Şimdi Ara

2011 Jetta Siparişi Verildi - Bayiden Alınan Bilgiler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jetta konusunda yazmıştım. İlk olarak kapora yatırmak için gidenlerden kapora almıyolardı diye belirtmişlerdi bazı kişiler. Hatta bir kişide olayın doğruluğunu araştırmak için sormuş kapora alınmadığını teyit etmiş. Donanımların tam anlamıyla fiyatlarının belirlenememesi sebebi ile sadece adınızı kayıt ettik diyorlarmış. Fiyatlar dahada düşebilir diyorlarmış ama kazın ayağı öyle değil sanırsam.

Bugün eniştemde tanıdık vw bayisi ile konuşmuş. Ocak'tan sonra bu fiyatlar zamlanacak demiş yetkili kişi. Yani bir müşteriye zamlanacak kelimesini kullanmazlar normalde. Sizde ise kapora almışlar ve benimde belirttiğim gibi donanımların ne fiyatta olacağı kesinleşmediği için net fiyat söylememişler. Highline araçta özellik olarak ne yazıyorsa odur. Şu yok, bu yok gibi saçma sapan birşey olamaz. Demem o ki, tezimiz doğru çıkıyor.

Araç geldiğinde size bahsettikleri donanımların eksiksiz geldiğini söyleyecekler ve şu kadar para diyecekler bence. Şu kadar tutuyor, eğer bu donanımlar gelmezse şu kadar ineriz bence hikaye. Tam dolu aracın şu an fiyatı net olarak bilinmediği için bu açıklamayı yapmışlar. Başka bir vw bayisi ile konuşun ikisinin farklı söylemler içerisinde olduğunu göreceksinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Jetta konusunda yazmıştım. İlk olarak kapora yatırmak için gidenlerden kapora almıyolardı diye belirtmişlerdi bazı kişiler. Hatta bir kişide olayın doğruluğunu araştırmak için sormuş kapora alınmadığını teyit etmiş. Donanımların tam anlamıyla fiyatlarının belirlenememesi sebebi ile sadece adınızı kayıt ettik diyorlarmış. Fiyatlar dahada düşebilir diyorlarmış ama kazın ayağı öyle değil sanırsam.

Bugün eniştemde tanıdık vw bayisi ile konuşmuş. Ocak'tan sonra bu fiyatlar zamlanacak demiş yetkili kişi. Yani bir müşteriye zamlanacak kelimesini kullanmazlar normalde. Sizde ise kapora almışlar ve benimde belirttiğim gibi donanımların ne fiyatta olacağı kesinleşmediği için net fiyat söylememişler. Highline araçta özellik olarak ne yazıyorsa odur. Şu yok, bu yok gibi saçma sapan birşey olamaz. Demem o ki, tezimiz doğru çıkıyor.

Araç geldiğinde size bahsettikleri donanımların eksiksiz geldiğini söyleyecekler ve şu kadar para diyecekler bence. Şu kadar tutuyor, eğer bu donanımlar gelmezse şu kadar ineriz bence hikaye. Tam dolu aracın şu an fiyatı net olarak bilinmediği için bu açıklamayı yapmışlar. Başka bir vw bayisi ile konuşun ikisinin farklı söylemler içerisinde olduğunu göreceksinizdir.

Benim konuştuğum satış sorumlusu da sizin söylediğiniz gibi şeyler söyledi, yani ilk partiden sonra donanımlar Tam Turkiye Paketi olacak ama fiyatlar zamlanacak falan dedi. Açıkçası hala ben kaparomu vermeme rağmen bu araç benim aracım diyemiyorum, çünkü hem Doğuş'a güvenmiyorum, hem de arabanın donanımlarının tam olacağına emin olamıyorum. Bu yüzden halen BMW 3 kasa üzerinde fiyat araştırması yapmaktayım. Eğer Ocak 3.Hafta geldiğinde istediğim gibi bir Jetta gelmemiş ise anında vazgeçip hiç istemediğim halde daha yüksek rakamlı otomobillere bakmak zorunda kalacağım, bu sefer 1.6 litre sınırını aşmak da gerekebilir...

