Şimdi Ara

2011 Jetta Siparişi Verildi - Bayiden Alınan Bilgiler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
13.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: supremum

Fuarda incelemiştim Jetta'yı.
    Cesur olmayan risk almamış sade bir tasarım. Kimilerine göre hoş kimilerine göre boş bir tasarım.
    Şahsi fikrim eski kasasından daha güzel göründüğü...

İç mekan neredeyse değişmemiş. İbreler 280 olmuş ayrı mesele.
    Golf kalitesinden aşağıda mı? Sanmıyorum...

Aşağıda oynamasız, kesmesiz çektiğim 17 kare 8M piksel fotoğraflar var.
    http://img833.imageshack.us/gal.php?g=img0775y.jpg

• Şuan 2.0 active select ingsignia elegance 130bg 64000tl. Tek dezavantaji 2.0 motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Açıkçası bu kadar eleştiriyi doğru bulmuyorum. Tek eleştirilebilecek taraf en üst donanımdaki yağmur sensörü, kararan ayna vs. olmaması. Fiyata yorum yapmayacağım bana görede yüksek bu fiyata bu aracı almazdım ama üyenin eski bir mesajına bakınca.
    quote:

Orjinalden Alıntı; asoz
    -Araç kesinlikle Sıfır km olmalı, ikinci el düşünmüyorum.
    -Kesinlikle otomatik vites olmalı
    -Senede 40.000 km yapacak en az, bu yüzden mecburen dizel düşünüyorum. Lpg'ye sıcak bakmıyorum.
    -Araç Sedan ve 4 kapılı olmalı, C veya D segmentinde olmalı.
    -1.6 litre sınırını aşmamalı
    -Bütçe 75.000 TL 'yi geçmemeli, mümkünse 55-60 civarında kalmalı.
    -İkinci el satışı hızlı olmalı, çünkü aciliyette ilk iş arabamızı satmak oluyor kredi çekmek yerine.
    -Dizel 1.6 'lardan çok performans beklemiyorum yani 0-100 hızlanmasını 12 veya 13 sn'de tamamlayabilir. Ama otomatik versiyonunda kesinlikle 13sn üzerinde olmamalı.

ve
    quote:

Not: Benim aracı mümkünse hemen almam lazım veya bekleyeceksem de en geç Ocak sonuna yetişmesi gerekiyor.

Yazmış bu durumda çokta seçeneği olmadığı gayet açık.

Bu yorumu yazan arkadaşa konuyu takip ettiği için tşk ederim..

2 Sayfa yorum yazılmış, yaklaşık 50 civarı farklı yorum var ve malesef %75 'i daha arabanın donanımında ne var onu bile bilmiyor... Ben buraya yardımcı olmak adına bayiden aldığım bilgileri paylaştım ama sanki ben enayiymişim de herkes akıllıymış gibi bol keseden atmışlar.
    -Bu paraya Opel İnsignia alırım diyenler .... İnsignia'da 1.6 Dizel + Otomatik versiyon var da biz mi bilmiyoruz?
    -Bu paraya Citroen C5 alırım diyenler, daha üstündeki şanzumanın yarı otomatik olduğunu bile farkında değiller ...
    -Ben daha önce de kriterlerimi yazıp konu açmıştım, Jetta'ya neden 60.000 TL verilir veya verilmez defalarca mevzusu geçmişti. Kimse kırılmasın ama babasının arabasından başka araba görmemiş, hiç araç alıp satmamış insanlar bilgisiz yorumlar yapmasınlar. By paraya alabileceğim 1.6 hacmini aşmayan, doğrudüzgün otomatik şanzumanı olan, kasa değiştirmek üzere olmayan, piyasası olan bir araç tavsiye edin, hemen alacağım.

Gereksizlere çok güzel cevap vermişsin,tebrik ederim.zaten onlara kalsa vw alınmaz alanda enayidir.

• Hayırlı olsun.. 60 bin biraz pahalı gibi ama sizin seçiminiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokka

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Aracın fiyatı beni ilgilendirmezde.

60.000 Tl veriliyor bu araca dizel otomatik güzel fakat yağmur sensörü,far sensörü,kararan ayna gibi özellikleri dahi olmayan araca highline mı diyorlar?Sunroof?xenon?Onlarda yok galiba.Bir tane renkli ekran koyunca araç dolu gözüküyor galiba

Birde iç mekanda kullanılan malzemeler eğer autoshow'daki araçla aynıysa vallahi yazık o kapılara bir kaç gram yumuşak dokulu malzemeyi bile çok görmüş volkswagen sanki B sınıfı araba.

Hayırlı olsun güle güle kullanın ama o para etcek araba değil benim gözümde.

Daha öncede yazmıştım fakat okumadığınız ve araştırmadığınız belli diğer üyeler gibi. Bu özelliklerin tamamı var Highline donanımda. Hatta fazlasıda var. Konuyu açan arkadaş kendisi yazmış bayideki personelin bilgisi eksik diye. Personelin bilgisi gerçekten eksik. Zor değil donanım seçeneklerine ulaşmak (www.vw.com.tr). İlk gelen Highline'larda olmayacakmış lafına sadece gülerler...

