Şimdi Ara

2011 model araç alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu an 2011 model araç almak mantıklı olur mu?Malum 2012 modeller satılıyor şu an.Doğal olarak 2011 model araçların fiyatı uygun ve bayilerde elindeki stokları bitirmek isteyeceğinden fazladan indirim yapabiliyorlar.Sizce 2011 model almanın şu an artı ve eksileri nelerdir?

• 2011 modellerin artıları yapılan indirimler eksileri ise eğer modelin yeni jenarasyonu varsa oluşacak değer kaybı.
  • Kasa değişmemişse alınır.
  • 2011 almaya değecek miktarda indirim yapılıyorsa alınabilir bence
  • Araç bulabileceğinizi sanmiyorum
  • Ben bulamıyorum çoğu markanın 2011 model aracı kalmamış. Ama ne hikmetse hala sitelerinde fiyatlar var madem araç yok neden fiyat var amaçlarını anlamak çok da zor değil... Herkesi aptal sanıyorlar. Bulabilirseniz fiyatı hesaplı ise tabi alınır neden alınmasın.
  • teşekkürler arkadaşlar,doğru birde 2011 araç kaldı mı bakalım ellerinde o var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben mahsus 2011 aldım. Vergisi erken düşer. Ben 8 yıldan fazla kullanmayı planlıyorum.
  • renault bursa mais te 2011 birkaç araç vardı bir sitesinden numarasını bulun bir konuşun derim.
  • Aradaki fiyat farkına deyiyorsa neden alınmasın sonuçta hem ucuza alacaksınız hemde vergisi 1 yıl erken düşecek. Satarkende aracınız temizce 1 yıl yüksek modelden daha pahalıya bile satabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben mahsus 2011 aldım. Vergisi erken düşer. Ben 8 yıldan fazla kullanmayı planlıyorum.

Gayet mantıklı.
  • verginin erken düşmesi ne demek arkadaşlar ?
  • Geçen yıl aralık ayında imzamdaki aracı aldım. 2010 model liste fiyatından tam 10250 TL indirimle aldım
    Sanırım TR'de satılan en son 1.8 Civic HB'i ben aldım, daha sonra gelmedi..
  • Aracın yasına göre vergi alınıyor bu yuzden 2011 olunca 1 daha erken yaslanıyor araba yani düşük vergi ödemeye erken başlıyosun

Ama bende Alcam yeni araba 2012 modelinin gelmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavenix

verginin erken düşmesi ne demek arkadaşlar ?

3 yaşına 1 sene erken girer demek, alt vergi dilimine 1 sene erken girmiş oluyorsun.
  • Uzun süre kullanılacaksa ve hatrı sayılır bir indirimle alınabiliyorsa neden alınmasın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Geçen yıl aralık ayında imzamdaki aracı aldım. 2010 model liste fiyatından tam 10250 TL indirimle aldım
    Sanırım TR'de satılan en son 1.8 Civic HB'i ben aldım, daha sonra gelmedi..

liste fiyatı neydi ?
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • firmaları anlamakta zorluk çekiyorum 2011 araç ellerinde yok.2012 model için sıra bekleyeceksiniz diyorlar hepsine toplu bir
  • opel,vw ford bayilerini aradım ellerinde 2011 araç yokmuş.(izmir)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.