Ben en iyisi Pazartesi günü tekrar bayiye gidip net donanım listesi almaya çalışayım, hatta söylediğiniz gibi başka bir iki ildeki bayiye de telefon açıp sorayım durumu.

• Parası sorun değil beğenen 60 ta verir 70 te ama ilk partide ışık paketi yok olayı ve bunu normal görenler daha ilginç. Burada arabanın baz donanımı konuşulmuyor önemli olan yürüyen aksamsa ışık paketi falan boş işlerse merkezi kilit cd çalar otomatik cam falanda koymasalarmış:) Bunlarıda çıkarıp highline plus olarak sürsünler piyasaya daha iyi olur
  • polo 45.000 tl bedava mış meğerse hemen polo almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Jetta konusunda yazmıştım. İlk olarak kapora yatırmak için gidenlerden kapora almıyolardı diye belirtmişlerdi bazı kişiler. Hatta bir kişide olayın doğruluğunu araştırmak için sormuş kapora alınmadığını teyit etmiş. Donanımların tam anlamıyla fiyatlarının belirlenememesi sebebi ile sadece adınızı kayıt ettik diyorlarmış. Fiyatlar dahada düşebilir diyorlarmış ama kazın ayağı öyle değil sanırsam.

Benim konuştuğum satış sorumlusu da sizin söylediğiniz gibi şeyler söyledi, yani ilk partiden sonra donanımlar Tam Turkiye Paketi olacak ama fiyatlar zamlanacak falan dedi. Açıkçası hala ben kaparomu vermeme rağmen bu araç benim aracım diyemiyorum, çünkü hem Doğuş'a güvenmiyorum, hem de arabanın donanımlarının tam olacağına emin olamıyorum. Bu yüzden halen BMW 3 kasa üzerinde fiyat araştırması yapmaktayım. Eğer Ocak 3.Hafta geldiğinde istediğim gibi bir Jetta gelmemiş ise anında vazgeçip hiç istemediğim halde daha yüksek rakamlı otomobillere bakmak zorunda kalacağım, bu sefer 1.6 litre sınırını aşmak da gerekebilir...

Ben en iyisi Pazartesi günü tekrar bayiye gidip net donanım listesi almaya çalışayım, hatta söylediğiniz gibi başka bir iki ildeki bayiye de telefon açıp sorayım durumu.

Tezimi doğrulamak adına sorabilirsiniz ancak "bana tam net birşey söyleyin" diye gidecekseniz bence boşa gitmeyin derim. Çünkü bahsettiğimiz gibi onlarda bilmiyor neyin ne olduğunu. Tahminim şu ki araç hangi katogoride ise yazdığı gibi gelecek. Hiç bir donanım eksikliği olmayacak. Sadece fiyat belirsizliği var. Bence 1 ay daha bekleyip tam olarak ne olduğunu görün derim.

EKLEME: Highline modelde Navigasyonlu teyp ve çok fonksiyonlu deri direksiyon, tam otomatik klima var. Bunun için Comfortline ile arasında 3500 lira farkı var. Tabi hız sabitliyicide çabası. Bence iyi seçim. Ancak ben olsaydım Comfortline alırdım sonradan hız sabitleme taktırırdım. Nerdek kıssak ekonomi olur hesabı Ama şu andaki fiyatından almam o ayrı. Şu anda indirim beklemekte saçma olur. Zira fiyatların yükseleceği söyleniyor.

Birde pazarlık yaptınızmı acaba? Eniştem kuruş indirim yapmıyorlar, zaten bu kampanyalı fiyatı diyorlarmış. Hani Passat içinde söylüyorum bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 19 Aralık 2010; 3:23:23 >

• quote:

quote:

quote:

Tezimi doğrulamak adına sorabilirsiniz ancak "bana tam net birşey söyleyin" diye gidecekseniz bence boşa gitmeyin derim. Çünkü bahsettiğimiz gibi onlarda bilmiyor neyin ne olduğunu. Tahminim şu ki araç hangi katogoride ise yazdığı gibi gelecek. Hiç bir donanım eksikliği olmayacak. Sadece fiyat belirsizliği var. Bence 1 ay daha bekleyip tam olarak ne olduğunu görün derim.