Çok biliyorsunuz siz beyfendi araştırmadığımı nerden çıkardın emin olun sizin kadar araştırıyorum en az.Ben arkadaşın aldığı araçda olmadığı için böyle bir yorum yaptım normalde olduğunu biliyorum.İnternet tarayıcısına vw.com.tr yazmayı bilen tek kişi siz değilsiniz.Donanım farklılıkları olabilir sonuçta ilk parti arabalar belki vaktinden önce başka yerden çekiyorlar gülüncek bir laf değil herhalde hiç okumadınız yada araştırmadınız bu tarz durumları.

Ayrıca Jetta'da kullanılan malzemeler kesinlikle Golf 6'dankinden daha kötü kapılara kimse dikkat etmedi mi?

Ayrıca 63.000 Tl'ye 2.0 cdti editon+elegance paket otomatik vites insignia alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 17 Aralık 2010; 17:42:22 >

• 60.000 TL Jetta için çok fazla sayılmaz forumda daha çncede bununla ilgili başlık açmıştım çok yakın bir tanıdığım Higline dizel ve sunroof'lu Golfü 62.000 TL ye aldı Jetta ya da 60.000 TL verilir bu mantığa göre.
    Bana kalırsa sizin yapmış olduğunuz yanlış daha gözünüzle görmediğiniz bir araç için sıraya girmiş olmanız. Bunun yanı sıra istediğinizi yapabilirsiniz para sizin umarım memnun olursunuz.
  • valla jant vs sonradan yapılabılır seyler ama jettanın en full aldım diye bakarken aracta yagmur far sensörü olmaması cok sacma olur ve bu donanımları sonradan ekletmen cok zor orjınalı gıbıde olmaz bence bir daha dusunmelisiniz
  • dostum,spor süspansiyon+17'' jant-dar yanak lastikler keyfini bozar. Diğer taraftan,ARABADAN,tütünden,şans oyunlarından,içkiden alınan vergilerle ayakta duruyor bu devlet,herkes elini taşın altına soksun altmışı yetmişi versin...
  • Arkadaşlar merhaba, inanın dünden beri bu msjı yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Zira inanılmaz derece yeni jetta alan arkadaşa yünlenilmiş durumda. Tabiki herkes fikrini açıkça beyan edebilir ama sınırlar çerçevesinde...

Gelelim benim konuya, bende fuarda gördüğüm ve çok beğendiğim yeni jetta için bu hafta başı kapora verdim. Aldığım araç 1.6 tdi dsg highline.Rengi ise platinium gri. Araçta şu an için belli olan donaımlar ise kısaca şöyle:

* 17 inç Porto Jant,
    * Spor Süspansiyon,
    * RNS 310 Navigasyon,
    * İç Işık Paketi (Far sensörü, Coming Home, LeavingHome, Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası)
    * Yağmur Sensörü,
    * Çok Fonksiyonel Deri Direksiyon,
    * Climatronic,
    * Ön ve Arka Park Sensörleri
    * Hız Sabitleyici

Şu an için belli olan donanımlar bunlar. Diğer donanımlar ise daha tam belli değil. Resmi sitede birkaç güne kadar güncelleme yapılabilir ve ondna sonra tam donanımlar belli olacaktır. Alacağım fiyatı şuan açıklayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nesferatu

Arkadaşlar merhaba, inanın dünden beri bu msjı yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Zira inanılmaz derece yeni jetta alan arkadaşa yünlenilmiş durumda. Tabiki herkes fikrini açıkça beyan edebilir ama sınırlar çerçevesinde...

Gelelim benim konuya, bende fuarda gördüğüm ve çok beğendiğim yeni jetta için bu hafta başı kapora verdim. Aldığım araç 1.6 tdi dsg highline.Rengi ise platinium gri. Araçta şu an için belli olan donaımlar ise kısaca şöyle:

* 17 inç Porto Jant,
    * Spor Süspansiyon,
    * RNS 310 Navigasyon,
    * İç Işık Paketi (Far sensörü, Coming Home, LeavingHome, Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası)
    * Yağmur Sensörü,
    * Climatronic,
    * Hız Sabitleyici

Şu an için belli olan donanımlar bunlar. Diğer donanımlar ise daha tam belli değil. Resmi sitede birkaç güne kadar güncelleme yapılabilir ve ondna sonra tam donanımlar belli olacaktır. Alacağım fiyatı şuan açıklayamıyorum.

Hayırlı olsun.fiyatı bencede açıklama kalbine inen falan olur neme lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: nesferatu

Arkadaşlar merhaba, inanın dünden beri bu msjı yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Zira inanılmaz derece yeni jetta alan arkadaşa yünlenilmiş durumda. Tabiki herkes fikrini açıkça beyan edebilir ama sınırlar çerçevesinde...

