Şimdi Ara

2011 model golf de abs kontrol unitesi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2011 model golf highline (manuel+esp) aldim iki hafta önce.142.km de hareket halindeyken ekrandaki tüm uyarı sembolleri 30 saniye yanıp söndü ama aracın sürüşünde herhangi bir anormallik olmadı.
    servise götürdüğümde abs kontrol unitesinin arızalı olduğu 2 hafta sonra yenisiyle değiştirileceğini söylediler.
    sorunu yeni parça ile değiştirip çözüceklerde ben yaklaşık 3 ay bu aracin gelmesini bekledim şimdide böyle bir sorunla karşılaşınca adamın siniri bozuluyor güya sıfır aldık.mahkemeye versem yeni bir araçla değişim mümkün olurmu?bir akıl verseniz

• mahkemeye versen de sonuç değişmez.ayrıca abs modülünü değiştirdiler mi sorun çözülür.
  • Allah sabır versin.

Bir çok forumu okudum, bir çok markaya baktım. Her marka araçta sorun var, insanın artık araba alası da gelmiyor.(caddy nin borcu bitmek üzere güya aileme araba aldıracam, artık bu kadar sorunlu hale gelen otomobillerle nasıl olacaksa). Sonuçta bu paralar sokaktan toplanmıyor. 97 model corollamız var. İnanın içinde tıkırtı yok. Şimdiki araçlara bakıyorum; 2010 model 2011 model araç alıyorsunuz üstelik "0" , daha içindeki sıfır kokusunu, eskitemeden orasında tıkırtı burasında cızırtı almış başını gidiyor. Teknoloji ilerledikçe, sanki sorunlarda o teknoloji ile doğru orantılı almış başını gidiyor

Tekrar geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 17 Eylül 2010; 1:00:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snefra

arkadaşlar herkese iyi günler
    2011 model golf highline (manuel+esp) aldim iki hafta önce.142.km de hareket halindeyken ekrandaki tüm uyarı sembolleri 30 saniye yanıp söndü ama aracın sürüşünde herhangi bir anormallik olmadı.
    servise götürdüğümde abs kontrol unitesinin arızalı olduğu 2 hafta sonra yenisiyle değiştirileceğini söylediler.
    sorunu yeni parça ile değiştirip çözüceklerde ben yaklaşık 3 ay bu aracin gelmesini bekledim şimdide böyle bir sorunla karşılaşınca adamın siniri bozuluyor güya sıfır aldık.mahkemeye versem yeni bir araçla değişim mümkün olurmu?bir akıl verseniz

kardeş bendede 2011 golf var highline dsg şanzuman direksion ikaz lambası sarı yanarken diğer büyün ikaz lambalarını yakıp söndürüor 1sn felan bi olay bu esnada araba gaz kesip tekrar gazlıor ama anlık bi olay dedigim gibi aracım 5 gündür servisde hala arızayıda bulamadılar :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.