Şimdi Ara

2011 Jetta Siparişi Verildi - Bayiden Alınan Bilgiler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu forumda VW kadar tartışılan başka bir araç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

bi xenon far yokmu

Gerçekten mi ? Hakikaten siz ciddi ciddi C sınıfı bir araçta standart paketlerin içinde Bi-Xenon far olmasını mı bekliyorsunuz? Enteresan....

Normal bir C sınıfında olmaz ama 60binlikte olmalı

Opsiyon ücretini ödersen oluyor zaten.... Neye takılıyorsunuz bu kadar anlamadım, sanki bütün firmaların bütün C sınıfı araçlarında Bi-Xenon farlar standart sunuluyor gibi yorumlar yapıyorsunuz.

C sınıfı standart bi xenon farlı araba olmazmı diyosun?
    buyur ozaman bitane standart olan göstereyim megane 1.4 tce impressor
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=518

• Arkadaşlar eleştirin yorumlarınızı yapın ama yok para verilmez yok şöyle yok böyle gibi ucu açık yazılar anlamsız. Bu cebindeki para, ihtiyaçların ve beğenilerinle ilgili bir konu. Kimi için 20.000 tl büyük paradır kimine göre 80.000 tl.

Birde bir sürü öneri yazılmış gereksizce. Arkadaşın ihtiyacı çift kavrama otomatik dizel ve 1.6 ve altı bir araç olduğu belli. Bu kriterleri sağlayan golf, oktavia ve yeni jetta dışında araç yokki. Bu tercihlere ilaveten yeni piyasaya çıkan reno megan ve fluence var yeni alternatif olarak. Fiyatıda üst donanımda 48.000 tl civarı bildiğim kadarıyla. Donanımlarını kıyaslayın, bunlar arasında tercih kıyaslaması yapında okuyacak olanlarda bilgilerinizden faydalansın..

Unutmayın şu anda araç arayan insanların birçoğunun beklentisi C veya D sınıfı 1.6 dizel, az yakan, otomatik (mümkünse çift kavrama dsg, edc, powershift vs) araç. Bugünkü şartlarda bu ihtiyacı karşılayacak araç sayısı maalesef çok sınırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

beyler xenon a bu kadar takılmayın. honda civic teki xenon ile bmw deki xenon u aynı kefeye koyamazsınız mesela. xenon var xenon var durumu bir bakıma.

her iki aracın 2009 xenonlu modelini de kullandığım için bu örneği verdim. civic fanları saldırıya geçmez umarım.

haklısınız,ılk arabam astra2001 de olmadıgı ıcın,bu hondayı alırken mutlaka xenon olsun ıstedım,söyle beyaz beyaz aydınlatalım hesabı,ınan kı suan umrumda bıle degıl,cok takılmıyorum
    hepsı gecıcı heves,mesela c.control elegance donanımla kendıgınden geldı,1 kez bıle kullanmadım,ne bılyım,ayagımın pedallarda olması bana daha cok güven verıyor,yola konsantre olmamı saglıyor-uzun yol yaptıgım zaman özellıkle arkadaslarıma uzun gelmıstı ist-marmaris ama bana kısa geldı cunku hep yola dıkkatımı verıyorum.yanı elegance donanıma c.control koymamıs olsa kıyametı koparmazdım,kullanmadıgım seyın ne yaygarasını yapıyım ki
    dedıgınız tabıı dogru,bmw 1 serısı arkadasım aldı merceklı xenonun halı baska
    benım önem verdıgım ;park sensörü,telefon-bluetooth,sunroof hepsı de var çok şükür,güvenlik için ayrı tabii -esp,havayastıgı- ama konumuz aksesuarlar

• Walla wv konu olunca yorumlarda 3 sayfa olmuş biz demi wv başlığı açsak bi i20 fiyatı istedim 2 kişi yazmış onlarda başka araba al demişler sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Walla wv konu olunca yorumlarda 3 sayfa olmuş biz demi wv başlığı açsak bi i20 fiyatı istedim 2 kişi yazmış onlarda başka araba al demişler sadece :)

i20 mı polo mu dıye aç konuyu bak 4 sayfa cıkar

• Cok guzel bi secim yapmissin kazasiz belasiz issallah . bilmeyenler bos keseden atiyor. neden guzel bi secim oldugunun sebepleri