EKLEME: Comfortline modelde hız sabitleyici yok evet ama sonradan eklenebiliyordu sanırsam. Bunun içinde araç hazırlıklıdır diye düşünüyorum. Siz neden eklettirmeyi düşünmediniz acaba? Tabi 3000-3500 lira fark var comfortline model ile highline arasında ancak bu farkta kayda değer başka donanımlar ne var bakmamıştım.

Birde pazarlık yaptınızmı acaba? Eniştem kuruş indirim yapmıyorlar, zaten bu kampanyalı fiyatı diyorlarmış. Hani Passat içinde söylüyorum bunu..

Pazarlık yapmadım çünkü fiyat aracın teslim edileceği günkü fiyat olur bu tarz satışlarda. Ben şimdi ne kadar pazarlık edersem edeyim sonuç olarak o gün aracın fiyatı neyse onun üzerinden tekrar pazarlık gerekecek diye düşünüyorum. Oyüzden Ocakta araç sizin dediğiniz şekilde tam dolu gelirse oturup pazarlık yaparım diye düşünüyorum ama hiç de umutlu değilim, geçen Golf'ü alırken sadece 200 TL indirim yapmışlardı bu seferde 300-500 TL 'den fazla hayatta indirmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

O zaman sizin söylediğiniz Almanya fiyatı ile Amerika fiyatı arasında fark var.Neden acaba? Amerikada fiyatlar 15.995 dolar'dan başlıyor.? Ayrıca Amerikada 2.0 motor seçeneğiyle başlıyor sanırım. Araştırmak lazım.

yeni jetta, yani forma konu araç, meksikada üretilen, platformu golf VI ile aynı olmayan, bir bakıma tamamen yeni bir araç. iç hacmi itibariyle, özellikle arka oturma alanı genişliği olarak passat ı aratmıyor şeklinde yorumlar okudum bazı dergilerde. yani aslında mantalitesi golf ten farklı, avrupadan çok amerika pazarını hedef alan bir araç. dolayısıyla yol tutuş, işçilik gibi konularda golf kadar iyi olmayabilir. ancak 105 beygirlik dizel motor golfte de kullanılıyor.
  • hayırlı olsun ama jettaya 60 bin vermek ne kadar mantıklı heleki d segmentli araç almak varken o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

Türkiyeye gelecek versiyon Amerikamı yoksa Avrupamı bilgisi olan varmı? Motor harici olarak

Avrupa versiyon olacak, arka süspansiyona eğilip bakmak yeterli showroomdakilere sormayın bile.. 1.2 105hp ve 1.6 TDI Motorlar zaten USA'da yok, orada 2.0 140hp TDI ve 2.0 eski 200hp'lik TFSI motor var 1200cc'lik motoru USA'da satmaya kalksan herhalde showroom ertesi gün kapanır enteresan herifler ya, teknik verilere hiç bakmayıp sadece hacim olsun istiyorlar inanılır gibi değil..

Bağımsız süspansiyon komple kalktı diye biliyorum bende, sabit aksa geçildi galiba.

• Hayırlı uğurlu olsun.
  • asoz;yüksek donanımlı derin siyah+bej döşeme?+1.6 tdi DSG mantıklı bir seçim gibi duruyor...performans+ekonomi+konfor bir arada diyebilirim.
    ancak yeni üretilen(meksika) araç olması,test sürüşü yapılmamış olması,donanım ve fiyatının belirsizliğini koruması,sürüş özelliklerine ait belirsizliklerin olması gibi nedenler ile durumu tekrar değerlendirmenizde fayda olduğu kanaatindeyim.
    bende izmit'te yaşıyorum ve benzer düşünceler benimde kafamı uzunca bir süre meşgul etti;yeni jetta ve yeni passatı otoshowda görme imkanı buldum.yeni passatın tasarımını beğenmedim.yaklaşık 6 ay önce 2008 model 1.4 tsi manuel comfort refleks gümüş B6 kasa passatımı satmış;o günden aralık başına kadar hanımın 1.4 tsi manuel tornado kırmızı comfort golf 5 ini kullanıyordum.sizin önceliklerinizin hemen hepsi benimde önceliğim idi.1 aralık tarihinde 8 aylık 2010 model 12.000 km sahibinden sıfır hata şeker beyazı 2.0 tdi 6-DSG comfortline B6 kasa passat satın aldım.Passat ve Golf kullanan birisi olarak diyebilirim ki sınıf farkı her anlamda B6 kasa passat ile kendini hissettiriyor.Ve bu konfordan,güvenlikten,performansdan vazgeçemedim.

