Şimdi Ara

2011 Jetta Siparişi Verildi - Bayiden Alınan Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berk984

Valla biz de Meksika fabrikasinda uretilmis bir New Beetle var. Inanin VW demek icin bin sahit lazim. bu kadar sacma dizayn, iscilik hatalari Cin araclarinda olmaz herhalde. Sigorta atmadan aracin sigorta kutusu eridi, kapi kolu elimizde kaldi falan. Bos bir zamanimda bununla ilgili detayli bir yazi yazacagim zaten. Bu fabrikada isciligin pek iyi oldugunu sanmiyorum.

Kapı kolu elinde kalma olayını bizde vakt-i zamanında touareg'de yaşamıştık. çok itici bir sorun gerçekten
  • ben de olsam o donanımsızlıktaki bir arabaya o parayı vermezdim.ama arabadan da vazgeçmeyin bence.en azından sıranızı uygun bir fiyata satarsınız.,satan var gördüm
  • Aslında insignia superb ikilisinden birisi tercih edilebilirdi.Ama artık kapora verip jettaya yazılmışsınız.Bizede hayırlı olsun demek düşer.
  • Arkadaşım öncelikle ne alırsan al önce bir kullan gör incele.

vw bildiğimiz araba diye düşünme.ben mercedesi bile kullanırım incelerim öyle alırım .bu ne vw coşkusu ki jetta nın eti ne budu ne ben anlayamıyorum gerçekten. passat bile premium değil hadi a4 olsa neyse.

sonuçta bu araç yeni gelicek. yürüyeni farklı üstelik spor süspansiyon gibi bir maceraya jetta için bence hiç gerek yok.

scirocco ya binerseniz ne demek istediğmi anlarsınız.adaptif süspansiyon kesinlikle şart. bizim yollar malesef almanya değil.

üstelik çok faydalı bir paket eksik.

konforlu bir araca tam ters işler. silecek koluyla mı oynıcaksınız 60 lira verip .

bence 2. partiyi bekleyin hatta fiyatlar düşsün .fuarda incelediğim kadarıyla

volvo s40 dan daha pahalı olacak bir araba değil. piyasa bence kabul etmeyecek.

çok acil dizel otomatik ihtiyacınız var ise bence ikinci el bmw 3.20 d alın.sıfır olsun diyorsanız da octavia bakın

• Doğuş'u bir tarafa bırakıyorum ama son zamanlarda herkes bi 508 havası tutturmuş. Arkadaşlar Peugeot'dan bahsediyorsunuz , para verip almam şahsen isterse tipi Mercedes'ten güzel olsun..
  • Millet gene sıkmış... O yok denilen tüm özellikler Highline donanımında mevcut. Park sensörleri, yağmur sensörü, hız sabitleyici, adaptif far, deri direksiyon simidi, topuzu, tüm güvenlik özellikleri vb... Konuyu açan arkadaşım demişya hani personelin biraz bilgisi eksik diye. Sanırım haklı. Gerçekten bilgi eksiklikleri var.

Bence gayet güzel bir araba seçmişsiniz. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Jetta 60 ediyor muydu yahu? O paraya D sınıfı araçlar da bakılabilir. Bence iptal edin siparişinizi.

Skoda Suberb Elegance 1.4 TSI 125 HP................. 57.990 TL

Skoda Suberb Elegance 1.6 TDI CR 105 HP........... 64.990 TL

Insignia NB 1.6 180 HP - Benzinli Cosmo....................... 62.885 TL

Bu fiyatlara bu araçlar varken hemde en full modelleri varken ben Jetta ya o parayı vermezdim. Artı bunlar liste fiyatı bayiye gidince bu fiyatlar üzerinden indirim alınabilir diye düşünüyorum.

Chevrolet Epica 2.0 dizel 150 Hp.................56.000

• abi bize hayırlı olsun demek düşer
    ama bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum bu paraya daha konforlu ve daha kaliteli d sınıfı araba alınabilir
    peugeot 508
    opel insignia
    citroen c5
    renault laguna
  • Adam öldü vurmayın

Hayırlı olsun kardeşim...
  • kardeş öncelikle araban hayırlı olsun. bizim ki sadece tavsiye vermektir. 0 bir araba almak tabikide çok güzel ama 60.000 TL VW 'inn sorun yaşadığı bir arabaya vermek pekde akıllıca bir durum değil ben lsan opel insignia alırım hemde şuan herkesin gözdesi olmuş bir araba. Jetta bence biraz passatın çakması gibi olmuş özgün tasarım insignia donanım olarak ta jetta dan çok üstün bir araba. Eğer uzun süre bineceksen İnsignia al çünki D sınıfı araçlar 2. elde çok değer kaybediyor
  • Konu bana feyk gibi geldi ya neyse. Eğer gerçek ise hayırlı olsun 60 Milyarlık Jetta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

Jetta bence biraz passatın çakması gibi olmuş

C sınıfı sedanların kaderi bu maalesef. Bence c sınıfı HB, d sınıfı sedan alınmalı ama işte bütçe, ihtiyaç vs
  • Hocam iptal şansınız varsa bence biraz daha düşünüz, gözünüzü seviyim gidin bi s40, insignia falan bakın cettaya o kadar para valla içim acıyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz
    Herkese Merhaba...

Daha önce farklı bir kaç model arasında tercih yapmak için konu açmıştım, takip edenler bilir.... Bugün öğleden sonra soluğu VW Kocaeli-Ark Oto'da aldım. 2011 Model Jetta 1.6 TDI - Highline - DSG için kaparo verdim. Renk olarak Metalik Siyah tercih ettim. Toplayabildiğim bilgileri paylaşıyorum ki umarım bu araçla ilgilenenler için faydalı olur.

