Şimdi Ara

2011 model araç alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde son zamanlarda kafamı kurcalayan bir durum bu. 2009-2010 model fiesta titanium almayı düşünüyordum uzun zamandır. Özellikle ikinci el piyasasının da birazcık gerilemesini bekliyordum. Baktım olacak gibi değil, en iyi ihtimal ile 27.000 tl den aşağı bu aracın temizini bulmak mümkün değil ki ne kadar temiz bulabileceğim de şüpheli. Bir de banka kredisi kullanacağım, 10.000 tl peşin paramın üzerine 17.000 tl banka kredisi çekecektim. Bu da masrafıyla birlikte geri ödemesi 20.000 tl olacak, toplamda 30.000 tl çıkmış olacak cebimden. İki belki üç yaşında bir titanium alacağıma sıfır km bir 1.25 my fiesta düşünmeye başladım. Ford'u aradım ve ellerinde yeterli sayıda stokta olduğunu öğrendim. Üstüne üstlük ford'un 24.000 tl'ye kadar sıfır faiz kampanyası bu mantığımı iyice pekiştirdi. Hemen hemen aynı paraya denk gelecek şekilde, ikinci el titanium almak yerine sıfır km my fiesta alabilirim. Bahsettiğim benzinli, düz vites modeli. Bu konu da aslında sizin de fikirlerinizi sormak istiyorum. Arada donanım olarak bariz farklar da yok aslında, şu an ciddi anlamda ikilemdeğim.

• Valla Arkadaş Ben Aldım

2011 Model Arac 47642 TL den 39000'e Düşmüş.

2012 Model Araç 51629 TL den 47129'a Düşürmüşler

Dur bak aşağı fotoğrafını koyayım siz görün.:))

Kırmızı kutu içinde olan aracı aldım. Bayinin elinde kalan son araçtı (Hatta Showroom daki araçtı).

Dizeli ile arasında 8000 Tl fark varsa ve daha güçsüz ise Benzinliside alınır ve güle güle binilir.

2011 model araç alınır mı

aradaki fark yaklaşık 8000 TL. Ben en az 5-6 sene kullanacağıma göre ve satacağım zaman bu kadar fark olmayacağına göre

bulabiliyorsan bal gibi alınır ve keyifle binilir.

Kaldı ki yeni yıldan itibaren zamlarında yağmur gibi yağacağını biliyorsan daha da güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apuskal -- 25 Kasım 2011; 15:56:46 >

• BENCE LACETTİ HB 2010 -2011 AL HAKKINI VEREN Bİ YENİ ARAÇ YOL TUTUŞUI YAKIT PERFORMANS TASARIM SÜPER 1.4 YADA 1.6 OLBLR DİZEL İSTİOSAN ORTLAMA 6.5 LİTRE YAKAN 2.0 DİZELİ VARIDR
  • Kasa değiştirmiyorsa eğer alınır. İndirimleri de düşününce çok da mantıklı olur alınması.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.