2011 Jetta Siparişi Verildi - Bayiden Alınan Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_ozi -- 19 Aralık 2010; 21:33:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_ozi

asoz;yüksek donanımlı derin siyah+bej döşeme?+1.6 tdi DSG mantıklı bir seçim gibi duruyor...performans+ekonomi+konfor bir arada diyebilirim.
    ancak yeni üretilen(meksika) araç olması,test sürüşü yapılmamış olması,donanım ve fiyatının belirsizliğini koruması,sürüş özelliklerine ait belirsizliklerin olması gibi nedenler ile durumu tekrar değerlendirmenizde fayda olduğu kanaatindeyim.
    bende izmit'te yaşıyorum ve benzer düşünceler benimde kafamı uzunca bir süre meşgul etti;yeni jetta ve yeni passatı otoshowda görme imkanı buldum.yeni passatın tasarımını beğenmedim.yaklaşık 6 ay önce 2008 model 1.4 tsi manuel comfort refleks gümüş B6 kasa passatımı satmış;o günden aralık başına kadar hanımın 1.4 tsi manuel tornado kırmızı comfort golf 5 ini kullanıyordum.sizin önceliklerinizin hemen hepsi benimde önceliğim idi.1 aralık tarihinde 12.000 km sahibinden sıfır hata şeker beyazı 2.0 tdi 6-DSG comfortline B6 kasa passat satın aldım.Passat ve Golf kullanan birisi olarak diyebilirim ki sınıf farkı her anlamda B6 kasa passat ile kendini hissettiriyor.Ve bu konfordan,güvenlikten,performansdan vazgeçemedim.

Sn. dr_ozi çok isabetli bir tercih yapmışsınız. Hemde beyaz. Keşke bende bulsam aynı araçtan hemen alırım valla. Sakıncası yoksa ne kadara aldınız.

Selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

quote:

asoz;yüksek donanımlı derin siyah+bej döşeme?+1.6 tdi DSG mantıklı bir seçim gibi duruyor...performans+ekonomi+konfor bir arada diyebilirim.
    bende izmit'te yaşıyorum ve benzer düşünceler benimde kafamı uzunca bir süre meşgul etti;yeni jetta ve yeni passatı otoshowda görme imkanı buldum.yeni passatın tasarımını beğenmedim.yaklaşık 6 ay önce 2008 model 1.4 tsi manuel comfort refleks gümüş B6 kasa passatımı satmış;o günden aralık başına kadar hanımın 1.4 tsi manuel tornado kırmızı comfort golf 5 ini kullanıyordum.sizin önceliklerinizin hemen hepsi benimde önceliğim idi.1 aralık tarihinde 12.000 km sahibinden sıfır hata şeker beyazı 2.0 tdi 6-DSG comfortline B6 kasa passat satın aldım.Passat ve Golf kullanan birisi olarak diyebilirim ki sınıf farkı her anlamda B6 kasa passat ile kendini hissettiriyor.Ve bu konfordan,güvenlikten,performansdan vazgeçemedim.

Sn. dr_ozi çok isabetli bir tercih yapmışsınız. Hemde beyaz. Keşke bende bulsam aynı araçtan hemen alırım valla. Sakıncası yoksa ne kadara aldınız.