Bayide herhangi bir araç yoktu inceleme şansınız şuanda yok. Ben daha önce Fuarda incelemiş ve beğenmiştim. Bayideki personel her ne kadar güleryüzlü ve ilgili olsa da bilgi yönünden baya eksik. Zorlamayla alabildiğim bilgileri yazıyorum.
    * Türkiye'ye araçların Ocak ayının 2. veya 3. haftasında gelecek, şuan satın alanlara araçları Ocak 3.Haftada teslim edilecek.
    * Türkiye'ye gelen araçların Comfortline Dizel paketlerinde 20 adet sunrooflu olmasına rağmen, hiçbirinde Highline + Sunroof yok. Comfortlinelerde hız sabitleyici olmadığı için mecburen eledim ve Highline sipariş ettim. Highline'da renk olarak 1 adet Siyah ve 1 adet Koyu Gri diyebileceğim bir renk vardı. Siyah gitti Gri kaldı :)
    * Araçlar Meksika fabrikasında üretiliyormuş, oradan buraya gönderiliyormuş.
    * Highline paket C sınıfı için gayet dolu hazırlanmış, mesela RNS-310 dokunmatik ekranlı teyp ve Navigasyon sistemi bu pakete dahil.
    * İlk gelen Higline araçlarda 16" Jant yerine 17" Porto Jant varmış, benim aldığım araçta tesadüfen hem 17" Porto jant hem de spor süspansiyon var.
    * Yalnız şöyle bir problem var ki, İlk gelen Highline'larda "Işık Paketi" yok.. Bu ışık paketi hatırladığım kadarıyla: 1-Kendiliğinden kararan dikiz aynası 2- Kendiliğinden yanan gündüz farı 3- Yağmur Sensörü 4- Coming-Leaving Home donanımlarından ibaret. Satıcı bayan bu eksiklerin araç tesliminde fiyattan düşüleceğini söyledi. Bu yüzden sorun etmedim ve kaparomu verdim.
    * Fiyat olarak bayiyle hiçbir pazarlığa girmedim, Metalik Renk Dahil 60.450 TL fiyat verdi ve eksik donanım paketinin fiyattan düşüleceğini söyledi. Öyle tahmin ediyorum ki cebimden çıkan miktar 59 bin TL civarında olacak.
    * İl gelen parti Ocak sonunda teslim edildikten sonra, en az 2 ay araç gelmeyecek. Türkiye paketiyle donanım eksiği olmayan araçların gelmesi Mayıs-Haziran aylarını bulacak.
    * 1.4 TSI Motorlar şuanda satın alınamıyor, hem Almanya'da hem de burada satışa henüz çıkmadı, bunların gelmesi de yazı bulur.

Yorumuma gelince: Satın aldığım araçta Işık paketi yok ama 17" jant + spor süspansiyon var. Sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemiyorum. 17" Jant istediğim bir olay, spor süspansiyondan ise konforu ne kadar bozacağını bilmediğim için çekiniyorum. Bu konuda aracında spor süspansiyon olanlar varsa tavsiyelerini almak isterim, araçtan istediğim zaman vazgeçme şansım saklı duruyor.

Bir de Işık paketinin tam olarak neleri kapsadığını doğru düzgün bir şekilde anlatamadı satış görevlisi..... Bilen varsa tam olarak yazarsa çok sevinirim.

hocam saka mi yapiyorsunuz? yoksa gercekten jetta'ya 60 milyar mi verdiniz?
    hemde o yok , bu yok?
    yol yakinken donun D sinifi bir arac alin o paraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Konu bana feyk gibi geldi ya neyse. Eğer gerçek ise hayırlı olsun 60 Milyarlık Jetta.

fake avcısı nike iş başnda
  • Yazık arkadaşım git superb elegance al 4 bin lira fazla ver.Kral gibi arabaya bin.Meksikalı at hırsızlarının yaptığı jetta ya yazıktır 60 bin lira.
  • Hocam highline olup far, yağmur sensörü ve deri direksiyon nasıl olmaz bir arabada ben şaştım kaldım. Birde fiyatı 62000 TL. Bu belirtilen özellikler B sınıfı üst donanımlar ile C sınıfı orta donanımlı arabalarda artık standart şeyler. Kaldıki verilecek fiyat öyle böyle az bir rakam değil. Bu fiyata arkadaşların dediği gibi arabalar almak var. Ayrıca forumda bazı kişilerin Opel İnsignia (D sınıfı) 2.0 cdti 130 hp edition Active Select şanzıman (6 ileri tam otomatik) + elegance + 18" jant arabayı 67000 TL fiyat aldığını duyuyorum. Jetta ile İnsignia karşılaştırmasını hem segment hem de donanımsal olarak karşılaştırmak bile abesle iştigal. O yüzden herşey kesinleşmemişken iyi araştırmakta fayda var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 17 Aralık 2010; 14:06:19 >
  • hayırlı olsun guzel secim
  • yazılanları okumuyosunuz galiba, kapora verince aracı almak zorunda değilsiniz sadece 1000tl bağlıyorsunuz bir yere o kadar , istemezsen kaporayı anında geri veriyorlar . bence mantıklısını yapmış araç gelince bakar, işine gelmezse almıyorum der alır parasını. zaten o almazsa anında sıradaki alır aracı, kimse de mağdur olmaz, ikinci alanda sevinir erken aldım diye...
  • yok daha neler boş arabaya 60 bin lira.kesin feyk.yada bazılarının ww aşkı onları mantıklı davranmaktan men diyor.bu nasıl iştir anlamadım gitti.o paradan daha aşağıya jettadan on kat daha güzel ve sağlam arabalar var iken neden özellikle jatta?bu ilan kesin piyasa soruşturması için bir bayi tarafından yazılmış.yem atıyorlar ortaya yersek tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.