 2010; 16:09:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Niye yalan söylesin yav.
    Çok ilginç.
    Herhalde ilk Cebit de göreceğiz.

cebit mi
  • quote:

cebit mi

Arkadaş 29 Ekimde başlayacak CNR'daki fuarı kastetti heralde.
    Bu arada dün sürpriz bir şekilde güncel Jetta fiyatlarında küçük bir indirim yapıldı.Aslında zayıf euro kurunun etkisiyle tüm modellerde fiyatların aşağı çekilmesi gerekiyor ama firmaların birçoğu talep artışını fırsat bilip kuruş indirim yapmıyorlar.
  • Düzeltiyim arkadaşlar.

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 13.Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show’da dört yeni model sergileyeceklerini söyleyen VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, yeni Jetta’nın bunlardan biri olacağını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Düzeltiyim arkadaşlar.

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 13.Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show’da dört yeni model sergileyeceklerini söyleyen VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, yeni Jetta’nın bunlardan biri olacağını söyledi.

diğer üç model de biliniyo mu acaba?
  • quote:

Yıl sonuna kadar 2 yeni modelin daha ithal edilmeye başlanacağı açıklanmıştı.Bunlar bildiğim kadarıyla Polo GTI ve makyajlı Touran modelleriydi.Yeni Jettayla birlikte toplam 3 ediyor.Eğer kesin rakam dörtse,kalan araç büyük ihtimalle yeni Caddy olabilir diye düşünüyorum.
  • Hadi hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

quote:

Yıl sonuna kadar 2 yeni modelin daha ithal edilmeye başlanacağı açıklanmıştı.Bunlar bildiğim kadarıyla Polo GTI ve makyajlı Touran modelleriydi.Yeni Jettayla birlikte toplam 3 ediyor.Eğer kesin rakam dörtse,kalan araç büyük ihtimalle yeni Caddy olabilir diye düşünüyorum.

yeni passat ne zaman açıklanacak peki?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.