Selamlar..

size özelden mesaj atmıştım.fiyatı orada belirttim(mesaj kutunuza bakarsanız)
    15.09.2010 tarihli 2011 modeller için vw liste fiyatı var elimde:86.200(indirimle 85.000)

• Sn. dr_ozi pm yi görmemiştim kusura bakma. Yanıtladım. Teşekkürler..
  • Birazdan bayiye tekrar gidiyorum, Jetta ile ilgili yeni bilgiler edinebilirsem buradan paylaşırım...
  • Herkese iyi akşamlar.... Bugün VW ARK OTO'ya gittim ve aracım hakkında bligi aldım. Sandığımızın aksine araçta donanım eksiği yokmuş, yani bana ışık paketi olmayacak demişlerdi , yağmur sensörü , kararan dikiz aynası vs olmayacak sanıyordum ama ışık paketi yerine başka bir paket koymuşlar ve aynı donanımları kapsıyor. Highline Listesinde yazan tüm donanımlar var sadece Elektrikli katlanır yan aynalar ve %65 karartılmış arka camlar eksik. Bunların yerine de spor süspansiyon ve 17" jant koymuşlar.

Öncelikle Araç teslim tarihi: 20 Ocak 2011
    Aracın Fiyatı : 60.149 TL

2011 Jetta 1.6 TDI 105 HP - DSG Highline - Metalik Siyah - İçi Mısırpüskülü Beji

Donanımlar: Highline Paket + DSG + Metalik Renk + RNS 310 Navigation System + 17" Jant + Spor Süspansiyon
  • quote:

Herkese iyi akşamlar.... Bugün VW ARK OTO'ya gittim ve aracım hakkında bligi aldım. Sandığımızın aksine araçta donanım eksiği yokmuş, yani bana ışık paketi olmayacak demişlerdi , yağmur sensörü , kararan dikiz aynası vs olmayacak sanıyordum ama ışık paketi yerine başka bir paket koymuşlar ve aynı donanımları kapsıyor. Highline Listesinde yazan tüm donanımlar var sadece Elektrikli katlanır yan aynalar ve %65 karartılmış arka camlar eksik. Bunların yerine de spor süspansiyon ve 17" jant koymuşlar.

2011 Jetta 1.6 TDI 105 HP - DSG Highline - Metalik Siyah - İçi Mısırpüskülü Beji

Donanımlar: Highline Paket + DSG + Metalik Renk + RNS 310 Navigation System + 17" Jant + Spor Süspansiyon

hayırlı olsun;iyi günlerde keyifle binmenizi temenni ederim...
    bu arada izmitte siyah jetta görürsem muhtemelen sizsiniz...
    selamlar...

• quote:

quote:

Herkese iyi akşamlar.... Bugün VW ARK OTO'ya gittim ve aracım hakkında bligi aldım. Sandığımızın aksine araçta donanım eksiği yokmuş, yani bana ışık paketi olmayacak demişlerdi , yağmur sensörü , kararan dikiz aynası vs olmayacak sanıyordum ama ışık paketi yerine başka bir paket koymuşlar ve aynı donanımları kapsıyor. Highline Listesinde yazan tüm donanımlar var sadece Elektrikli katlanır yan aynalar ve %65 karartılmış arka camlar eksik. Bunların yerine de spor süspansiyon ve 17" jant koymuşlar.

hayırlı olsun;iyi günlerde keyifle binmenizi temenni ederim...
    bu arada izmitte siyah jetta görürsem muhtemelen sizsiniz...
    selamlar...

Teşekkürler...

• burdaki yorumların çoğu olumsuz olsada ben fuarda gördüğüm ve çok beğendiğim jetta için bugün istanbul esenyurt doğuştan comfortline beyaz 1.6 tdi dsg sipariş verdim.56.400tl.bu fiyattan daha aşağı fiyat alan varmı acaba?araçta hız sabitleyici ve 17 porto jant var,ışık paketi yok.birde beni comfortline pakette klimatronik olmaması beni şaşırttı bu donanım ve ışık paketi sonradan eklenebiliyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.ALper

burdaki yorumların çoğu olumsuz olsada ben fuarda gördüğüm ve çok beğendiğim jetta için bugün istanbul esenyurt doğuştan comfortline beyaz 1.6 tdi dsg sipariş verdim.56.400tl.bu fiyattan daha aşağı fiyat alan varmı acaba?araçta hız sabitleyici ve 17 porto jant var,ışık paketi yok.birde beni comfortline pakette klimatronik olmaması beni şaşırttı bu donanım ve ışık paketi sonradan eklenebiliyormu acaba?

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız. Liste fiyatından mı satın aldınız yoksa herhangi bir indirim yaptılar mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.