1-insignia diyosunuz iyi guzelde onun otomatik dizeli 2,0 ve yillik vergisi 1700 tl ama 1,6 jettanin yillik vergisi 600 tl (insignia diyenler senede 1100 tl sana vericeklermi ? :)) piyasadaki tek 1.6 disel otomatik sedan vw ve skodada
    2- 1,6 disel jettanin yakit tuketimine birde insignia 2,0 disel inin yakittuketimine bakin
    3- vw in dsg sanzimani opelinkiyle karsilastirilamayacak kadar iyi bir sanziman (vw in ve skoda nin tum motorlari ve sanzimanlari audi nin almanyadaki fabrikasinda uretiliyor)
    4 - ben vw le telefonla konustum ve o isik paketiyle ilgili araca yogun bi talep oldugu icin turkiye paketi olmayan araclari (isik paketi olmayan ) turkiyeye surduklerini soylediler.
    5- isik paketi tiri viri onemli olan aracin yurur aksami
  • Açıkcası arabadan çok anlamam fakat Jetta 60.000 tl etmemeli. Bu gidişle 4-5 seneye Corsalar 100.000 tlyi bulur.
  • Adam vur demiş öldürmüşsünüz.. Önceki mesajlarından da kendisini takip ediyorum, seviyeli düzeyli bir üslubu var, haketmediği halde ne laflar sokulmuş, ne terbiyesizlikler yapılmış gördükçe bu tip mesajları yazanlara acıdım.

1- Beyefendi açıkça TÜM kriterlerini belirtmiş, Jetta fiyat dahil, hepsini karşılıyor.
    2- Arkadaşımız bir üniv. öğrencisi falan değil -bu çok önemli- KENDİ parasını kazanıyor, kıscası rahat olun parasının hesabını değerini sizden daha iyi biliyordur..
    3- Bahsettiği kriterlerde bende kendisine yardımcı olmaya çalışmıştım, şu an bu aracın TEK gerçek rakibi Fluence 1.5 DCI 110hp EDC'dir, ehh kusra bakmayın da ben kendim bizzat Renault'dan VW'ye geçmiş biri olarak, fluence yerine jetta tercih etmesini olağanüstü anlayışla karşılıyorum..
    4- Bende Polo sahibi olduğum için Enayi, Keriz, Gerizekalı damgası yedim, hiçbir zaman aracımdan Mercedesmiş gibi bahsetmedim, kimsenin 320d'siyle kapışmaya kalkmadım ama bu forum Anti-VW muabbetinin cılkını çıkarmaya başladı, adam almış bize hayırlı olsun demek düşer. Bence de pahalı, ama asoz beyin kriterlerine sahip olsaydım bende tartışmasız bu aracı tercih ederdim, ha comfortline alırdım o ayrı..

C segmenti
    Sedan
    4.6metre uzunluğunda (D'ye epey yakın)
    1.6, dizel
    çift kavramalı otomatik (7-ileri)
    kaliteli, tok (eskisinden iyidir diye düşünüyorum)
    2. eli kuvvetli

var mı başka araç? Insginia diye tutturmuş milet, etrafınızda KAÇ tane 2000 motor Insignia alan var?? yada kaç tane dizel jetta kullanıcısı var?

• araç alınmış kapora yatırılmış bize hayırlı olsun demek düşer.. teslim aldığında araçla ilgili yorumlarını paylaşırsa güzel paylaşım olur

60 bine jetta alarak büyük bir hata yapmış birde üstüne burda başlık açarak daha büyük bir hata yapmış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 18 Aralık 2010; 8:14:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Adam vur demiş öldürmüşsünüz.. Önceki mesajlarından da kendisini takip ediyorum, seviyeli düzeyli bir üslubu var, haketmediği halde ne laflar sokulmuş, ne terbiyesizlikler yapılmış gördükçe bu tip mesajları yazanlara acıdım.

