Şimdi Ara

2011 Model Polo 1.2 Trendline mı ? Yoksa 2015 Model 0 Km Sandero Stepway DCİ mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2011 Model 1.2 motor trendline polom vvar. Araç benzinli olduğu ve benzin fiyatları da yüksek olduğu için
    yakıt tasarrufu yapabileceğim 0 km bir araç arıyorum.
    Bunun içinde Dacia Sandero Stepway 1.5 dci aracı gördüm. Sziin yorum ve önerilieriniz merak ediyorum
    Şimdiden teşekkürler

• Hocam 1.2 o kadar cok yakiyo mu ? Tüp takilmiyo mu acaba poloya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio
  • Aracınızdan memnunsanız LPG seçeneğine yönelin. Motorunuz uyumlu.
  • Polo Derim
  • stepway dci çok tasarruflu ve performanslı bir araç,bence lpg masraf ve sorunlarıyla uğraşmayın

• Çok mantıklı bir geçiş olur.Ama 0.9 Tce'yide değerlendirin derim.6 Ay'da 200 Küsür tl mtv ödemek bile mutlu edebilir.Tüketim olarakda Şeihr dışı 4 Şehir içi 6 Lt yakar agresifte 2'şer litre daha ekleyin.Ama 1.5 Dcı'dan daha seridir ve keyiflidir.Yeterli ekonomiyide sunar.Performans box yazılım ile Son nesil 1.6 Dizellerin içinde geçersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polonun stepwaydan neyi üstun ?? Tamam dacia guvenliksiz falan olabilir. Ama poloda kaza yapsa kagit gibi agzi bi yerine kavusur. Poloda teneke ve ustelik benzinli.

Stepway alın az yakar bunun mutlulugu bile yeter. Siyah olursa mini jip goruntusu bile verir.

• Bence geçilir. Stepway poloya göre geniş bir araç, üstüne sıfır km ve dizel olacak. Kalite hissi olarak biraz daha düşük gelebilir dacia ancak bunun dışında ciddi bir donanım farkı yaşamazsınız, trendline donanımlar boş oluyor zaten.
  • 0 dizel tabii ki

• O polodan sonra stepway kalitesiz gelmez çünkü polo trendline donanımdan bahsediyoruz bildiğin kapak jant yani. Ayrıca stepway bence çok güzel bir araç. Mavi, kırmızı ve siyah renkleri çok iyi duruuor. Stepway hem geniş hem de ekonominin dibine vurmuş bir motora sahip. Ben olsam kesin geçiş yapardım.

• güvenlik yönünden de iyi olur stepwayde esp var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

O polodan sonra stepway kalitesiz gelmez çünkü polo trendline donanımdan bahsediyoruz bildiğin kapak jant yani. Ayrıca stepway bence çok güzel bir araç. Mavi, kırmızı ve siyah renkleri çok iyi duruuor. Stepway hem geniş hem de ekonominin dibine vurmuş bir motora sahip. Ben olsam kesin geçiş yapardım.

Malzeme kalitesini kast ettim, illa ki arada fark vardır. Bu arada kesinlikle vw meraklısı değilim, son vw aracımız 1973 model tostos idi uzun yıllar önce

Genişlik konusunda zaten stepway olanlar sandero gibi değil, yüksek tavanı.
  • 1.2 TDI poloların 2.eline bakabilirsin hem yakıt hemde vergi avantajın olur
  • Dacia nin sevdigim tek modeli mavi ve kirmizida ayri bi yakisiyor... marka algisi ve kalite olarak polo dan geride ama tervih edilmeyecek bi arac degil. 0km kac lira bilmiyorum ama fazla donanimli olmadan makul fiyatlara alinabilir uzun zaman binilir. Malum dci motorun tasarrufu insanin keyfinide ayrica bi yerine getiriyor...

• arabayi surerken plastigi sevmeyeceksin sonucta. 0 arac her zaman ne olacagi belli olmayan ikinci elden daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durman hata hemen geç

• 1.5 dci kanıtlamış kendini. Ekonomi istiyorsan neye takarsan tak binilir
  • Trendline poloda neyin kalitesinden bahsediyorsunuz, stepway daha iyi bir araç geçilmesi mantıklı olur

• Bahsettiğiniz aracı hem direksiyon dersi alırken hem de mevcut işyerinde bolca kullandım ve stepway ile ilgili yorumlarım şunlar

-Direksiyon sert ve hissiz ve yüksek hızlarda hafiften yumuşama eğilimi var.
    -Debriyaj renault'lardan gelen klasik yukarıda kavrama karakterine sahip.
    -Koltukları sürücüyü çok iyi desteklemiyor.
    -Takıntılı biriyseniz trim sesleri rahatsız edebilir, ben duymuyorum bile.
    +Aracın altı yüksek, polo ile girmeye korkacağınız yollardan sırf zevkine bile geçebilirsiniz.
    +Motoru çok tutumlu, akaryakıt istasyonuna nadir uğrarsınız
    +Torku yüksek dizel motor aracı gayet güzel yürütüyor, inanılmaz dik yokuşlardan el freni kullanmadan kalktım.(Soracaklar için izmit santral yokuşu)
    +Servisi parçası bol.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.