* 17 inç Porto Jant,
    * Spor Süspansiyon,
    * RNS 310 Navigasyon,
    * Yağmur Sensörü,
    * Climatronic,
    * Hız Sabitleyici

Arkadaşım aracın öncelikle hayırlı olsun. Bayideki personel bana araçta ışık paketinin olmayacağını söyledi, sizin yazdığınız donanımların içinde var gözüküyor. Tam olarak bayiden "kesin ışık paketi olacak" bilgisini aldınız mı?

• bi xenon far yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

bi xenon far yokmu

Gerçekten mi ? Hakikaten siz ciddi ciddi C sınıfı bir araçta standart paketlerin içinde Bi-Xenon far olmasını mı bekliyorsunuz? Enteresan....
  • Sevgili asoz arkadaşım. Araçta kesinlikle ışık paketi var bunun bilgisini teyitleyerek aldım...
  • quote:

quote:

bi xenon far yokmu

Gerçekten mi ? Hakikaten siz ciddi ciddi C sınıfı bir araçta standart paketlerin içinde Bi-Xenon far olmasını mı bekliyorsunuz? Enteresan....

Normal bir C sınıfında olmaz ama 60binlikte olmalı
  • C sınıfı 50.000 TL'lik Megane Coupe'de Bi-Xenon standart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 17 Aralık 2010; 21:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

quote:

quote:

bi xenon far yokmu

Normal bir C sınıfında olmaz ama 60binlikte olmalı

Opsiyon ücretini ödersen oluyor zaten.... Neye takılıyorsunuz bu kadar anlamadım, sanki bütün firmaların bütün C sınıfı araçlarında Bi-Xenon farlar standart sunuluyor gibi yorumlar yapıyorsunuz.

• Bence gayet güzel bir seçim, alacak arkadaşları kutluyorum. Sıkıldığınız zaman belkide araçtan kar elde ederek satarsınız bile, bir sonraki parti araçların bir süre Türkiye'ye geç gelecekolması nedeniyle, VW 'nin taşı toprağı altın, baksanıza 1.6 102 beygirlik passatlara, sıfırını doğuş 42,5'a sattı adamlar 2.elde 45-47 bin TL fiyat çekiyorlar. neymiş LPG takılabiliyormuş.
  • quote:

2 Sayfa yorum yazılmış, yaklaşık 50 civarı farklı yorum var ve malesef %75 'i daha arabanın donanımında ne var onu bile bilmiyor... Ben buraya yardımcı olmak adına bayiden aldığım bilgileri paylaştım ama sanki ben enayiymişim de herkes akıllıymış gibi bol keseden atmışlar.
    -Bu paraya Opel İnsignia alırım diyenler .... İnsignia'da 1.6 Dizel + Otomatik versiyon var da biz mi bilmiyoruz?
    -Bu paraya Citroen C5 alırım diyenler, daha üstündeki şanzumanın yarı otomatik olduğunu bile farkında değiller ...
    -Ben daha önce de kriterlerimi yazıp konu açmıştım, Jetta'ya neden 60.000 TL verilir veya verilmez defalarca mevzusu geçmişti. Kimse kırılmasın ama babasının arabasından başka araba görmemiş, hiç araç alıp satmamış insanlar bilgisiz yorumlar yapmasınlar. By paraya alabileceğim 1.6 hacmini aşmayan, doğrudüzgün otomatik şanzumanı olan, kasa değiştirmek üzere olmayan, piyasası olan bir araç tavsiye edin, hemen alacağım.

İyi de üstat sen ilk mesajına bir bak bakalım 2.0 motor olmaz, asla, ölürümde almam gibi bir şey yazıyor mu? Sen bize "Jetta 1.6 tdi alacam fiyatıda bu" demişsin, bizde sana "o para C segmente bizce bu özellikler ile verilmez ondan çok daha iyi bir araba olan İnsignia (D segment) elegance paket 2.0 cdti 130 hp'yi 67000 TL'ye alabilirsin demişiz (ki o zaman 67000 fiyat alan vardı. şimdi diğer bir başlıkta bir arkadaş aynı özelliklere 64000'e fiyat aldığını söylüyor.). Eğer "arabayı aldım herşeyi bitti, araba evimin önünde" deseydin sana hayırlı olsun derdik. Ama senin daha almadığını düşünerek kendimizce doğrularımızı belirtmişiz. Kabul edip etmemek elbette senin elinde ama şu yazdığın yazıdaki tavırların hiç hoş değil. Ayrıca kendi arabamızda var merak etme. Arabada aldık sattık. Kaldıki bunun çokta önemli olduğunu sanmıyorum ya neyse. Eğer sen alacağım diyorsan hayırlı olsun elbette. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    İyi günler.

• beyler xenon a bu kadar takılmayın. honda civic teki xenon ile bmw deki xenon u aynı kefeye koyamazsınız mesela. xenon var xenon var durumu bir bakıma.

her iki aracın 2009 xenonlu modelini de kullandığım için bu örneği verdim. civic fanları saldırıya geçmez umarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.