1- Beyefendi açıkça TÜM kriterlerini belirtmiş, Jetta fiyat dahil, hepsini karşılıyor.
    2- Arkadaşımız bir üniv. öğrencisi falan değil -bu çok önemli- KENDİ parasını kazanıyor, kıscası rahat olun parasının hesabını değerini sizden daha iyi biliyordur..
    3- Bahsettiği kriterlerde bende kendisine yardımcı olmaya çalışmıştım, şu an bu aracın TEK gerçek rakibi Fluence 1.5 DCI 110hp EDC'dir, ehh kusra bakmayın da ben kendim bizzat Renault'dan VW'ye geçmiş biri olarak, fluence yerine jetta tercih etmesini olağanüstü anlayışla karşılıyorum..
    4- Bende Polo sahibi olduğum için Enayi, Keriz, Gerizekalı damgası yedim, hiçbir zaman aracımdan Mercedesmiş gibi bahsetmedim, kimsenin 320d'siyle kapışmaya kalkmadım ama bu forum Anti-VW muabbetinin cılkını çıkarmaya başladı, adam almış bize hayırlı olsun demek düşer. Bence de pahalı, ama asoz beyin kriterlerine sahip olsaydım bende tartışmasız bu aracı tercih ederdim, ha comfortline alırdım o ayrı..

C segmenti
    Sedan
    1.6, dizel
    2. eli kuvvetli

var mı başka araç? Insginia diye tutturmuş milet, etrafınızda KAÇ tane 2000 motor Insignia alan var?? yada kaç tane dizel jetta kullanıcısı var?

Kusura bakma ama senin yorumunda daha başlamadan yerlerde ..

• Mesele VW olunda Donanım Haber de KAN çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Adam vur demiş öldürmüşsünüz.. Önceki mesajlarından da kendisini takip ediyorum, seviyeli düzeyli bir üslubu var, haketmediği halde ne laflar sokulmuş, ne terbiyesizlikler yapılmış gördükçe bu tip mesajları yazanlara acıdım.

C segmenti
    Sedan
    1.6, dizel
    2. eli kuvvetli

Kusura bakma ama senin yorumunda daha başlamadan yerlerde ..

Sebebini açıklarsanız, yerlerde olan yorumumu düzlüğe çıkartmaya çalışırım? Kriterlerini bu mesajında değil, daha önceden açtığı bir mesajda belirtmişti ki set zaten mesajlarında bu kriterleri "alıntı" yapmıştır. Başka?

• quote:

C segmenti
    Sedan
    1.6, dizel
    2. eli kuvvetli

Tek rakibi ?

Skoda:Octavia'yı atlamışsınız... Yada üzerine 5bin daha ekleyip Superb almayı...

• Başka bir arkadaş konuyu açan arkadaşın bir mesajından alıntı yaparak alıcı arkadaşın "kırmızı çizgi"lerini yazmıştı. Adı üstünde, "kırmızı çizgi"; yani olmazsa olmaz, ihlal edilemez, değiştirilemez v.s. Kısaca demiş ki, araç sedan olacak, dizel olacak, 1.6 olacak, otomatik olacak... Hala adama manuel dizel ya da yarı otomatik dizel ve hatta 2.0dizel niye almadın, onları alsaydın diyorsunuz. Adamın ihtiyacını karşılayan, şu anda Jetta, Octavia ve Fluence var benim bildiğim... Bir Superb sahibi olarak ve aracı plazaya almaya giderken aklımda sadece DSG'li dizel Octi almak olan ama Superb'i görünce karar değiştiren ben arkadaşın yerinde olsam Octavia tercih ederdim; ama işte hiçbirimiz adamın yerinde değiliz; zaten "tavsiye" için de konu açmamaış, sadece tecrübesini ve bildiklerini iyi niyetle anlatmaya çalışmış; ama burnundan getirilmiş zaten... Bu saatten sonra sadece ve sadece "hayırlı olsun" demek düşer, gerisi laf-ı güzaftır, işgüzarlıktır, kimse kusura bakmasın...

• Kriterlerinizi karşılayan bir araç, belki parasını haketmiyor ama alternatifi de yok gibi birşey. Yalnız belirtmem gerekiyor, sert süspansiyon ve dar yanaklı lastiğe sahip bir araç kullanıcısıyım. Benim için öncelik konfor olmadığı için çok canımı sıkmıyor ama sizin önceliğiniz konforsa tekrar düşünün.
  • quote:

C segmenti
    Sedan
    1.6, dizel
    2. eli kuvvetli

+1

• Öncelikle aracınız hayırlı olsun . 60bin Tl'ye Golf alanın olduğu ülkemizde bu gibi durumlar çok olacaktır(koltuğuna oturmadığı arabayı almalar,6ay sıra beklemeler vs).Yakında Vw fiyatları Audi'yi geçer gibime geliyor Türkiye'de.Sanırım Vw araçların stepne yerinde altın madeni var.Arabaya bakmıyorlar çünkü alırken , 58bin olsun ama klima olmasın sorun değil.Vw alıyorsunuz beyfendi.. Ama bu olaylar sadece ülkemizde oluyor , benzinin 4lira olmasıyla nasıl hükümet ve buna tepki göstermeyen bizler suçluysak,Vw fiyatlarının bu şekilde olmasındada doğuş otomotiv kadar gene biz suçluyuz..
  • Sevgili Janjan, hem konuyu takip ettiğin hem de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim...

Yalnız şöyle bir durum var, ben bundan tam 2 sene önce, 2008 Kasım ayında Golf 6 piyasaya çıktığında yine bu foruma fikir sormuştum, sonucunda da birçok arkadaş o araba o parayı etmez falan diye vazgeçirmeye çalışmıştı, ben gidip arabayı şuan yaptığım gibi fuarda inceleyerek ve internette araştırarak satın almıştım, 2 sene zevk ile bindim ve 2 senenin sonunda neredeyse aldığım paraya sattım. O yüzden Volkswagen markasının fiyatlarına takılmıyorum. Buradaki bir çok arkadaş bazı şeyleri bilmiyor ve 60 milyar vericeksin sonra 40 milyara satamayacaksın diye düşünüyor, belki iyiniyetle belki kafa bulmak maksadıyla bunu söylüyorlar ama ben Vw markasının değer kaybetmemesi olayını bizzat tecrübe etmiş biri olarak neden 2.el satışında değerini koruyan bir araca 60.000 TL vermeyeyim? Hatta opsiyon eklemiyor adamlar, ekleseler Bi-Xenon - Sunroof da ekleyip 65.000 TL vermeye razıyım, biliyorum ki 2 sene binip tahminen 5-7 milyar arasında bir kayıpla rahatlıkla satabilmem çok olası bir durum.
    Ben bilmiyor muyum şuanda Skoda Octavia Full Dizel+DSG 'yi hiç beklemeden 53.000 TL 'ye alıp binmesini? Ama 1-2 sene içinde kasa değiştirince ne olacak? 53.000 'e aldığım arabayı 40.000 'e satmak için milletin ağız kokusunu çekeceğime, 60.000 TL 'ye Jetta alıp 2 sene sonunda 53-55 milyar gibi bir fiyatla kimseye dert anlatmadan rahat rahat satmak daha çok işime geliyor.

• Benim bir sorum olacak etmez verilmez diyen arkadaşlar, bu tarz bir araç almak isteselerdi ne alacaklardı alternatiflerini de yazarlarsa daha açıklayıcı olur. Otomatik araç alacak birine manuel alternatif göstermeyin ayrıca.. Bakalım kendileri ne öneriyorlar.. Tabiiki VW rakiplerine göre 5.000 - 10.000 TL yüksek fiyat istiyo. Keşke bu farkı istemesede daha fazla insan bu araçları alıp binebilse ama Ferit beyin de lüks hayatını idame ettirebilmesi için çok aparaya ihtiyacı var. Yapacak bişe yok. İşine gelen alıyo, alamayanda alanları bilmemne yerine koyuyo.

Yapmayın arkadaşlar açıklayıcı, yapıcı yorumlar yapınki, karar verme durumundaki insanlarda yapıcı yorumlarınızdan bilgi sahibi olup faydalansın...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.